Покачване на MM с Гейнер.

31.05.12
23:19

На 16г съм и тежа 57 кг.Имам възможноста да ходя на фитнес зала 5 дни в седмицата и разполагам с 40-50 лв,Бихте ли ми помогнали в избора на ефективен и евтин гейнер(разфасовка над 1,5 кг ) с когото мога да кача някой друг килограм? Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Найден Иванов на 31.05.12 23:21.

01.06.12
00:13

Младеж в твоя случай парите за гейнер са чиста загуба. Инвестирай в мръвка и ориз, но едва ли ще го направиш или ще го разбереш. Иначе гейнер за тези пари можеш да си купиш, но малко количество/дози/дни (или по-просто казано за 6-7дена), а като цяло доста е коментирано, че гейнера е загуба на пари. Успех и избора е твой !

01.06.12
02:13

Подкрепям горното мнение.Не ти трябват добавки в началото.Започни без добавки.Храната си оправи и тренировъчния режим.Ако сега започваш не е добре и да почваш с 5 дни в седмицата.Ходи 3 пъти.

01.06.12
03:45

А изстиска ли всичко от храната у вас? 3 Бетон качествени хранения съгл указанията в сайта. С 30 лв си вземи хубави витамини и яйца. По 3 варени между храненията и преди лягане. + Програма за начинаещи.
След месец ако не си 60 кг аз ще ти дам 50лв :)

01.06.12
09:09

Яж бе момче! Къде си тръгнал с гейнари мусколи да правиш.Аз гейнар без пари да ми дават няма да го пия!

казано от K K на 01.06.12, 03:45:

К К ако до месец не дигна 3 кила , може ли да взема 50-те лева ахахахаха :D :D

казано от NiKolay на 01.06.12, 09:09:

Яж бе момче! Къде си тръгнал с гейнари мусколи да правиш.Аз гейнар без пари да ми дават няма да го пия!

казано от K K на 01.06.12, 03:45:

К К ако до месец не дигна 3 кила , може ли да взема 50-те лева ахахахаха :D :D

мУскУл бе човек, МУСКУЛ

Найден Иванов, дано горните коментари да не те откажат в желанието ти да спортуваш. Юркането е нещо без което никой начинаещ младеж не минава, когато стъпи в залата :}}

Прочети за храненето и програмите - сайтът разполага с много статии. Обърни внимание на режимите за покачване на мускулната маса и програмите за начинаещи.

Споделяй прогреса си тук - ще намериш помощ от много потребители.

Гейнерът е подценяван продукт, аз лично обаче го харесвам и го ползвам редовно - 1 доза в сутрешния ми протеинов шейк и 1 след тренировка. За сега обаче си запази парите и виж дали след 3 месеца юркане ще ти се тренира още.

НЕ бързай за никъде. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1