27.07.05
01:11
интересно ми е ако може някой администратор или модератор да ми обясни как става????? :roll:
Модераторите и екипа на сайта общо взето следим форума и проявите на потребителите - когато преценим че някой е подходящ за модератор и имаме нужда от модератори му предлагаме да стане такъв :) Няма кой знае какви особени изисквания :)
27.07.05
10:12
А може ли някой с мнения например 250 на брой да докаже че е достоен за модератор ?
27.07.05
11:15
Може някой и с по малко мнения няма условие по отношение на мненията.Важното е мода да не е конфликтен да се разбира с потребителите да разбира правилата на форума и да умее да ги защитава.
хехе няма такова нещо то всеки ще бълвочи само и само да стане мод, сайта ще стане СПАМалня
админите си решават това но засега кворомът е пълен доколкото знам
Стига сте спекулирали вече, модове засега не ни трябват. Ако потрябват - въпросните хора ще бъдат осведомени :)
27.07.05
20:14
Аз за модератор бях питал господин Михайлов преди време даже много отдавна и той каза че щом потрябват модератори ще ми каже но... явно ме е забравил не се сърдя..и все пак ще ставам примерен даже и ник-ът си смених. :D и спирам с офф-топиците по темата.
Момчета и да се стараете и да не се стараете ефекта е един и същ. Даже бих казал че е във ваш минус да се правите на добри с цел ставане на модератор. В момента има достатъчно модератори. Ако продължавате темата ще изчезне!
Аз пък не виждам какво толкова се натискате да ставате модератори? :)
А ако аз си избирах модератори за мой си форум, не бих избрал хора, които усилено се стремят към подобна длъжност ;)
[quote author=”Петко К”]А ако аз си избирах модератори за мой си форум, не бих избрал хора, които усилено се стремят към подобна длъжност ;)
И ние така ;)
28.07.05
04:30
ох,кви модератори,1 път бех напраил нещо, те бан искат да ми слагат,от тогава не са ми симпатични, и сам си обещал , че щте изям хладилниците на модераторите,тъй че се небутайте да ставате мод-ове , да не осъмнете някой ден с 10 кила пилешко/пуешко месо от фризера по-малко !
И за кво ви е да сте модератори.не ви разбирам.и за пари пак не бих станал модератор.
29.07.05
00:37
[quote author=“diksi”]и за пари пак не бих станал модератор.
за 5 кила протеин и 1 кило креатин на месец може и да стана модератор,а ти ? :)