01.06.12
14:33
Здравейте! Предстои ми физически изпит в академията на МВР във вторник. Та главния ми въпрос е дали, ако пия от протеина преди и след тренировка (както си му е нормалното) в София при кръвните проби ще има някакви негативи при който ще ме скъсат? Благодаря предварително! :)
01.06.12
14:50
Приемането на протеин няма да доведе до проблеми и санкции след кръвни проби.
01.06.12
14:53
казано от Александър Стефанов на 01.06.12, 14:33:
Здравейте! Предстои ми физически изпит в академията на МВР във вторник. Та главния ми въпрос е дали, ако пия от протеина преди и след тренировка (както си му е нормалното) в София при кръвните проби ще има някакви негативи при който ще ме скъсат? Благодаря предварително! :)
Да, ще те пратят във Сливенския затвор! И свинската пържола от миналия четвъртък ще излезе на тестовете! Тест за интелигентност няма да те питам правил ли си, но си баш за МВР - покриваш всички критерии за началник!
01.06.12
19:23
казано от AgBOKATA на 01.06.12, 17:38:
Би ли пояснил защо ще приемаш точно протеин преди изпита ?
Чип тунинг :D
казано от head_hunter на 01.06.12, 14:53:
казано от Александър Стефанов на 01.06.12, 14:33:
Да, ще те пратят във Сливенския затвор! И свинската пържола от миналия четвъртък ще излезе на тестовете! Тест за интелигентност няма да те питам правил ли си, но си баш за МВР - покриваш всички критерии за началник!
Не така де! ;) Баш заради такива като него се срива авторитетът на родната милиция :D
Ама ако е всичко както трябва,не би трябвало да го пуснат напред...споко ;) но пък нали знаеш,че в родината не всичко е както трябва!
Мнението беше редактирано от Jikata на 01.06.12 19:29.
Авторът си е казал, че приема протеин преди/след тренировка. Съответно смята да направи една тренировчица, не виждам кое му е странното. :)
До автора, пич, спокойно си пий протеин. Няма какво да те плаши. Това е все едно да попиташ дали може да изядеш 3 яйца или една пържола преди изпита.
Успех.
01.06.12
20:55
казано от Jikata на 01.06.12, 19:27:
Не така де! ;) Баш заради такива като него се срива авторитетът на родната милиция :D
Ама ако е всичко както трябва,не би трябвало да го пуснат напред...споко ;) но пък нали знаеш,че в родината не всичко е както трябва!
Точно щото знам за, какво става въпрос го казах :D Иначе на психото ги пресяват много мощно. Понеже е в София се надявам да не влезе, но влезе ли го чака славна кариера :D
п.п. Никой ли не обърна внимание на “Сливенския затвор”? /той е за жени/ :D :D :D
Обещавам да не ползвам повече професионален хумор (giggle)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 01.06.12 20:56.
казано от Jewelz на 01.06.12, 20:13:
Авторът си е казал, че приема протеин преди/след тренировка. Съответно смята да направи една тренировчица, не виждам кое му е странното. :)
До автора, пич, спокойно си пий протеин. Няма какво да те плаши. Това е все едно да попиташ дали може да изядеш 3 яйца или една пържола преди изпита.
Успех.
Аз мислех, че става въпрос преди и след изпита, моя грешка :)