Съвет за прием на хранителни добавки при чистене?

29.03.12
00:14

Ситуацията е следната : Декември месец спрях да тренирам и от началото на месеца поднових, 176см. висок ,последните 2-3 години сам бил 75-83кг. но сега спрях цигарите и точно от месец не пуша и килограмите станаха 93 (12 последният месец без особенна промяна на храненето) :( Така като гледам главно на корема са се налепили , но и навсякъде съм се поомазнил от нетренирането.

Преминах вече 2 седмици на НВД , правя всички мускулни групи като наблягам на 10+ повторения и 3-4 пъти седмично кардио.
Пия суроватъчен протеин ,течен Л-карнитин,БЦАА и инозин за издържливост.

Планирам тези дни да си взема Л-аргинин,отново Л-карнитин който е на свършване, и се чудя между БЦАА , комплексни аминокиселини или Л-глутамин :)

Моля посъветвайте ме какви добавки да ползвам за масксимално изчистване на мазнините и все пак запазване на мускулната маса ? И всякакви други съвети ще са ми от полза :)
И все пак основната ми цел е да махна корема , но това ми е ясно ,че няма как да стане само той да изчезне.
Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.03.12 00:15.

03.04.12
20:12

А какво мислите за варианта да взема фет бърнър , примерно OXY ELITE PRO +  XTEND ?
Бърнърът по-ефективен ли ще е от Карнитина ?

Дайте някакви съвети какви ще са най-подходящите добавки .......

Хранителният режим и тренировките са доста стриктни , но искам да засиля максимално ефекта  ...

01.06.12
00:49

Здравейте отново :) Надявам се този път някой да ми даде съвет .......
Последните 2 месеца тренирах здраво и спазвах НВД , като добавки приемах сурватъчен протеин,креатин етил естер и л-карнитин.
Разлика има коренна , като кг съм свалих  от 93 до 86-87 ,корема се смали и се поприбра, но и доста пораснах на размери , приемам че съм стопил доста мазнини ......

1
2

Целта ми е следващият месец да изчистя максимално корема и навсякъде , доколкото е възможно :)

Искам да си взема някакъв фет бърнър (възможно най-ефективния)  и моля да ме насочите към някой конкретно , че от толкова четене се обърках тотално.За момента фаворити са ми  Athletic Xtreme Stimulant-X , Athletic Xtreme Slim FX , USP LABS OxyELITE Pro

П.С.  От тази тема за най-добър бърнър 2012 нищо не ми стана ясно ........

Мнението беше редактирано от neckron на 01.06.12 01:04.

01.06.12
15:33

Защо след като имаш добри резултати искаш да добавяш или променяш нещо?

П.П.На мен пък след ревюто на хед ми е фаворит RIPPED FREAK | Pharma Freak ,но това си е личен избор ;).Но за тая цена си заслужава да се пробва.

01.06.12
21:24

Защо просто  не отидеш до някой по-добре зареден магазин за добавки и не поискаш мостри от бърнърите ,които те интересуват , или не си купиш еднократни дози.Което ти хареса най-много го взимаш.Иначе от темата за бърнър,ревютата  и логовете има добри отзиви за:
VPX redline ultrahardcore
Syntrax Fyre
Stimulant X
MAN Scorch
Ripped freak
по мои наблюдения.

01.06.12
21:40

Бърнарите няма как да ги усетиш от по 1 мостра. Аз имам добри впечатления от Oxy elite и Mitoropin+Cytolean.И по-добре ако нямаш достатъчно пари за добавки ги вложи в храна и гледай максимално да изчистиш режима си.

01.06.12
22:03

1 доза на гладно би трябвало да е достатъчно да се усети ефекта ,но при всеки е различно де.Аз като  пих за пръв път 2хFyre на гладно си го усетих перфектно (за съжаление само първия път).Идеята ми е че с 2 мостри може да спести много пари от продукт ,който има малък ефект върху него.

02.06.12
00:50

казано от Тайсън на 01.06.12, 15:33:

...
П.П.На мен пък след ревюто на хед ми е фаворит RIPPED FREAK | Pharma Freak ,но това си е личен избор ;).Но за тая цена си заслужава да се пробва.

Сега като прочетох описанието на продукта и на мен ми звучи много добре , амо то на всички бърнъри пише ,че са най-най.....

Ще пробвам да взема някоя мостра за проба , но наистина от по 1 доза каква ли разлика ще направя :)

Забравих да спомена ,че съм пил само веднъж бърнър (VPX Meltdown)  преди 2 години и не усетих кой знае какъв ефект....

Отворен съм към всякакви предложения и мнения по въпроса :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1