Помощ за начало

28.07.05
11:59

Здравеите,
преди вси4ко поздравления за сайта, днес го открих савсем слу4айно и сам о4арована от добре подбраната информация, абе казано с прости думи вси4ко от което имам нужда събрано на едно място.
Моя случай е следния на 23 години, висока съм 168 и тежа 76 кг. С две думи положението е траги4но и трябва да се отслабва. От 15 дни си измислих нещо като диета, и резултата е 2 кг. не са много, но съм доволна защото се чуствам добре и не припадам от глад, че дори има дни в които и не ми се яде, а и не съм преяждала, защото ми е прималявало от глад. Значи ям доста малко, което малко ме притеснява да не взема да се разболея от нещо. Ставам в 8, ям в 12.30 (или салата с домати и краставици и кашкавал или някакво месо с лека гарнитура, или пържени гъби с домат) после или хапвам нещо към 15.30 или като се прибера вечер към 8.00 изяждам някоя саладка или кисело мляко. Шоколада, вафлите, баниците и т.н. не ги и поглеждам вече. Ама през този период 2 пъти се предадох на китайската кухня. Лошото е че работя по 9часа на ден, а пътувам по час докато стигна до работата и нямам време да спорт, сега през лятото ходя събота и неделя на плаж, ама ако не вали. Единствената ми спортна активност  е ходене пеша по 1 час на ден. Открих в сайта една тренировка за жени и мисля довечера да я почна. Как мислите, тази двигателна активност дали ще ми е достатъчна? А за храната? Да почна да ям по редовно, нали? Ама ме е страх че като ям по-често по-малко калории ще изгарям.
Ще се радвам ако ми дадете някои съвет.  :D

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 18:46.

28.07.05
12:14

БЕЗ ДВИЖЕНИЕ НЯМА ИЗГАРЯНЕ 1. ЯЖ ЧЕСТО НО ПО МАЛКО зада не осверепяваш като седнеш и да преяждаш без да искаш 2. ако мислиш да спортуваш най - дорото е бягането както обичам да казвам бягането е доре облечен с колан и неопренови гащи и може да си помогнеш с един продукт АМИНОКИСЕЛИНИ иам ги в аптеката околко 10 лв и стигат за месец но тожа е само в случаи че бягаш или спортуваш. :)

IZ

28.07.05
22:14

не те рзбрах иска6 да отслабне6 или пита6 дали си болна ?????????
1 не си болна
2 ако иска6 да отслабне6 трябва да изклю4и6 о6те бая храни (пържено, кисели млека с висока масленост ,както и плодовите са6то така и прясното ,сладкото (абсолутно вси4ко -не само кексове ами и шоколади-с изкю4ение на 4ерния шоколад които ти се полага жеднаж на 2 седмици)има линк мом4етата 6те ти го дадат  в които пи6е какво не бива да яде6 по подробно.

не яж след 18 и наблегни на аероби4ните движения( с тях топиш маса )
:wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1