Дневник - проба

Темата е заключена.

02.06.12
21:04

Искам да пробвам какво да си водя дневник и затова се регистрирах. Започвам и нова програмка и да видя как ще ми се отрази. Ако ми хареса ще водя дневника ако не ми хареса само една седмица. Няма да давам много информация за мен защото ще почнат да се изказват много разбирачи за програмата която както ще видите не е стандартния сплит. Вмомента целта ми е да се състезавам по лег другата година а пък сега малко да смъкна мазнинките и да натренирам бицепса и рамото които никога не съм ги тренирал. Другото го събирам в събота колкото да поддържам някакъв тонус. Имам 4 тренировки лег, 3 бицепс и рамо и 1 за цяло тяло.

02.06.12
21:11

Първо, честит дневник!
Второ.. височина, килограми, стаж.. няма ли да дадеш малко информация за да добием представа?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1