02.06.12
21:38
Здравейте :)
Нов съм тук във форума. Може ли някой да ми предложи програма за хранене за покачване на тегло/ММ.
На 16 съм и тренирам по 2 пъти на ден Граплинг и Жиу-Житсу. теглото ми е 50кг и височината 160см.
Отваряш хладилника, търсиш месо,яйца,мляко и ядеш колкото можеш.
След малко - пак.
Мнението беше редактирано от Алекс Д. на 02.06.12 21:43.
02.06.12
21:51
Тренирам от 3 години бокс. Е, вече го оставих де и започнах преди 4 месеца Граплинг и ЖЖ.
Мнението беше редактирано от Симеон Бакалов на 02.06.12 22:04.
Човек не може да носи две дини под една мишница, така че си направи сметка на кое ще наблегнеш повече. Боините изкуства или железата? Започни тренировки с железа 2 пъти седмично, като тренираш само с многоставни базови упражнения. Разгледаи из нета за тренировъчна програма като 5/3/1,5х5 или някоя друга с нисък обем. По отношение на яденето - на твоите години трябва просто трябва да се научиш да ядеш много и то качествена и чиста храна.
Въпроси?
Всичко отгоре, плюс пий декстроза с вода по време на тренировката. По-разредена от за бодибилдинг/следтренировъчен шейк. 1 гр. на кило, 1:10/12 разреждаш и цокаш. В гугъл има инфо, килото е 2.50 :D
Всеки август докато тренера е на море правиш програма за маса. Няма да ти се яде в жегата, затва си проготви пасатор.
Мнението беше редактирано от K K на 03.06.12 15:35.