28.07.05
12:21
1ден.
1литър прясно мляко
2ден.
2кисели млека
3ден.
1компот
4ден.
3-4ябалки
5ден.
1-2кремвирша
6ден.
200-300грама сирене
7ден.
3-4банана
моля кажете си мнението и препоръките с тази диета уж трябвало да се свалят 7 кила за 1 седмица взех я от един сайт. на мен ми се струва самоубийствена
28.07.05
12:36
Ха-ха. Аз мога да ти кажа по-добра диета. Нищо не ядеш в продължение на 2 седмици. Ще видиш, че ще свалиш повече килограми.
Както казах в една друга тема идеята е да се свалят(изгарят) мазнини, а не просто килограми. Не виждам какво му е хубавото да си намаляваш активното тегло.
28.07.05
12:38
ами с тази диета по този начин според мен правят второто
28.07.05
12:43
[quote author=“SnejK0”]ами с тази диета по този начин според мен правят второто
Без достатъчно протеин т’ва второто не става. А като гледам ьич го нема!
28.07.05
13:34
Очевидно е правена от човек който и хабер си няма за какво става въпрос при свалянето на кг. .Хващам бас, че е взета от жълт вестник, на който на главната страница пише с големи жълтеникави букви на черен фон : “Световен куриоз, нова диета с която Дженифър Анистън отслабва с 10 кг. за 1 седмица”, а до заглавието колаж на няква дебелана с “залепена” глава на актрисата. :lol:
друг е въпросът какво правят в една диета за отслабване кренвиршите :shock:
с таква диета трябва да си на легло тоес никакво натоварване и се моли да не хванеш язва :lol:
Ами в края на диетата наистина ще си на легло ;) :)
28.07.05
15:59
именно от 2 дена се мъча да обясня на едни други форумци от друг форум че тази диета е много глупава и не само тя и че въобще не е здравословна обаче те явно не искат да разберат. и най-важното тъпият им админ ми махна аватара и подписа щото не трябвало да се рекламират други форуми...
28.07.05
21:58
Вие не разбирате диеттата(не че я разбирам много ама карай) тези неща пак стават за отслабване вие да сте чували за хора които не ядат в продължение на месец това са йогите те не ядат 1 месец че и нагоре пият само напитки и други леки неща в малко количество.Точно като тази диета бих казал че тя е супер ти килограми ще свалиш и корема ти ще се свие е малко ще си измъчен и ще намалиш не само мазнини ами и малко мускул ама малкло тази диета не е за билдъри!Аз също направих нещо подобно аз изтраех 3 дни без да ям много значи по 1 ябълка,нектар от праскови и доматен сок това е не мисля че е много здравословно 7 дни с тая дието обаче 1-2 дни с тази диета няма да навредят на обикновенния човек даже ще му прочистят корема :) това Ви го казвам защото съм го чел в една книга Йога аз я чета и я практикувам.
28.07.05
22:42
ама те я водят за 10 дни а не само за 1 седмица :D
дорие да моя преподавателка много бе6е зарибена но както се каза колегата тожа нее за билдери и жторо ари4а се ле4ебен глад и се запо4ва само с вода и варен ориз без никакви подправки дори без сол и така намляжа6 коли4еството на ориза на ден докато ти свикне стомаха и така изкарваш максимум 4 дена но това не е за отслабване поне не е основното.