Качване на килограми

03.06.12
11:23

Здравейте,може да звучи банално това за качването на килограми но от 45 дни съм със счупен крак и доста отслабнах ако може да ми кажете дали има някакъв продукт който да си закупя и да приемам със храната (за натоварване,упражнения и фитнес не може да става въпрос освен за гири :))

03.06.12
11:27

Продукта не е само един, а са няколко - месо, яйца, риба, ядки, ориз, картофи, овес. Ако не се притесняваш от омазняване наблягаи повече на последните, т.е. концетрирани форми на въглехидрати.

03.06.12
11:31

Ясно :) аз питах дали може да взимам нещо и с тях,а иначе има ли значение как да се приемат картофите и яйцата?

Щом отслабваш, значи имаш дефицит на калории => ти трябва още храна.

Единствените продукти, които могат да ти помогнат за набавянето на още калории са гейнърите, но не виждам смисъл да приемаш толкова захар (повечето въглехидрати в тях са прости), при положение, че не спортуваш.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.06.12 11:35.

03.06.12
11:35

Може да си вземеш протеин , гейнер и производнте им но надали ще има резултат , а и да има няма да си доволен след като не тренираш.Просто наблегни на храната. :)

Поздрави !!!

03.06.12
11:41

Това е че единственото ми натоварване е ходенето с патерици :) Мисълта ми е че дали няма да ми навреди след като не тренирам (не смейте не съм много вещ по тея неща)

03.06.12
14:07

казано от Radoicheto Mihaylov на 03.06.12, 11:31:

Ясно :) аз питах дали може да взимам нещо и с тях,а иначе има ли значение как да се приемат картофите и яйцата?

Въпроса не е как, а по колко. Щом слабееш значи в повече! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1