18.04.10
16:57
Извинявам се, че пускам нова тема, но не намерих отговор на въпроса ми из темите.
Кога да увелича приема да стане 2х2 ?
В момента 3-ти ден го пия 1 капсула преди закуска и 1 капсула преди обяд.
Знам, че е индивидуално, но все пак някакъв ориентировъчен срок? 72кг 172см съм, 22 години, година и 2 месеца стаж, целта ми е да изчистя до към 65кг
В момента в които усетиш, че вече си привикнал към продукта и вече не усещаш така силно всеки прием - значи е време да минеш на 2 капсули. Обикновено това се случва след 5-10 дни от началото на приема.
Почваш един ден сутринта взимаш 2, следобяд 1, на другия ден сутринта 1, а пък следобяд 2 и на 3-я ден вдигаш 2х2
Днес ми е първи ден на Fyre, обаче нещо ефекта не го усещам. Пих една капсула в 6:30 и една в 15:30 но не почувствах нито някакъв прилив на енергия(без малко да заспя на лекцията от 9), нито някакво затопляне за каквито се говори в другите теми. Досега не съм пил никакви добавки, а кафе не съм пил от околко месец и половина. Рано ли е от вторият ден да вдигна дозата?
ПП. С Оригиналната версия съм.
споко, аз пиех 2 хапа като се събуждах, закусвах и си лягах за още 2ч преди фитнеса. Никакъв проблем със съня, както и никакъв ефект и усещане дори при 4 капс. Моята е интернешънъл, но едва ли е само заради йохимбето ;)
казано от Giovane на 19.05.10, 18:29:
споко, аз пиех 2 хапа като се събуждах, закусвах и си лягах за още 2ч преди фитнеса. Никакъв проблем със съня, както и никакъв ефект и усещане дори при 4 капс. Моята е интернешънъл, но едва ли е само заради йохимбето ;)
Йохимбето е много силна съставка, да не кажа основната на повечето добри фетбърнари.
Но продукта може да не го усещаш, както някои не усещат монохидрат, или пък други фетбърнари, за това има и толкова различни формули и продукти.
Аз съм от хората които нокса не се усеща за сметка на white flood .... но това не значи че Nox-а е слаб продукт...
Мисля че ми схвана логиката.
И все пак това че не го усещам добре значи ли, че при мен не работи? Или че дозата ми е малка?
както и да е утре пак съм на 2х1
Мнението беше редактирано от faranar на 19.05.10 20:25.
казано от tonu на 19.05.10, 19:56:
казано от Giovane на 19.05.10, 18:29:
Йохимбето е много силна съставка, да не кажа основната на повечето добри фетбърнари.
Но продукта може да не го усещаш, както някои не усещат монохидрат, или пък други фетбърнари, за това има и толкова различни формули и продукти.
Аз съм от хората които нокса не се усеща за сметка на white flood .... но това не значи че Nox-а е слаб продукт...
Мисля че ми схвана логиката.
Ясно ми е, че йохимбина е може би най- силната съставка в голяма част от бърнърите, така че се убедих, че напраивх грешка с избора си. Иначе не съм казвал, че е слаб продукт, а само личните си наблюдения, които малко или много се припокриват и при употребата на друг бърнър от този ранг, така че може би не съм чувствителен към такъв тип стимулиращи продукти. Поне си разбрах за себе си, че няма особен смисъл от такъв продукт и влиянието му не е толкова голямо и значимо както се тръби. Може би с това ми помогна Fyre.
original. Отзад на опаковката пише че има йохимбин. Oбаче е на дози а не в буркан.
Е ти какво очакваш ?
Я го изпий преди кардио или тренировка в залата и пак ще говорим.
3 дни по 1капс. са ти достатъчни, минавай на 2х2.
Аз преди ....хмм... колко станаха вече ? 2 години откак излезе ..... както и да е ..... го пих 3х2 :)
казано от faranar на 20.05.10, 04:22:
original. Отзад на опаковката пише че има йохимбин. Oбаче е на дози а не в буркан.
Въпречи, че не усещаш силен прилив на енергия - моят съвет е да го приемаш 2х1 още 2 дни и тогава да минеш на 2х2 (което релано е правилната доза на продукта).
Всичко зависи от това колко си толерантен към кофеин и други стимуланти - това важи за всички термогенни бърнери - не само за FYRE.
Здравейте! Имам един въпрос, аз съм на 22 години, момиче, 165см, 51кг. Искам да сваля обиколката на краката, тренирам от 8 месеца, диети спазвам, но нищо - само се стегнах. От днес започнах да пия Fyre по едно на ден, сутрин преди закуска. Инструктора ми каза, че понеже съм момиче и за мен е много силен. Има ли нещо такова? И кога и как да го увелича?
10.06.10
17:21
Абе на опаковката ми пише Yohimbine Free ...а вие казвате, че това е най-важната съставка в бърнърите...не, че нещо ама и без това тренирам усилено (кардио + фитнес) и въпреки ,че някои ми казаха, че се храня неправилно дневния прием ми е около 1500 калории без абсолютно никакви мазнотии и качвам килограми?!??! От зимата досега водих заседнал живот, а сега като тренирам гладувам и взимам медикаменти продължавам да пълнея, че и по бързо? Възможно ли е да задържам вода за момента, понеже пия по много?
10.06.10
19:38
Добре да го кажем така. НВД + Кардио сутрин и следобед фитнес + Syntrax Fyre = Качване на килограми? И на мене ми е WTF?
казано от Антоан Попов на 10.06.10, 19:38:
Добре да го кажем така. НВД + Кардио сутрин и следобед фитнес + Syntrax Fyre = Качване на килограми? И на мене ми е WTF?
Fyre international ли е твоя ?
11.06.10
05:53
казано от Антоан Попов на 10.06.10, 19:38:
Няма какво да ходиш из форума и да се чудиш какво става.
Просто нещо грешиш дали е в храненето, дали е в тренировката дали е във възстановяването, от поста ти дори д-р Хаус не би могъл да разбере.
Пускай нова тема с по подробно описание и който иска и може ще ти помогне.
... идеята на НВД или какъвто и да било друг режим, за който можеш да чуеш тук, в никакъв случай не е ЛГАДУВАНЕ!
04.06.12
00:38
колеги нов сам в тази сфера. бихте ли ми казали дали синтракс файара и респективно йохимбина имат странични реакции и могат да ми попречат на здравето? а синтракс файар интернешанал не е ли по добар вариант? мерси предварително
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.06.12 07:25.