Проблем с VPX - Syngex

04.06.12
09:52

Здравейте, не съм писал отдавна във форума , но днес сутринта ми се случи неприятна случка с въпросния протеин.
Нямах нищо за закуска и реших да направя един шейк Syngex -ванила, изпих го на екс и на последната глътка нещо ми изхрупа между зъбите, развих шейкъра и гледам на дъното някви парченца като стъклена вата, абсолютно с еднаква форма прозрачни ‘’стъкалца’’ .

Какво може да е това ?????

В момента съм на работа като се прибера ще направя снимки.

Темата беше редактирана от karlo на 07.06.12 13:38.

Да не би нещо шейкърът да се разпада? От старост, примерно.

Друг вариант е да е имало нещо в самия продукт.

04.06.12
10:19

Еми няма начин шейкара ми да се разпада на ‘’‘стъклени пръчици’’ (shake)
не пия кретин от години, че да е останало нещо полепнало и дори креатиновите кристали нямат такава форма ...
много гадно ми схруска между зъбите, не знам това ако не се разтваря в организма ми, как ще ми реагират бъбреците (fubar)

04.06.12
13:16

Много кофти, не искам да си представям... Провери внимателно останалото съдържание на протеина като се прибереш, ако има още отивай пускай жалби и си търси правата, както и обезщетения !

Все пак кажи от къде си закупил продукта ...

Има ли значение от къде го е закупил? Да не би тук българските вносители да са отворили кутията да сложат разни работи? Ако наистина има нещо в него и си го купил запечатан вината е единствено във фирмата производител и само от нея може да си търсиш правата, а като се има предвит, че най-вероятно е САЩ, нещата стават не толкова трудни, колкото безсмислени.

04.06.12
21:24

Karlo, вземи пиши до VPX, като в e-mail-а не забравяш да споменеш, че си член на 10-ки форуми, но все пак твърдо вярваш, че случилото се е просто недоразумение и твърдо вярваш в репутацията на фирмата. ;) Пък знае ли човек, може и да намажеш тази ситуация.

04.06.12
21:30

казано от karlo на 04.06.12, 10:19:

не знам това ако не се разтваря в организма ми, как ще ми реагират бъбреците (fubar)

Ако не се разтваря няма да им се наложи на бъбреците да реагират.

04.06.12
23:27

Ще излезе през задния двор. И на мен ми се случи веднъж, но не помня марката на продукта, беше преди доста време.

04.06.12
23:29

http://image.made-in-china.com/2f0j00mvctpfgJbrbh/Sucralose-Sucralose-Sachets.jpg
Такива ли са кристалите? Ако да, нормално е имайки се впредвид, че протеина е овкусен с ниско калорични подсладители с променена химична структура. Може и да се слепили имайки се впредвид, че кутията на VPX e прозрачна донякъде. Това, което схруска на какво ти приличаше на петролен продукт (пластмаса) или беше сладко, лепкаво и същевременно твърдо?

06.06.12
16:43

До колкото може да се снима това чудо.

06.06.12
23:52

Абсолютно същия протеин, абсолютно същото нещо ми се случи и на мен.

07.06.12
00:46

И аз преди 2 дни си взех от този протеин, но при мен няма проблем или поне не ми се струва да има.Пил съм само веднъж от него колкото да го опитам,иначе ще го започвам чак след като приключа със стария който ми е останал малко.Дано няма проблем и при мен.

07.06.12
13:38

Вносителя казва, че тези ‘’ пръчици’’ са сукралозата и било нормално ...

Не знам колко е ‘’нормално’’ , но първо тия подсладители са супер отровни според някои хора, второ да ми хрупа между зъбите нещо дето прилича на стъкло хич не ми харесва ...

Писмо до Америка може и да напиша ако не ме домързи.|-)

Мнението беше редактирано от karlo на 07.06.12 13:38.

07.06.12
14:04

То, ако е нормално никой няма да си купува такива лайна.

07.06.12
19:44

А ти защо дъвчеш протеина ? :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1