28.07.05
15:16
А бе хора някой може ли да ми каже,нормално ли е след като си мих колата около 4 часа (миене 3 пъти и пастиране 3 часа) да ми се появят едни червени петна по едната ръка (лявата), защото това стана и се чудя дали е от претоварване на рамото или е нещо по-сериозно? :?
10х за отговорите
не е претоварване със сигурност някоя кожна алергия най вероятно от препаратите
E да,но препаратите (пастата ) мисля,че не е толкова вредна за кожата а и няма как да е попаднала чак на рамото ми.. :? :roll:
28.07.05
21:43
Ммм да ти кажа няма да е от пренатоварването най-вероятно ако не е от препаратите е или от слънцето ако имаш алергия или от това ако си слагаш щангата на рамото ако е мръсна и ти си потен гано на мене така ми излизат пъпки по гърба и то на горната част :( Така че според мен е от алергия най-вероятно
То някой хора получават обриви по рамената и врата само от самото трениране/потене и т.н./ и без да си слагат разни работи пък ,какво остава с разни други “екстри”.
Да не е нещо от яйца, от суплементи алергиика... нещо такова изглежда, ама само изглежда, така по описание трудно може да се каже.
[quote author=“smokee”]E да,но препаратите (пастата ) мисля,че не е толкова вредна за кожата а и няма как да е попаднала чак на рамото ми.. :? :roll:
Възпаление на кожата е при всички случай не е от претрениране
Благодаря на всички за отговорите,но вече започнаха да се разсейват петната.И в момента не взимам никакви добавки/химии,от слънцето не вярвам да е,защото съм с къс ръкав,и щангата не си я слагам направо на рамото а винаги тренирам сфанелка.А и не съм от най-чувствителните,който се обриват лесно.А да -изключвам и да имам ялергия специално към тази паста,защото я ползвам за 5/6 път вече и за пръв път имам този проблем.Според мен беше най-вероятно от нещо като претоварване.
10х още веднъж!