Качване на ММ с добавки, търся бърз отговор!

Темата е заключена.
CP

04.06.12
15:29

Здрасти пичове имам спешен въпрос.
Дайте ми бърз съвет с какви добавки (комбинация) се качва най-добре. Сиг има вече такава тема обаче адски много бързам и нямам време да търся. Мога да отделя до 140 лв. Гайнери, амино, протеини, креатини, тестостерони и секви други простотии съм склонен да приемам. Целта ми е чат-пат бързо качване. На 18 год. съм, 170см. 75 кг. Целя се към ~85 кг. Тренирам СЕРИОЗНО фитнес от 1 год, знам как седят нещата, не съм новобранец :). Спортувам от как се помня. Моля за наистина бързи отговори от хора дето вече са тествали някакви стакове.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 04.06.12 17:05.

04.06.12
15:33

Щом ще искаш да залагаш на добавки да качваш бързо ОТ ДОБАВКИ, мога да ти пратя линк към сайта на БалканФрамасютикълс :D :D :D

CP

04.06.12
15:37

казано от Puppy на 04.06.12, 15:33:

Щом ще искаш да залагаш на добавки да качваш бързо ОТ ДОБАВКИ, мога да ти пратя линк към сайта на БалканФрамасютикълс :D :D :D

:D Пращай. За сега събирам съвети, ще е от полза :d

04.06.12
15:38

казано от CHARLI PROSTAKA на 04.06.12, 15:29:

Дайте ми бърз съвет с какви добавки (комбинация) се качва най-добре. Сиг има вече такава тема обаче адски много бързам и нямам време да търся. Мога да отделя до 140 лв. Гайнери, амино, протеини, креатини, тестостерони и секви други простотии съм склонен да приемам. Целта ми е чат-пат бързо качване. На 18 год. съм, 170см. 75 кг. Целя се към ~85 кг. Тренирам СЕРИОЗНО фитнес от 1 год, знам как седят нещата, не съм новобранец :). Спортувам от как се помня. Моля за наистина бързи отговори от хора дето вече са тествали някакви стакове.

Аз не разбрах,искаш бързо качване,или качване чат—пат!?

04.06.12
15:38

Темата е за архив, потребителят получава култов статус (в предишната беше готов за амино+стромба :D :facepalm:

Мнението беше редактирано от K K на 04.06.12 15:39.

04.06.12
15:40

Не мога, правилата на форума забраняват да ти дам такъв линк, идеята ми беше, че целите, които си си поставил и искаш БЪРЗО да се изпълнят, могат да станат реалност само със забранени медикаменти.
Тези 10кг ще ги качваш поне половин година и то, ако ти върви, иначе се подготви за повече + хранителен режим + съобразени тренировки и вече можем да говорим и + добавки.

CP

04.06.12
15:41

казано от K K на 04.06.12, 15:38:

Темата е за архив, потребителят получава култов статус (в предишната беше готов за амино+стромба :D :facepalm:

Добре де, кво е значението :) Аз търся компетенти мнения щото очевидно неам опит с добавките и не разбирам кой знае колко. Пил съм стак суроватка с амино и витамини ама немаше кой знае къф ефект (изсиране след изчерпване на запасите). Наистина тоя път не ми трийте темата търся компетентни мнения!!!!

CP

04.06.12
15:42

казано от Jikata на 04.06.12, 15:38:

казано от CHARLI PROSTAKA на 04.06.12, 15:29:

Аз не разбрах,искаш бързо качване,или качване чат—пат!?

Еми колкото може по-бързо качване искам. (В рамките на здравословното)

CP

04.06.12
15:44

казано от Puppy на 04.06.12, 15:40:

Не мога, правилата на форума забраняват да ти дам такъв линк, идеята ми беше, че целите, които си си поставил и искаш БЪРЗО да се изпълнят, могат да станат реалност само със забранени медикаменти.
Тези 10кг ще ги качваш поне половин година и то, ако ти върви, иначе се подготви за повече + хранителен режим + съобразени тренировки и вече можем да говорим и + добавки.

Аз хранителния режим си го имам обаче ежедневието ми не позволява да си качвам калориите кой знае колко за това търся добавки. Иначе знам как седят нещата с качването знам колко е зор особено в началото. Преди бях тапициран скелет на батерии 55 кг за година и 2 месеца качих 20 кг с ебати зора.

04.06.12
15:44

Пробвай за другото лято, тва вече го изтърва - тепърва да се назобиш няма смисъл - парите за море не моеш ги събра после :D

CP

04.06.12
15:47

казано от James Hinks на 04.06.12, 15:44:

Пробвай за другото лято, тва вече го изтърва - тепърва да се назобиш няма смисъл - парите за море не моеш ги събра после :D

Тва лято ще пропусна моренцето за тва съм решил да се пробвам още от са с качването :) Не гоня релефи и такива работи (малко са ми позйорски на мойте килограми) нема значение колко гаден и мазен чичка ше стана, поставил съм си за цел да ги кача тия килограми.. :)

04.06.12
15:54

Проблема е, че 150лв няма да ти стигнат за абсолютно никъде, дори и за 1 месец добавки, а камо ли нещо по-сериозно.

CP

04.06.12
16:00

казано от AgBOKATA на 04.06.12, 15:54:

Проблема е, че 150лв няма да ти стигнат за абсолютно никъде, дори и за 1 месец добавки, а камо ли нещо по-сериозно.

Еми добре де до сега всички ме опрекнахте и ми натякнахте как еди кво си не е както трябва но 1 компетентно мнение не получих. Търся наистина бърз съвет какво е най-добре да пия...

04.06.12
16:02

Що бе, за 1 месец ще му стигнат - взима един гейнър и един креатин и е пушка. Ама следващия месец ще трябва пак да ги дадеш.

HE

04.06.12
16:14

казано от CHARLI PROSTAKA на 04.06.12, 16:00:

Еми добре де до сега всички ме опрекнахте и ми натякнахте как еди кво си не е както трябва но 1 компетентно мнение не получих. Търся наистина бърз съвет какво е най-добре да пия...

За първи юни баба и дядо парички ли ти дадоха, а ти искаш да си купиш мускули :D
Направи добро на себе си и хората около теб - купи си буквар ;)

CP

04.06.12
16:18

казано от head_hunter на 04.06.12, 16:14:

казано от CHARLI PROSTAKA на 04.06.12, 16:00:

За първи юни баба и дядо парички ли ти дадоха, а ти искаш да си купиш мускули :D
Направи добро на себе си и хората около теб - купи си буквар ;)

Ха-ха, позна!! Пиша така щото ми е кеф!! Айде у лево казах, че търся само компетентни мнения! Аман от заядливи ае да не казвам кви..

04.06.12
16:18

Нека си зобне момчето бе какво го упреквате :) Като знам обаче колко са качествени забранените препарати в момента на пазара съм 100% убеден, че ще му се наложи да хвърли стотици левове на вятъра и накрая сам ще стигне до извода, че само със зоб не става трябва си качествена храна, добавчици, здрави тренировки и най-вече постоянство(говорим за години а не 2 месеца преди плажа да се сетиш,че нещо е трябвало да правиш).

Мнението беше редактирано от Георги на 04.06.12 16:20.

04.06.12
16:22

За такива момченца спасение няма, никакви съвети не заслужават...единствения подходящ в случая, Хънтъра го е дал...
“Пиша така, защото ми е кеф”...баси, много на зле отиват нещата...

CP

04.06.12
16:25

казано от Георги на 04.06.12, 16:18:

Нека си зобне момчето бе какво го упреквате :) Като знам обаче колко са качествени забранените препарати в момента на пазара съм 100% убеден, че ще му се наложи да хвърли стотици левове на вятъра и накрая сам ще стигне до извода, че само със зоб не става трябва си качествена храна, добавчици, здрави тренировки и най-вече постоянство(говорим за години а не 2 месеца преди плажа да се сетиш,че нещо е трябвало да правиш).

На мене не ми е зор да се зобна. Нито ми е зор да е точно преди лятото. Просто сега успях да заделя някой лев за добавки. Просто съм си поставил за цел да ги достигна тея 85 кг. Ясно ми е, че трябват сериозни тренировки и добро хранене. Аз изцяло съм се отдал на спорта. Правил съм кви ли не жертви и лишения заради него. Рядко пропускам тренировка. Иначе знам за зоба, че като цяло е биеш-пикаеш, за това искам нещо гейнерче креатинче тестостерон тва онова такива простотийки :)

04.06.12
16:26

Събрахме се!
Дежймс като започне да коментира и всички се скупчват като лешояди :D

04.06.12
16:27

казано от CHARLI PROSTAKA на 04.06.12, 16:25:

нещо гейнерче креатинче тестостерон тва онова такива простотийки :)

(facepalm)

P.S. Ако си намериш чисто от това последното ми кажи, че и аз искам от него ;)

Мнението беше редактирано от Блажка на 04.06.12 16:28.

CP

04.06.12
16:27

казано от slavko на 04.06.12, 16:22:

За такива момченца спасение няма, никакви съвети не заслужават...единствения подходящ в случая, Хънтъра го е дал...
“Пиша така, защото ми е кеф”...баси, много на зле отиват нещата...

Ама чакай бе тва да не е форум по БГ език и литература ?!?!?!??? Човек да не потърси компетентно мнение ебати... Коплексари от лево и от десно .. спасение няма ебати

Чарли, както попита - така ти се отговаря.
Пишеш с махленски тон - отговаря ти се с такъв.
Успокой топката и промени отношението си.

04.06.12
16:34

Братле хора се опитват да ти помогнат,а ти продължаваш да показваш,че си тъпак...това,което искаш не става за месец или за два.Направи си хубав хранителен режим съобразен с целите ти и резултатите рано или късно ще дойдат...колкото за добавки...ориентирай се към някакви bcca и протеин

CP

04.06.12
16:35

казано от Кольо Пияндето на 04.06.12, 16:30:

Чарли, както попита - така ти се отговаря.
Пишеш с махленски тон - отговаря ти се с такъв.
Успокой топката и промени отношението си.

Еми извиняям се ама кви са тия нападки към мене.. Сега тона ми бил махленски.. Аз пиша на приятелски жаргон. С термини и в официален стил ли да пиша? И наистина който е решил да се заяжда нека да замълчи просто не е тука мястото. Аз търся съвети от по-разбиращи от мене, изпатили вече (и в добрия и лошия смисъл), а то кво става-карат ми се само..

CP

04.06.12
16:37

казано от The Reem на 04.06.12, 16:34:

Братле хора се опитват да ти помогнат,а ти продължаваш да показваш,че си тъпак...това,което искаш не става за месец или за два.Направи си хубав хранителен режим съобразен с целите ти и резултатите рано или късно ще дойдат...колкото за добавки...ориентирай се към някакви bcca и протеин

Е много ми помагат няма що.. от 10-тина мнения само ти и още една дама дадохте мнение по темата, благодаря за което.

04.06.12
16:37

За добро ти се карат, ама не се сещаш!

CP

04.06.12
16:39

А иначе знам, че не става за месец-два, но искам да имам някъф малко по-сериозен оттласък на старта.

04.06.12
16:41

Няма пряк път до мястото,до което искаш да стигнеш!

CP

04.06.12
16:43

казано от dr jack на 04.06.12, 16:37:

За добро ти се карат, ама не се сещаш!

Е едно е да ми се скарат, че тва не е добре да се пие, това е вредно, онова не ми трябва.. А съвсем друго е да почват да ме упрекват как съм пишел. Извинявам се пак ама тва се пак е спортен форум за спорт ли ще говорим или за български правопис ?!

CP

04.06.12
16:45

казано от The Reem на 04.06.12, 16:41:

Няма пряк път до мястото,до което искаш да стигнеш!

Ясно ми е братле, но все пак съм останал с впечатление, че с някоя друга добавка пътя ще е една идея по-лек :)

Форумът е публичен и със свободен достъп, дали е подходящ жаргонът?

Питането ти звучи така: “Не ми се чете и не ми се търси информация, айде някой да ми разкаже набързо нещата”. Няма как да получиш смислен отговор. Първо - хубавите неща не стават адски бързо, както си мислиш. Второ - когато ти се даде съвет, трябва да имаш минимум знания, за да го използваш. Ти нямаш тези знания, а те са в основата на всичко. Отделно от това нито знаем как се храниш, нито как тренираш - какво да ти препоръчаме? Да не говорим, че преди да стигнеш до добавките имаш МНОГО неща да изчистиш по тренировъчния и хранителния си режим. Добавките няма да ти скъсят пътя. Забрави за това, че ежедневието ти не позволява подходящо хранене и затова търсиш добавки. На 18-годишна възраст няма такова извинение.

Правописът е въпрос на уважение. Ти не уважаваш мен, защо очакваш аз да уважавам теб?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.06.12 16:47.

HE

04.06.12
16:50

казано от CHARLI PROSTAKA на 04.06.12, 16:25:

Иначе знам за зоба, че като цяло е биеш-пикаеш, за това искам нещо гейнерче креатинче тестостерон тва онова такива простотийки :)

Повече глупости едва ли можеш да събереш в едно изречение, като прибавим и правописа ти, най-много да си мил пода там.
Колкото за правописа:
- на никой не му е приятно да общува нормално с полу-грамотни олигофрени.
- вместо да хванеш да четеш по въпроса - искаш нещо на готово
Мързела ти е показателен за тези от, които и чеп за зеле не става, но искат.
На всичко отгоре влизаш и ръсиш нещо, което най-вероятно си чул от някой с твоето IQ.
Толкова си кух, че могат да те използват за бебешка дрънкалка, но за сметка на това си мързелив и чакаш всичко на готово!
Ето ти нещо на готово - (finger)

04.06.12
16:52

My man:)))

CP

04.06.12
17:01

Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.06.12 17:06.

HE

04.06.12
17:04

Много по-здрави дрисльо, ама на тая дето те е събирала от килима! Айде хващай пътя по-тихичко и без да скърцаш със бибероната, да не лапаш кожената! Половината от тези, които псуваш тук могат да ти направят ремуса да бръмчи, като 400 к.с.
п.п. Бягай да се оплачеш на оная дето съм я цитирал по-горе, а ако познаваш баща си /което ме съмнява/, можеш и на него да поплачеш.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.06.12 17:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1