Стомашно чревен вирус-инфекция ?!

03.06.12
19:44

Преди 3-4 дни бях навън на един бал и цял ден ме тресе!След това,на следващия ден: гадене,липса на апетит,свит стомах,газове,леки болки,като гастрит!Отидох до болницата и ми сложиха една системка,пооправих се.Вече 4-ти ден,корема ми е добре,нямам растроиство,имам само газове и когато ми е празен стомаха,лек некомфорт.Маика ми,казва,че е вирус и ще отшуми.Наи-много ме мъчи това,че нямам сила,чуствам се като парцал.Паза диета,ориз,картофи,препечени филии,сиренце....Даите някои съвет,как да си върна силата и по-бързо да си влезна в ритъм!?

Качествена храна, течности и почивка. Евентуално си купи един витамино-минерален комплекс от близката аптека. И да очакваш някой по-вълшебен съвет, надали ще получиш. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.06.12 08:52.

04.06.12
13:47

Можеш да си вземеш (от аптеката) и някакъв качествен пробиотик, с цел възстановяване на стомашно-чревната флора.

04.06.12
18:04

До вчера и аз бях така, но не забелязах да съм си загубила силата или да съм нямала апетит. Разстройството и болките в стомаха бяха наистина ужасни.
Не съм пила никакви хапчета .. просто продължих да се храня както трябва и да спортувам.. даже мисля, че точно тренировките ме излекуваха, ще се оправиш споко.

Може би да има някакъв грип или нещо от сорта. Аз миналата седмица 3-4 дни се чувствах като утрепан без ясна причина за това. Нямах стомашни проблеми де. И сега разбрах, че няколко човека около мен също не се чувстват добре, та... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1