04.06.12
17:35
Интересно ми е, какво мислите за готовите супи на Maggi? Отдавна мисля да пусна тема, но все не ми оставаше време? Та, тази вечер ще ям и се сетих отново... Според вас здравословни ли са? Може ли да ги ядем често? Например аз ги обожавам и когато си направя ям поне 2 порции(2 чинии). Обаче ми е интересно, дали са здравословни и ако не са, да ги спирам :)
Аз вече съм убеден, че повечето вкусни неща са нездравословни храни и съм махнал доста неща от менюто си... Какво да правя и с тази супа :?
Говоря особено за тези на снимката
Темата беше редактирана от nbstw на 04.06.12 17:36.
04.06.12
17:55
Оговор : НЕ те са всичко друго,но не и полезни в тях има само е-та и консерванти,абе нищо добро.Съвет вземи си зеленчуци свариги сложи мръвка и яж :P
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 04.06.12 18:16.
04.06.12
17:58
Според теб може ли вода със сол, оцветители и овкусители да е здравословна?
Оговор : НЕ те са всичко друго,но не и полезни в тях има само е-та и консерванти,абе нищо добро.Съвет вземи си зеленчуци свариги сложи мравка и яж :P
Ама Ферди мравката, или някоя друга?
04.06.12
18:17
Оговор : НЕ те са всичко друго,но не и полезни в тях има само е-та и консерванти,абе нищо добро.Съвет вземи си зеленчуци свариги сложи мравка и яж :P
Ама Ферди мравката, или някоя друга?
грешка на езика нов съм в занаята :)
Пълни боклуци!
В тях нито ще намериш месо, нито зеленчуци, нито застройка.
Ако искаш хубава супа - направи си сам.
Няма да се мре :) , от този тип полуфабрикат , но не е за предпочитане , таз’ консумация :) Не е полезно ! - към вредно си клони - консерванти/Е-та/подобрители/стабилизатори/преработвания на продукта...прах ?!
Maggi… не мина ли , към Nestle…красоти...
Избягвай :)
Мнението беше редактирано от Мая на 04.06.12 22:44.
05.06.12
20:55
За супите не знам,но има разни фиксове на маги за пилета със всякакви вкусове.вътре си има плик за печене в фурна.става много вкусно. има една подправка за пилешка кавърма,аз добавям картофи или гъби,има винен кебап със свинско или св пържоли в фурна със сметана. за тези като мен които не са големи готвачи е много лесно и МНОГО вкусно.
примирявам се с това че има химия.
и един съвет-св.пържоли в тавичка сипва се крем супа маги “картофи и гъби”покрива се с фолио,30 мин. в фурна,стават супер.
Мнението беше редактирано от хилав хилав на 05.06.12 20:57.