04.06.12
10:58
Здравейте,искам да попитам дали е възможно това че спя по корем и по точно върху гърдите, пречи за техния растеж,защото наскоро четох в един сайт подобно нещо...
Пречи, да. И пишката няма да ти порасне така. Трябва да спиш прав, но тогава няма да ти растат стъпалата.
04.06.12
19:52
За първи път съм се смял толкова много Д: .Бива ли такива хора да им се дава правото да пишат..
казано от Anthony на 04.06.12, 19:15:
Пречи, да. И пишката няма да ти порасне така. Трябва да спиш прав, но тогава няма да ти растат стъпалата.
ААХАХАХАХАХАХАХ!!!
Пий боза и ще станат като на сестра ми !
казано от NiKolay на 04.06.12, 20:16:
казано от Anthony на 04.06.12, 19:15:
ААХАХАХАХАХАХАХ!!!
Пий боза и ще станат като на сестра ми !
Снимка на сестра ти моля..
По темата: спането по корем влошава кръвообращението към репродуктивните органи (разбирай тестиси, пенис), а и на някои други вътрешни органи. Това едва ли влияе пряко върху растежа на гърдите ти, но недостатъчното кръвоснабдяване на гореспоменатите органи може да ти създаде проблеми като сексуални дисфункции и др. Съветвам те да спиш по гръб ;)
И по възможност снимката да е гола за да можем да оценим по достойства качествата на бозата. :D
казано от Виктор Стойчев на 04.06.12, 19:52:
За първи път съм се смял толкова много Д: .Бива ли такива хора да им се дава правото да пишат..
Благодарение на Виктор ми хрумна идея!
Хайде по време на регистрацията да има “IQ тест” и само който го премине да продължава напред.
:D
04.06.12
21:42
Заспивай настрани,за да ти порастнат гърдите :D
казано от Александър Илиев на 04.06.12, 21:42:
Заспивай настрани,за да ти порастнат гърдите :D
Така ще порастне само едната “горна” гърда. После ще има тема как да си оформя гърдата върху която спя :)