04.06.12
18:57
Здравейте. Момиче съм на 20.Тежа 55кг и съм висока 1.70.Започнах да ходя на фитнес преди 4 месеца.Успях да сваля 9 кг само с тренировки. Сега искам да се оформя и да изчистя останалите мазнини,но ми е трудно да си направя добър режим. И колкото и да искам да го спазвам все ме изкушава нещо сладко. Може ли да ми дадете някакво примерно меню за намаляване на мазнините.Ходя на фитнес 4-5 пъти в седмицата. Правя 10мин кардио ,после тренирам определена мускулна група и след това правя още 25-30 мин кардио. В момента менюто ми изглежда долу-горе така. Закусвам или овесени ядки с кисело мляко и подсладител или плодове с кафе.На обяд ям каквото има сготвено като гледам да разделям месото от картофите,ориза и т.н. + салата и за вечеря същото. Междувременно гледам да ям или плод или ядки,но в повечето случаи хапвам по някоя бисквита или шоколад. И общо взето резултатът е по-малко кг но отново си имам мазнинките.И ако има значение от 2 дена пия синефрин, 30мин преди тренировка,за сега забелязвам ,че само се потя повече от него. Това е, благодаря!
04.06.12
20:17
1.50 гр.овес на ситно с 150 кис.мляко
2. омлет от 5 белтъка 1 грейпфрут(изтискан лимон)
3.100 гр. пил. пържола от бут 50суров бадем+ салата от домат, краставица, зеле, зелена салата,зехтин
4.100 гр. пил филе+домат, краставица+6-7 маслини
тренировка
5. пил. месо 100+салата от домат, 6-7 маслини, зелена салата, краставица, зехтин
6.60-70 гр.извара,зелена салата
04.06.12
20:19
ако ти идва повече месото го намали до дози от които ще огладняваш на два часа и половина или три предполагам на около 50-80 гр на ядене но не махай цяло ядене от режима
55кг и чистиш....какво? Тренирай,хапвай си здравословно и няма да усетиш кога ще си изчистила мазнинките.За 4 месеца какво искаш да си мис Идеал.Няма как.
04.06.12
20:56
Не се прави на баща давай конкретно по темата.Иначе си прав:-)
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 04.06.12 20:57.
казано от Делев на 04.06.12, 20:56:
Не се прави на баща давай конкретно по темата.Иначе си прав:-)
Е това си е по темата ;).Няма кой да и състави режим,освем тя самата.Избира си един режим(Нвд-примерно),напасва нещата и готово.Ако иска преглежда дамските дневници,краде идеи и така :).Но няма ли воля,няма и резултати.
04.06.12
22:15
Пропуснах да кажа,че ям долу-горе през 4 часа и че гледам след 6 да не ям.Така че това хапване ми идва повече, но ако понамаля месото и ям по-начесто мисля,че ще е ок. Мерси! Не искам да съм мис Идеал,но проблема с волята ми е голям и като видя,че резултатите се забавят се отказвам бързо. Иначе имам какво да чистя, предимно по корема и бедрата и понеже досега го карах само с ограничения реших,че е време за режим. Благодаря отново! :)
04.06.12
23:05
Ако успееш да се похвалиш!
Пробвай да ядеш въглехидратите си само след тренировка, т.е. заслужи си ги. Ако не можеш да спреш сладкото, можеш да го ядеш само след тренировка, но само докато свикнеш с този начин на прием на въглехидрати, като след време ги замениш с чисти източници. Остави това кардио, което правиш всеки ден. Разрови се из нета за “Girls gone strong” и ще добиеш представа как трябва да тренираш.
05.06.12
11:41
Делев,дано имам повод да се похваля. :)
iokmjo точно това ме посъветваха и във фитнеса да хапвам малко сладко,но след тренировка.Проблема ми е ,че като хапна малко искам още. :D Какво имаш предвид под чисти източници на въглехидрати? Ориз,картофи ? или нещо друго? Кардиото го правя,защото така ми дадоха програмата от фитнеса иначе ми изглежда много малко тренировката без него. Да го намаля, а пък да увелича повторенията на другите упражнения по-добре ли ще е ? Щр погледна и за “Girls gone strong”. Благодаря!
05.06.12
12:56
СПоред мен не чак толква трудно да не ядеш сладко...след тренировка,ако ядеш сладко в мусколите ти ще влезе много лесно усвояеми въглехидрати...нивата на инсулин ще се повишат рязко и ефекта от кардиото и останалата част от диетата ти ще намалее драстично.Ако спазваш режима поне 2 седмици този глад който изпитваш ще изчене,но при условие че си ядеш ядките маслините редовно без да ги прескачаш.Забравих да ти пиша че на всеки 6-7 дена е абсолютно задължително да направиш зареждане на тялото с въглехидртати,тоест отпусйа се и си хапвай повече от тях но не прекалявай
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 05.06.12 12:57.
Коментатарът ми е с голями букви.
казано от Stella Stefanova на 05.06.12, 11:41:
Делев,дано имам повод да се похваля. :)
Какво имаш предвид под чисти източници на въглехидрати? Ориз,картофи ? или нещо друго? ТОЧНО ТАКА ОРИЗ, КАРТОФИ И ОВЕС. Кардиото го правя,защото така ми дадоха програмата от фитнеса иначе ми изглежда много малко тренировката без него. ПРАВИ МОНОГОСТАВНИ БАЗОВИ УПРАЖНЕНИЯ С ЩАНГА И/ИЛИ ДЪМБЕЛ И НЯМА ДА ТИ ТРЯБВА КАРДИО. Да го намаля, а пък да увелича повторенията на другите упражнения по-добре ли ще е ? СПРИ ГО ЗА НАЧАЛО, А БРОЯ НА ПОВТОРЕНИЯ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ В НАЧАЛОТО, ДОКАТО ЗАУЧВАШ ПРАВИЛНАТА ТЕХНИКА. Щр погледна и за “Girls gone strong”. Благодаря!
07.06.12
21:20
Оф два дена всичко беше ок и днес развалих работата...Сега направо ми е гузно.Явно днес ще ми е тоя ден, в който да си позволя въглехидрати. Следващата 1 седмица дано устискам. Не обичам маслини.Има ли нещо с което да ги заместя? Иначе сурови ядки си хапвам.И вместо пилешко вчера ядох скумрия на скара.Ядеше ми се риба.Проблем ли е някой път да замествам пилешкото така? Благодаря за съветите, но тая воля хич я нямам. :S
07.06.12
21:46
Няма проблем да редуваш пилешкото месо и риба.
Когато намериш волята, обаче, ще намериш и добрите резултати. Не преди това.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.06.12 21:46.
09.06.12
12:42
“Проблема на хората които искат да отслабнат не е липсата на воля,а липсата на информация”-неизвестен за мен източник.Дните в които съм чистил мазнини са тези,в които съм се чувствал най-сит през по-голямата част от времето и най-бодър през цялото време.