nutrabolics ?

FZ

16.12.08
10:36

Някой маже ли да каже нещо за тази фирма nutrabolics http://www.bodybuilding.com/store/nbol/nutra.htm ,  мисля че не е обсъждана във форума  :)
Някой може ли да каже нещо повече за нея , дали е пил нещо и с какви впечатления е останал  от фирмата ?

Поздрави !

Темата беше редактирана от FZKTWGS на 16.12.08 10:39.

СБ

16.12.08
12:44

Фирмата е канадска. Има интересни продукти, но нищо ултра-впечатляващо. Леко скъпа фирма е по принцип. Има пъмп продукти, креатинови матрици, гейнъри, МRP, кажи кой по-точно техен продукт те впечатли за да го коментираме. Аз не виждам нещо уникално по съставките. Иначе фирмата е лъскава и залага много на имиджа. Не случайно Батиста и Андерсон СИлва са и реклмани лица

FZ

16.12.08
12:59

казано от Сила БГ на 16.12.08, 12:44:

Фирмата е канадска. Има интересни продукти, но нищо ултра-впечатляващо. Леко скъпа фирма е по принцип. Има пъмп продукти, креатинови матрици, гейнъри, МRP, кажи кой по-точно техен продукт те впечатли за да го коментираме. Аз не виждам нещо уникално по съставките. Иначе фирмата е лъскава и залага много на имиджа. Не случайно Батиста и Андерсон СИлва са и реклмани лица

Сила БГ благодаря за инфото  :)

Все още не съм избрал продукт на фирмата , разглеждах bodybuilding .com и случайно попаднах на тази фирма ,видя ми се интересна и реших да пусна тема за нея тук във форума ,защото нямам спомен да е коментирана от потребителите на форума а ми се иска да видя дали някой  е пробвал неин продукт и дали е останал доволен , какви резултати е постигнал .

Чакам и други мнения .
Сила БГ вие продавате ли я тази фирма ?

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 16.12.08 13:01.

СБ

16.12.08
13:15

В нашия каталог има само 1 техен продукт - Growth Factor,представлява Есенциалните аминокиселини и БЦАА ,на прах е

KR

14.08.09
13:33

Приятели фирмата е супер,за няколко дни си възвърнах формите,като се има в предвид,че бях на Филипините(участвах в Сървайвър) два месеца и бях свалил около 25кг. Сега вдигам както преди, формите са ми по-големи,възстановяването ми е по-добро. Изглеждам като назобен, а пък не взимал зоб от 3 месеца. Вярно станах неин представител за БГ. но ви казвам като приятел какво усещам от неината гама продукти. Мога да ви ги дам на достъпни цени,дори по-добри от сайтовете в които ги продават. Като си има в предвид,че тя е скъпа фирма. Може да ги намерите в моите магазини: на Сан Стефано (до БНТ),Стефан Стамболов 24 в безистена(до женският пазар) и в моята зала Овча Купел2 ,149 СОУ. Телефон за контакти 0887633322-Крика

05.06.12
14:22

Някой ползвал ли е гейнера Mass Fusion на тази фирма?

05.06.12
17:34

‘Изглеждам като назобен, а не съм взимал зоб от 3 месеца’  :D Стига бе, това верно ли е Крика??

HE

05.06.12
17:45

казано от FaceOff на 05.06.12, 17:34:

‘Изглеждам като назобен, а не съм взимал зоб от 3 месеца’  :D Стига бе, това верно ли е Крика??

Като прочетох горното - не се съмнявам :D :D :D

05.06.12
23:15

Надали :Д иначе гейнерчето изглежда доста примамливо 950 калрии, 170 гр. въглехидрат и 47 гр. протеин в доза. Не е Serious Mass все пак но има 31 дози в пакета за около 115 кинта. Вие какво мислите ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1