50.5 см. ръка на 17 години и 9 месеца

Темата е заключена.
Прескочи до:
QK

28.07.05
12:28

Какво ще кажете за 50.5 см. ръка на 17 години и 9 месеца.Бая труд и ядене му се е ударило.Като знаете,че момчето не е взимало химия,можете ли да ми кажете както ще стане,ако почне да зоба.И така малко реклама си направих,но искам вашето мнение.Сега в момента съм на 19 години и имам ръка 47-48,беше ми 50.5 см. на 17 години и 9 месеца,значи ако започна да си се храня както тогава - 1 кг. месо дневно + 10 литра вода+700 гр.(суров) ориз. мисля,че мога да си я върна.Тогава от лег бутах 205 кг., сега едвам се мъча на 170 за 6 повторения.мисля,че и 190-200 ако бутна добре.Значи на сила не съм толкова отпаднал.Когато имах 50.5 ръка бях 172 см. висок,93 кг. и 124 гръб.(малък,но плътен) и талия около 82 см.Не бях толкова мазен като се има в предвид,че месото,което нагъвах беше свинско.Това месо(чисто филе) комбинирано с яка тренировка и добър сън специално при мен ми подейства така - за 2 седмици и половина - 2 см. на ръката и 10 кг. на лег.Значи тренирах си със дъмбели от хоризонтална лежанка с по 65 кг. дъмбел спокойно си правех 10 повторения(когато загрявам - 15-16),а със дъмбел 55 кг. никога под 12-13(в загрявка съм стигал и до 27 повторения)направо не можеш да ми видиш ръцете.Френско не се насилвам много,защото просто си прецаках десния лакът когато започнах и ме е страх да слагам много,но си тренирам с 80 кг.,а иначе на 100 кг. - 8 повторения.За рамо правех със по 45 кг. дъмбели,въпреки,че веднъж опитах и с по 55 кг. и повече от 4 повторения не можах да направя.Сега в момента - 19 г.,175 см. височина,47-48 ръка,125 гръб,95 талия,96 кг.Сега мах на лежанка 170 - 6 повторения(може би 200 - 1),със същите дъмбели си правя 65 кг.,за рамо вече не правя със дъмбели,но пък правя със щанга,вярно със малко кила(90)като се има в предвид 4е на 17 правех с 130 - 8 повторения зад врат.Тогава кляках с 250 - 3 повторения само с колан.Сега крака не правя кракът си ми седи 68 см. и не мърда,а тогава беше 73 см. и си протърквах дънките.В момента,без да съм клякъл от 2 години загрявам и клякъм със 160 - 1 повторение.Тогава на 200 - 12 в доброто старо време.За да ви докажа поне малко,че не съм зобал ще кажа,че преди месец и половина лежах в болница заради салмонела(от яйцата-сурови ги пиех)ходех по 8 пъти на ден да сера,ял съм само бисквити(2 пакетчета) на ден и 0.5 литра вода на ден.Това в продължение на 6 дена,без да включвам повръщането на червата ми в началото.Та друг един приятел от същото без да тренира през живота си свали 5 кг. за 6 дена по същия начин,ами ако тренираше като мен,имаше и такъв случай - 11 кг. за 7 дена.Та значи излизам от болницата аз и отивам да тренирам след като не съм тренирал 20 дена(от болници и защото от системата после те боли много здраво вената на ръката) и си почвам тренировка гледам ги тия момци там не ми обръщат внимание(трудно да се повярва ако си се сдухал) и след половин час питам един - абе не виждаш ли колко съм спаднал,той седи и ме гледа и ми казва - ти днес закусвал ли си,или просто имаш главоболие.И като им казах за салмонелата и за паузата от 20 дена момците се чудат точно като вас в момента как не съм мръднал на размери.Сега в момента не тренирам като хората два дена тренирам три почивам.Ходих на море и там не успях да сваля,малко се поумазах,но като не тренираш още 30 дена след 10 дни тренировка(за след салмонелата говоря значи за два месеца имам 10 дни тренировка и болест която претърпях)и нагъвам само на пици така става.Та изписах си цялата биография от 2 години на сам въпреки,че може още доста работи да напиша.Главното за което пиша тук,е не че искам някой да ми вярва че не зобам,а това че следя този форум от близо година и в последните 10 дни го прерових целия.Останал съм с впечатлението,че тука момчетата нямат воля просто.Това което съм го постигнал да ви кажа че съм пил в продължение на 5 месеца гейнер(още когато започнах и дръпнах много - това беше преди 5 години.)иначе не съм взимал и дори креатин само това си беше.Аз ви доказвам,че може да се постигне много и без добавки дори,но само чрез волята и търпението може човек да постигне всичко не зависимо какво е.За търпение - мога да ви дам пример - имаше период в който съм бил с 43 ръка и бутах 150 от лег и повече не можех в продължение на 1 година си седях така.После същото стана и на 48.5 ръка и на 195 от лег. и там близо година и половина седях.Сега от близо пак година си седя на едни и същи кила и един размер.Искам да видите,че се постига много и без химия,въпреки,че всеки ,който е тренирал повече от 1 година и има някакъв стаж ще каже тоя за канарчета ли ни взима тука.Тия хора просто трябва да се замислят дали би могло да стане и чисто.Сега съм си купил разни креатини,аминокиселини,протеини,глутамини и други дивотии ако съм честен с вас само защото вече нямам някогашната воля и тогава съм търпял,но взе да ми писва вече,само когато човек има напредък той има и воля,но когато спре да вижда напредък тя бавно угасва.Надеждата умира последна,но преди си ми беше друго по ми вървеше.Може да се каже момчета,че на мен върховия ми момент е 51 ръка(без добавки само с ядене здрав сън и стриктно спазване ще мога да я направя)от този размер нататък само химия може да помогне,но просто не мисля да взимам,чудил съм се в много моменти,да не хвана ли по другия път,и да има за какво момчетата да казват че съм се назобал та не мога да гледам.и на пук не хванах другия път и няма да го направя.на състезания не съм ходил и не мисля да хода освен ако няма кой да ме спонсорира,е тогава вече няма да имам равен,за състезание предполагам всеки знае че без химия не може,но само за състезание целта оправдава средствата(това е напълно изключено за състезание в България - ходиш за слава).Важно е постоянството и волята,в един момент на човек му писва и направи някоя грешка,но му е много сладко,като знае какво е правил в името на спорта,аз за мен съм си постигнал много,просто като гледам другите на моите години си виждам,но само волята е водеща,сега както казах вече почвам да я губя,но кажете вие дали да натисна на тренировки и як режим и да видим дали ще стигна границата си от 51.дано съм вдъхновил някое момче,захващащо се с тренирането във фитнеса.Не искайте да станете като тези момци от олимпията просто няма смисъл - не знаете колко труд и лишения са преживели тия хора,те фактически ако седнат с вас на една маса няма за какво да си говорите освен за фитнес,те друго не знаят,не знаят да се вяеселят да живеят.Целия им живот е една тренировка,която е едно много голямо усилие.За това са най-добрите на света.Ако искате да сте толкова безинтересни и безчувствени като тях - тренираите,назобайте се до безобразие направете си някоя и друга бъбречна криза,сасипете си черния дроб,сърцето и всичките видове системи на тялото за оня кадето клати гората.Пари в България от този спорт още никой не е изкарал и няма да съществува такъв.Ако някой си мисли да ми даде Христомир за пример той просто е в голяма грешка.Той на пари от България от този спорт не се и надява,ако някой не вярва нека го пита.Това е много скъп спорт,който е и най-неблагодарния от всички-ядеш тонове месо,толкова лишения и толкова химия и после като спреш всичко отива по дяволите + прекарване на единственото ви тяло за този живот+една камара проблеми,които в последстие се появяват.Темата е повече за въвеждане на начинаещите във залата,но нека всеки да изрази свое мнение ако мисли че греша нещо.От сега казвам всеки си има свое мнение и за мен и за казаното.На никой не плащам да ми вярва.[color=red][/color]Всичко се гради чрез воля,постоянство и много лишения.

Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 25.09.08 14:04.

28.07.05
12:50

Ами браво, защото освен, че си голям си и силен. над 200кг. на 90кг. лично тегло си е супер постижение. Даже за трибоец ставаш еба си. Иначе ела на някоя от срещите, които организираме ако имаш желание. Ако имаш снимки можеш да постнеш. БТВ отдавна планираме няква изява за потребителите, които искат да покажат какво са постигнали и т.н. За да са наясно на какво ниво са и да вдъхновят другите. Та може някви снимки да постнеш и т.н.
по-здрави

28.07.05
12:51

Ако е истина, имаш наистина страхотна генетика. Не че омаловажавам труда ти, но не всеки може да постигне твоето ниво на тази възраст. До колкото разбрах, на 17 години си имал около 3 години стаж, така ли?
Иначе съм съгласен с нещата, които си написал за упоритостта и волята. Повечето хора още не са почнали да вдигат, а вече питат какво да пият и да зобят! И всички бързат! Ако за два месеца не заприличат на Рон Колман, или в краен случай на Шварценегер, или се отказват, или почват да зобят. Не всички, разбира се, но много са така.
Би ли споделил подробности за тренироката си преди и сега, имаше ли някакви особенности, колко пъти седмично тренираш и други практически неща. За храненето разбрах, само че на мен тази диета за момента ми е непосилна финансово, за съжаление :(
А резултатите са ти добри, поздравления :) Надавям се, ако се хвана някой път сериозно, да те стигна :) ;)

QK

28.07.05
13:00

Ами незнам за срещите на бб не мога да кажа нищо от враца съм и няма как да стане,но някой път може и да дойда(като се поуправя малко :) )снимки имам,но трябва да ги скенирам и да ги кача.За скениране няма проблем,до 3-4 дни ще видите и снимки, има един проблем,че незнам каде точно да ги кача-сайт и т.н.Значи ще обясня и за тренировки тогава и сега.

28.07.05
13:34

[quote author=“qk_bik”]Ами незнам за срещите на бб не мога да кажа нищо от враца съм и няма как да стане,но някой път може и да дойда(като се поуправя малко :) )снимки имам,но трябва да ги скенирам и да ги кача.За скениране няма проблем,до 3-4 дни ще видите и снимки, има един проблем,че незнам каде точно да ги кача-сайт и т.н.Значи ще обясня и за тренировки тогава и сега.

Ние бяхме във Враца за турнира по вдигане от лег. Имаме приятели от там. За място да ги качиш има много вариянти, като ги сканираш казвай.
по-здрави

PR

28.07.05
15:51

Приятелю - не ти вярвам ,докато не сложиш снимки !
Ще ти кажа - тук във този форум има и деца ,те може да ти повярват - добър разказвач си :)

Ама има хора дето се занимават с BB от години !
аЕ не на нас тези  - 17г - 50.5 - на ЧИСТО !
дори и на МРЪСНО на 17г ще ти е доста трудна 50см
чудя се дали и 40 имаш реално :) - дай да се видим или поне снимки !

28.07.05
15:59

Ако наистина си постигнал това което казваш по такъв начин, евала. Защото вярвам, че има такива хора и точно момчета като теб постигат върховите резултати на Олимпия. И нищо лично, но като знам, Врачаните какво отношение имат към стереоидите, малко ми е трудно да повярвам. Но за начина на живот на кутуристите не мога да се съглася. На твоята възраст и аз живеех така и си мислех така. Нека за пример ти дам Кевин Леврон, който по 6-7 месеца през годината, ходеше на турнета с групата си и пееше и се веселеше, а през останалото време тренираше и успяваше да е в челната 5-тица на Олипия.

28.07.05
16:27

Като смятам по мен всичко ми звучи като измислица не казвам че не е вярно но като се познавам и знам през какво съм минал за да вдигна 205 кг всичко това ми звучи като пълна измишльотина

Добавка

”като се има в предвид 4е на 17 правех с 130 - 8 повторения зад врат”

QK

28.07.05
16:29

Тренировка в момента:
1.ден - гърди и средно и предно рамо
2.ден - гръб и задно рамо
3.ден - ръце
4.ден - крака
5.ден - почивка и после пак ги редувам така

Гърди
1>Вдигане от лег - 1-2 серии(загрявка) и 7 основни като последните 3 серии са с по лека тежест.Повторенията са ми така : 15-20(загряване)
1.основна - 12 повторения,2 серия - 10 повторения,3 - 8 повторения,4 - 6 повторения,5 - 10 повторения,6 -10 повторения и 7 - 10 повторения

2>Бутане на дъмбели от хоризонтален лег(не е флайс) - 4 серии
1 и 2 серия - правя по 15-20 повторения с лека тежест(30 кг. подгряване) и 3 серия тежка(65 кг. дъмбел) - 10-12 повторения и 4 серия разтоварваща(55 кг дъмбел) 10-12 повторения или до отказ(най-често)

3>Вдигане от лег от наклон 45 градуса - 4 серии, до отказ повторения

4>Кофички - 4 серии до отказ повторения

Предно и средно рамо:

1>С щанга зад врат - 4 серии почти до отказ,само последните 2 повторения на последните 2 серии с помощ

2>на машина за рамо(като със дъмбели от вертикална лежанка),но не смит машина,първото може на смит машина.4 серии до пълен отказ със тежест,която правя мин. 8 повторения на последната серия с тежест,която правя мах 9 повторения

3>Издърпване на щанга към брадичката(прав)- 4 серии х до отказ повторения с постоянна тежест(в повечето случаи я завишавам с 5-10 кг. когато чувствам че ми е леко)

4>Разтваряне на дъмбели встрани за средно рамо - 4 серии с постоянна тежест х повторения до отказ

2 ден.
Гръб и задно рамо.
Гръб:
1>Набиране - 3 серии х до отказ повторения
2>Широк хват пред гърди на скрипец - 1 серия загряваща  2 и 3 серия с повторения почти до отказ и 4 серия последна до пълен отказ+допълнителна серия без почивка на по лека тежест.
3>Тесен хват(пъкохватка) пред гърди на скрипец -1 серия загряваща  2 и 3 серия с повторения почти до отказ и 4 серия последна до пълен отказ+допълнителна серия без почивка на по лека тежест.
4>Чукчета с щанга - 4 серии - 1 загряваща(15 повторения) и 3 основни до отказ
5>Мъртва тяга - разтягане преди това упражнение.4 серии :
1 серия - 15 повторения(загяваща) 2 серия - 10 повторения 3 серия - 8 повторения и последна 4 серия до отказ 6-10 повторения(зависи от тежеста)Редувам мъртва тяга със хипер екстензия всяка тренировка за по голям стрес на мускула.Хипер екстензия - 5 серии х почти до отказ повторения със тежест(20 кг. - 20 - 30 повторения)
6> С щанга за трапец - 4 серии х до отказ повторения със постоянна тежест.

Задно рамо:
1> Издърпване от наведено състояние встрани на дъмбели - 4 серии х до отказ повторения с постоянна тежест.
2>Машина за задно рамо - 4 серии х отказ повторения

3 ден. Ръце
Бицепс
1> Едновременно сгъване на двете ръце с дъмбели от наклонена лежанка(към 45 градуса) 4 серии х отказ повторения
2>Концентрирано сгъване - постоянна тежест - 4 серии х отказ повторения
3>С крив лост(EZ щанга) - 1 загряваща серия и 4 основни като последните 2 серии се изпълняват с помощ като партньора ми сваля 10 кг. от тежеста и правя до пълен отказ както и с тежеста преди това.
4>От скоро правя скотово с щанга,защото си е добро,но преди половин година спрях да го правя с дъмбел,защото ми не действаше,а допреди няколко дена преди да сменя - Сгъване в лакътя за бицепс от хоризонтален лег започнах да правя скотово с щанга - 4 серии х отказ повторения

Трицепс
1>С крив лост на скрипец - 7 серии -1 загряваща и 6 основни като на последните 2 серии правя до отказ и намалям тежестта и правя пак до отказ.Останалите основни серии са до отказ.
2>Френско разгъване от лег - 5 серии с постоянна тежест до отказ повторения през 30 секунди почивка.Правя го с тежест,с която да направя най-малко 10 повторения и за последната серия 8-10
3>С дъмбел зад врат от седнало положение - 4 серии до отказ сменям го с едно упражнение която което мисля че се казва носеща количка или количка само незнам.4 серии при него със тежест 20 кг. до отказ(може да се изпълнява и в домашни условия)

Крака:
1.Машина на която буташ за предно бедро и капките.5 серии,2 загряващи и 3 основни до отказ
2.Клек - 2 загряващи и 4 основни.загряващите са по 15-20 повторения а основните са така - 12-10-8-до отказ повторения
3.Лек машина - 4 серии с голяма тежест,но не постоянна х отказ повторения
4.Машина за задно бедро.4 серии х до отказ повторения
5.Прасци - 5 серии,ако може на машина че нямаме във залата ще е най-добре.Ако не кой както му е удобно и се товари.

Това ми е програма.Тогава когато бях на 17 има леки изменения,но иначе е подобна.Трябва да разнообразявате тренировката си.Не правете едни и същи повторения - много голяма грешка,която е пълна глупост.Винаги променяйте някое упражнение с друго подобно за мускула,за който се отнася упражнението така стреса е по-голям и облагородява разтежа.Изпълнявайте упражненията чисто или с читинг,но само когато знаете как и имате нужния стаж.Програмата не е подходяща във никакък случай за трениращи със стаж по-малък от 8 месеца.За попълнителните повторения с намалена тежест също трябва стаж най-малко 1 година.Тренирайте със тежест,с която да можете да изпълнявате упражнението чисто и контролирано.Старайте се да вдигате повече и повече,за нужните повторения и чистота на изпълнение.
Това са общи правила,които трябва да спазва всеки трениращ,за да се предпази от травми и неприятности.Моята почивка между сериите не е точно определена,почивам повече само когато имам тежка серия иначе не повече от 90 секунди.Това за мен е идеалната почивка в секунди.Тя за всеки е индивидуална,но не трябва да надвишава 3 минути.Там кадето не съм означил постоянна тежест в програмата е пирамида.Цялата ми тренировка с малки изключения е на пирамида.Ядене - ще кажа само едно -момчета да качвате яко - ажте по 3 грама белтъчини на ден,5 грама въглехидрати и мазнините си ги набавяте от месото.това са стойности за килограм телесно тегло.Примерно аз,(да кажем че тежа 100 кг.,поне като за такъв ям)за да си набавя тези стойности ям - 800 грама месо,700 грама ориз и 6-7-8 литра вода на ден.Разделям си месото на 4 пъти по 200 грама,3 пъти по 230 грама ориз.Ако не можете да си позволите такива количесвта заместител на месото е изварата,но не прекаляваите с нея,на ориза - овесените ядки.Месото да е пилешко пиле,телешки шол и свинско филе само на скара ги правете или варени,без подравки да са и ориза и всичко.Така се правят чисти и яки мускули,но това съм го спазвал за 1 месец в живота ми,но това е формулата.Спиш по 9 часа.И след 3 месеца виждаш голяма промяна.Но ме съмнява някой да издържи тъй като аз трудно го издържам това,но ви казвам че това става само чрез воля.За добавки - те могат само да са ви в плюс на написаното до тук.Преяждайте не се бойте.Да ви кажа и на сила съм ги ял тия работи докато не ми се разшири стомаха и чувствах глад постоянно,не се е раширил да преличам на торба,но все пак можех да изям 800-900 гр. месо на ядене,с ориза малко имам трудност че ми е писнал до незнам къде.за въпроси питайте.ще ви отговарям с удоволствие.Успех

28.07.05
16:32

Ей,ЯК БИК,ти сигурно си 8-то чудо на Света-качваш супер бьрзо по много и то чисто.Трябва да те пусна на кравата на село-такьв ген не трябва да се губи. Ядял си по кило свинско(тати да няма свинеферма) и 10 кила вода на ден + сумати ориз-евала брато!Та да те питам колко хранения на ден са това,че да усвояваш всичкия този протеин(на едно мах около 40-50гр) и как поемаше толкоз храна в стомахчето си,на което дьржа да видя снимка.То това,че и с химия не ми се вярва да е истина е едно,ама мисля че това са били само мечтите ти или просто си хвьрлил вьдицата за шарани в саита.Е хайде и нали знаеш-на 17 год рьце 50,а на 30- 70см. Все пак яко се надьхах и отивам да заколя прасето!?!

PR

28.07.05
16:39

[quote author=“StanTheGreat”]Ей,ЯК БИК,ти сигурно си 8-то чудо на Света-качваш супер бьрзо по много и то чисто.Трябва да те пусна на кравата на село-такьв ген не трябва да се губи. Ядял си по кило свинско(тати да няма свинеферма) и 10 кила вода на ден + сумати ориз-евала брато!Та да те питам колко хранения на ден са това,че да усвояваш всичкия този протеин(на едно мах около 40-50гр) и как поемаше толкоз храна в стомахчето си,на което дьржа да видя снимка.То това,че и с химия не ми се вярва да е истина е едно,ама мисля че това са били само мечтите ти или просто си хвьрлил вьдицата за шарани в саита.Е хайде и нали знаеш-на 17 год рьце 50,а на 30- 70см. Все пак яко се надьхах и отивам да заколя прасето!?!

Така си е :) - балъци търси - виж му само тренировката :)
отделно има много неточности в километричните му постове - личи си че си измисля яко!

ИСКАМЕ СНИМКИ !!!

28.07.05
16:40

Ял съм и повече храна на ден и съм имал страхотни резултати. Но чак пък ръка 50 на ръст 175??? И 800-900 грама месо са далеч от 3-те грама на килограм телесно тегло при тегло 100кг, още повече ако е свинско!!!

28.07.05
16:42

[quote author=”Чукундур”]Ял съм и повече храна на ден и съм имал страхотни резултати. Но чак пък ръка 50 на ръст 175??? И 800-900 грама месо са далеч от 3-те грама на килограм телесно тегло при тегло 100кг, още повече ако е свинско!!!

И аз съм ял повече, но не ми се връзват силовите му постижения. Ако са истински, му предлагам свръх сериозно да стане трибоец. Много успехи ще има!
по-здрави

28.07.05
16:55

[quote author=“Emil_mlo”][quote author=”Чукундур”]Ял съм и повече храна на ден и съм имал страхотни резултати. Но чак пък ръка 50 на ръст 175??? И 800-900 грама месо са далеч от 3-те грама на килограм телесно тегло при тегло 100кг, още повече ако е свинско!!!

И аз съм ял повече, но не ми се връзват силовите му постижения. Ако са истински, му предлагам свръх сериозно да стане трибоец. Много успехи ще има!
по-здрави

И аз съм плюскал много но ....

28.07.05
16:55

Не съм много склонен да повярвам на постиженията които си постнал.Абе не знам.Такава ръка според мен не може да е чиста.qk_bik постни свои снимки на които показваш постигнатото.интересно ми е да видя такова тяло.ако това което пишеш е истина , с голямо удоволствие и уважение ще ти стисна ръката.

28.07.05
16:57

800 грама месо не са никак много като храна и усвояване, особенно ако ядеш само това. Не знам защо решихте, че е много, на 3 - 4 хранения перфектно се усвоява, аз ако можех, само месо щях да ям :) Обаче това са само 150 - 160 грама протеин, което за 100 кг човек е много малко и е 1.5, а не 3 гр на килограм!
А тренировката ми се струва убийствена за нормален човек! Не, че е невъзможоно това, което казва, но трябва да си генетичен уникум за да имаш такива постижения и то с такава програма. И мен леееко ме съмнява да са точно така нещата ;)

28.07.05
16:58

[quote author=”Петко К”]800 грама месо не са никак много като храна и усвояване, особенно ако ядеш само това. Не знам защо решихте, че е много, на 3 - 4 хранения перфектно се усвоява, аз ако можех, само месо щях да ям :) Обаче това са само 150 - 160 грама протеин, което за 100 кг човек е много малко и е 1.5, а не 3 гр на килограм!
А тренировката ми се струва убийствена за нормален човек!

Абе то жените ядат 2+ кг. месо ебаси!
по-здрави

PR

28.07.05
17:02

[quote author=”Петко К”]...А тренировката ми се струва убийствена за нормален човек!

Именно и не само - прочетете внимателно 1ви-я пост !

има яко несъответствия - на едно място пише - сега съм на 19-се и имам 4 години стаж - другаде че на 17 е имал 3 години !
четете внимателно :)

абе яко смърди това !!!

28.07.05
17:02

[quote author=“Emil_mlo”][quote author=”Петко К”]800 грама месо не са никак много като храна и усвояване, особенно ако ядеш само това. Не знам защо решихте, че е много, на 3 - 4 хранения перфектно се усвоява, аз ако можех, само месо щях да ям :) Обаче това са само 150 - 160 грама протеин, което за 100 кг човек е много малко и е 1.5, а не 3 гр на килограм!
А тренировката ми се струва убийствена за нормален човек!

Абе то жените ядат 2+ кг. месо ебаси!
по-здрави

Ами и аз това казвам, не е много 1 кило месо на ден :)

28.07.05
17:05

[quote author=“StanTheGreat”]Ей,ЯК БИК,ти сигурно си 8-то чудо на Света-качваш супер бьрзо по много и то чисто.Трябва да те пусна на кравата на село-такьв ген не трябва да се губи. Ядял си по кило свинско(тати да няма свинеферма) и 10 кила вода на ден + сумати ориз-евала брато!Та да те питам колко хранения на ден са това,че да усвояваш всичкия този протеин(на едно мах около 40-50гр) и как поемаше толкоз храна в стомахчето си,на което дьржа да видя снимка.То това,че и с химия не ми се вярва да е истина е едно,ама мисля че това са били само мечтите ти или просто си хвьрлил вьдицата за шарани в саита.Е хайде и нали знаеш-на 17 год рьце 50,а на 30- 70см. Все пак яко се надьхах и отивам да заколя прасето!?!

Много точно и на място

QK

28.07.05
17:21

Така,извинявам се,че сам пропуснал да спомена 12 яйца на ден тъй като след салмонелата не мога да си ги спомням.Така,ако смятаме белтъци от месо,от ориз и от яйца са приблизително 260-70 гр. това си сравнително близко според мен.защо издребнявате толкова?И къде точно са тия несъответствия в постовете?

28.07.05
18:03

С нетърпение очаквам да видя снимка , иначе изобщо няма да ти повярвам .

QK

28.07.05
18:10

[quote author=“PROMPT”][quote author=”Петко К”]...А тренировката ми се струва убийствена за нормален човек!

Именно и не само - прочетете внимателно 1ви-я пост !

има яко несъответствия - на едно място пише - сега съм на 19-се и имам 4 години стаж - другаде че на 17 е имал 3 години !
четете внимателно :)

абе яко смърди това !!!

прочетете внимателно 1ви-я пост !
Така виж приятел не се засягам от това,което пишеш,защото смятам,че грешката е твоя.Значи във първия пост съм писал,че тренирам от 5 години ето то си пише - (още когато започнах и дръпнах много - това беше преди 5 години.)та значи сега съм на 19,а за 50.5 казвам 4е съм бил на 17,значи преди 2 години.:) и като извадим от 19 - 17 получаваме 2,а от 5 години стаж вадиш 2 и получаваш 3 години стаж,че съм имал на 17,хайде сига със Промпт да повторим ... :))

28.07.05
18:29

без снимка няма кой да ти повярва.....твърде много е тая ръка...при това чиста....то може да ти е 50 ръката ама на тая височина да си 140кила бъчва...

QK

28.07.05
18:50

Утре ще ви кача снимки,на които съм се снимал преди около 5 месеца - ръката ми на снимката е 47,5 и гърба 125 см.И понеже едно момче изяви желание имам и една снимка,на която бутам 180 кг. това е на състезание по трибой,тогава бях в окаяно състояние и чистех за долната категория.Та ако някой не вярва,нека дойде до Враца да сложа на лег 170 за една шестичка и ако има още нещо да иска да му покажа което съм написъл няма проблем,за ръката,че ми е била 50.5 имам около 6 човека,които видяха.Ръката ми е измерена на 1 януари 2004 година - студена.Значи няма две години,но приблизително като ще изпадаме в подробности.Тренирам от март 2000 година.Тогава съм и роден.

28.07.05
19:16

[quote author=“qk_bik”]Утре ще ви кача снимки,на които съм се снимал преди около 5 месеца - ръката ми на снимката е 47,5 и гърба 125 см.И понеже едно момче изяви желание имам и една снимка,на която бутам 180 кг. това е на състезание по трибой,тогава бях в окаяно състояние и чистех за долната категория.Та ако някой не вярва,нека дойде до Враца да сложа на лег 170 за една шестичка и ако има още нещо да иска да му покажа което съм написъл няма проблем,за ръката,че ми е била 50.5 имам около 6 човека,които видяха.Ръката ми е измерена на 1 януари 2004 година - студена.Значи няма две години,но приблизително като ще изпадаме в подробности.Тренирам от март 2000 година.[color=red]

!!!Тогава съм и роден.!!!!![color]

Усети ли се какъв бисер изръси!

28.07.05
20:05

евалата пич ако това е истина на което се надявам начи си супер герой братле в черна гора ми показваха некви снимки на некав пичага на 18 с 47 рька релефна беше изпод братче аз тренирам близо 3 год. и сьм на 42 и ме е срам ама е релефна хахха аре

®N

28.07.05
20:40

Абе и на мен ми се струват леко невъзможни тези неща. Аз от година си тренирам само на протеини и съм с 39см релефна ръка и се зоря на 100кг от лежанка, изобщо не мога да си представя след 2 години или дори и 4 да съм с 50см, а на всичкото отгоре съм и на повече години отколкото ти с 50см-та ръка..

PR

28.07.05
20:51

Абе пи4 - спри се
Стига с глупостите бре ...

Айде де ти обясня някои неща , да не се излагаш !

Имам едно приятелче ,за мен най-добрия генетик който пазнавам...
та той в момента е на 27 години ,тренира от 15 години някъде , без почивки .той е ЧИСТ братле,само на амино .
Значи - 170кг на лега, прави 6 чисти повторения в която и да е аматьорска зала ,със скапан лост и без екип !

Ръчичката ,не ми дава да му я измеря , но веднаж се бъзикахме и ми позволи да я измеря отпусната до тялото му - беше 48.9см . Стегне ли предполагам е поне 52-3см !
Гръдната му е 130см ,175см е висок и е 95кг !
btw - никога не се е тъпчел с ядене ,яйца и др
Човека работи - дори нощни смени

Та казвам ти това братле за да не се излагаш
разбирам че ти се иска да се похвалиш - сигурно имаш някякъв напредък - ама спри се навреме .

като качиш снимки - моля дръж в ръка картон с надлис -
BB-TEAM - member ,a и то на снимка няма как да се види дали е 50 - може да е добра на общия фон на тялото ти !

айде и спри с химията - отразява ти се по особен начин ;)

JI

28.07.05
23:00

в мойта зала има едно момче с невероятна генетика ръката му  е към 4 и 7 - 8 , уникален гръб като тоя на колман страшна преса , гърдите му са кат на шварценегер ,незнам дали се състезава предполагам не защото краката му изостават но и те са яки ..... та той е на здравия генетик който познавам и съм виждал ... който не вярва -тренира в гетото варна . няма как да не го забележите .но това е ъпсурдно 50 ръка 3 години трен ква ти химия пратче то .... абе искам снимка с метър за да повярвам . ако е така то ти досега да си размазал сички на състезания по културизъм с тая ръka . pri towa na 17 г .  Аз съм на 16 тренирам от 8-9 месеца не казвам че съм зле и че съм с гаден  ген ама 0т 30 я дигнах на 38 санта при това на 12- 14 5 амзнини значи ти за 3 години от колко си я вдигнал на 50 !!!!!!!!!! при това чист ?

QK

28.07.05
23:50

Добре момчета ето и снимки се съгласих да ви кача и вие пак недоволни.Сега пък и снимки с метър.А не искате ли и Двд да си направя и да ви го пратя.защо с токова недоверие,но тук поне сте във фаза,която не съм минавал - да казвам нещо и да не ми повярват по отношение,че това е истина,спокойно тука във враца пък ми не вярват,че е чисто,защото съм ги ужасил момчетата.Та ако случайно има някой,който не вярва и на снимките,може да се обзаложим и да дойде до тук да се увери.момци не съм релефен някой да не си е помислил това,но не съм и на толумба.просто без зоб никой няма да изглежда кой знае колко релефен,ако само се стреми да качва маса нали?Когато бях на 17 бях 10 пъти по - добре от сега и на снимките.И за състезанието - баща ми не ми даде пари иначе щях тази година да съм на подиума и щях да се назобя съвсем истински,защото както всеки знае няма спорт без допинг.Та по прогнози и съдейки по това,че не съм зобал до сега просто щях да съм първи.Та убедих един врачански много известен културист че не зобам който в продълвение на 4 години въобще не ми вярваше а от там и абсолютно всички,та той е с близо 18 години стаж в спорта и просто разбра и той се убеди че не съм зобал.и сега като го пита някой дали зобам той отговаря че е сигурен че не е така.Много благодаря за всички мнения особено за негативните и особено на този човек за който ви казвам,защото той е толкова години в спорта и виждал всичко и не ми е вярвал,значи то е било трудно да се повярва както и вие сега разсъждавате,благодаря това са само похвали,че не е възможно и че не е реално,а за мен си знам и то казвам ви че много ви благодаря и критики приемам отностно снимките,разбира се че няма да се расъря на никой защото уважавам мнението на всеки един човек и по това съдя в какво греша и в какво съм добър.И бих искал да поясня че без химия чистенето е просто един кошмар,има такива момчета които ще ме подкрепят в това защото знаят колко е трудно и се постига с огромни усилия.Е сега някой ще каже еми аз се чистя бързо и без химия - добре винаги ще се намери компромат на всяко нещо еми на този въпрос отговарям така - ти си един на 1000 който се чисти лесно без химия и ако е умно мочето спира да спори.Надявам се че оценявате това че си правя труда заради вас да пиша по 40 минути,за да видите че и в България има какво да се търси и иска,надявам се да има повече момчета като мен на които да не вярвате,но с някакво бъдеще,защото аз в културизна и трибоя нямам работа просто това не ми е по финансите и аз си тренирам за удоволствие,просто навремето ми провъря то и аз не вярвах че стават такива работи,но просто си хванах момента здраво и не го изтървах.Според мен съм си жив мазохист да тренирам така и да се мъча като грешник,но просто ми харесва това което съм постигнал може и да не е много но си е мое.Като започнах да тренирам по друга програма тренирах по 3 часа.и все имах сили.а сега 2 часа и накрая умората си казва думата.И преди много ми вървеше,но всеки си има и добри и лоши моменти,добрите ми отминаха но с повече труд ще си ги върна.Оценявам и това че всеки един от вас чете тия постове от които накрая може книжка да си направя.цялата работа я правя за начинаещите момчета който по един или друг начин са се отчаяли от тия тренировки и виждат че няма смисъл и за тези сега влизащи в залата и питащи за химия и добавки.Всеки може да се опише като супермен но всеки ли може да се защити с факти пред хората.Плюват момчетата,но знайте че само ме радвате защото пак ще ви кажа не съм се бъхтел напразно в залата и това сега вие и още един град народ ми го доказвате.Благодаря !

PR

29.07.05
00:03

пи4-сложи снимки и ще ти повярваме ,кажи как се казваш - имам много познати от Враца !
щом си толко як - сигуг цяла Враца те знае !

дай да те видим ,ако си такъв какъвто казваш - ще те спонсорирам
може да си избия парите на някоя от следващите олимпии !

29.07.05
00:03

:D Здрасти,

Аз не схващам каде е смисъла на цялата работа...

Бик, като искаш да се хвалиш, хвали се като мъж и си дай снимките, вече съм строил родата пред компа и чакаме с нетърпения... то това нещо не е за изпускане. :lol:  Не разбирам защо са ти тези километрични постове собширни описания и пълни с лафове, като например, че си роден 2000 година и т.н.  :lol:

Това е,
много поздрави

п.п. Междо другото, какво стана с прасето? Заколихте ли го? Ако може малко сланинка за мен...  :D

29.07.05
00:57

въобще кой го вълнува цялата работа??Нас кво ни засяга тази цялата информация?Аман от такива - в един брой на Олимп Цветомир МИхайлов каза че дигал 170@90 лег на 17 години чисто без стреч
фланелка.кво да говориме повече.

29.07.05
01:05

[quote author=“MisHkiN”]въобще кой го вълнува цялата работа??Нас кво ни засяга тази цялата информация?Аман от такива - в един брой на Олимп Цветомир МИхайлов каза че дигал 170@90 лег на 17 години чисто без стреч
фланелка.кво да говориме повече.

Абе плямпат пълни глупости! То културизма ако го практикуваш като трибоец няма да живееш дълго.
по-здрави

EZ

29.07.05
09:25

възможно е човека да има уникална генетика(например 1 на 50 000 000) и затова да е постигнал такива резултати.Но  докато не видя снимка не мога да повярвам.Без снимка и аз мога да кажа че имам 50 ръка ама не е така.Надявам се човека да не лъже и да покаже какво е постигнал.

®N

29.07.05
12:59

Абе момчета тоя всичките ви взе за канарчета. :twisted: Какви са тези тренировки 3 часа, на всичкото отгоре като му гледам и програмат тцтцтц. Във всеки следващ пост пише все по големи небивалици.

29.07.05
14:53

qk_bik вземи да постнеш снимки да поне да стане ясно кво е и що е.ясно е че ако само разпъваш локуми създаваш излишно напрежение и може да си спечелиш неприятели.покажи снимки и ако те показват това което казваш, тука всички ще трябва да ти се извиняваме.

29.07.05
15:04

Цялата работа e,че просто някой тъпак иска да нервира хората във
форума.То цялата тема дето я е пуснал qkbik е безмислена -в нея няма питане  или нещо - само фукане и лъгане -все едно
аз да си пусна биографията - кой му пука?Обаче е написал яко безмислици,щото това са пълни глупости и всеки който тренира е наясно,а все пак имаме и състезатели във форума - всичко е с цел да ядосва хората - това е.Утре и аз пускам пост че дърпам 350 кила 10 пъти и това е положението.

пп-казва,че не можел да сега не бил във форма - ами да се снима с
дрехи  и картон ббтийм ,и да пусне и старите снимки - той не може да си смени лицето,нали?????

QK

29.07.05
16:48

Ето момчета вече качих снимките :
тук съм с дрехи.Това е около преди 8 месеца.
http://i11.photobucket.com/albums/a154/qk_bik/DMC_0096.jpg

2.снимка
http://i11.photobucket.com/albums/a154/qk_bik/T1.jpg

3 снимка
http://i11.photobucket.com/albums/a154/qk_bik/T4.jpg

4 снимка
http://i11.photobucket.com/albums/a154/qk_bik/T2.jpg

Снимките са от преди около 5-6 месеца.
Ръка 47.5 и гръб 125 см.Снимката от състезанието утре ще я постна ако имате желание защото не съм я скенирал.Поздрави

29.07.05
17:17

поздравления от мен - наистина си голям мой човек. но не вярвам да запазиш повече от 43 см ръка при 5% мазнини.
иначе браво за формата която показваш.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1