Step by step to relef body

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.06.12
21:18

Честит 1-ви юни..за тези които се чустват още деца :P .

Тази храна немога да я натъкмя. Немога да си намеря режима. Днес пробвах първото хранене да е в 14ч..като след тренировка в 11.30ч хапнах марко диня. В 14ч - пълнени тиквички с яйца, извара, сирене - 2бр, салата. След което излязох към 17ч с малкия навън , и се прибрах 21ч обезумяла от глад. Изядох другите две тиквички от обяда, не ми стигна обаче и хапнах и една малка свинска пържолка.
Необичам вечер така да се тъпча...Ако последното хранене ми е в 17 или 18ч ми е много рано...а пък и в днешния случай небях гладна.

04.06.12
22:05

След почивката събота и неделя от тренировка...днес направех едно хубаво кардио. Кростренажор - 30мин спринт/1мин нормално темпо - 30 мин. Пътека- 3 пъти по 1мин спринт - 7 мин. После тренировка за корем.
Храната събота си беше добпе..но в неделя изядох два сладоледа и малко домашен кекс. Неделята се води разпускащ ден, но искам да го премахна. Въртя се в омагьосан кръг с това хранене. Днес храната - до 15ч плодове - 700 гр череши. 15ч пилешка пържола, салата-домати краставици, сирене. 19ч - 3 яйца с извара, салата. 21ч - кашкавал 20гр

днес два пъти излизах с малкия на разходка - сутринта и вечерта..Чуствам се изморена днес. ще не върви сам, а се води за ръчичка. Няма сядане :) . Кръст да имаш. И това ще мине.
Лека и спокойна вечер. Аз ще си пусна филмче за разпускане.

05.06.12
19:33

Много приятно време днес - нито горещо, нито студено..перфектно за разходки. Днес пак обикалях парковите алеи на града с количката. Това е допълнителната ми тренировка.
А във фитнеса тренирах за горна част.
9ч. тренировка
след тренировка - ябълка
14ч - 2 тивички пълнени с яйца е сирене, салата - домати и краставици, сирене и зехтин
18ч - останалите две тиквички със сирене и яйца, около 150гр боб ,20гр кашкавал
Целта ми е храненето да го синтезирам в следобедната част на деня. Да има 18-20 часа фастинг. Само хапвам плод след тренировка.

Това е за днес :).

11.06.12
11:02

След няколко дни отсъствие, пак съм на линия. Последните дни нямах никакво време за писане. Тревировки и хранене си вървяха както обикновено. В петък умишлено нямаше тренировка, защото събота бях на тае-бо маратон във Варна. Голям купон беше. Супер съм доволна - тренировка, дискотека, плаж...обичам Варна !(inlove)
Днес също няма да има тренировка, защото се цуствам уморена и недоспала. Цялото тяло ме боли...
Храната ще я опиша по-късно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1