Възстановяване след вирусна инфекция.

05.06.12
20:28

Миналия вторник се разболях с температура, гадене болки в костите и без апетит. Първите три дни бях на ягоди, череши един дюнер и малко риба, като след това започнах да се храня по три пъти на ден. От вчера с малко усилия пак започнах да се храня нормално по 5 пъти и направих една кръгова тренировка, че все още съм малко болен. Проблема е че отслабнах с килограм и половина за 1 седмица и ръката доста спадна(не знам защо болестта се отрази точно на ръцете). Та според вас кое ще е по-добре, за да възстановя загубеното, 1-2 седмици да правя само кръгови, или обикновен сплит?
И друг въпрос, дали Йо-йо ефектът ще ми позволи по-бързо да възвърна загубеното? Килограм и половина като цяло ги качвам за 40-45 дни и доста зле ми се отразява факта, че ги загубих толкова лесно.

Темата беше редактирана от fqls на 05.06.12 20:31.

Просто започни да тренираш както обикновено. Абсурдно е да се твърди, че си загубил нещо заради 7 дневна “почивка”. Килограм и половина не значи абсолютно нищо. 2 кила се свалят за 2 дни като спреш въглехидратите и намалиш течностите. Възстановяват се за 1 ден. :)

05.06.12
20:42

Тоест повече въглехидрати и повече течности?

За съжаление няма точен отговор на въпроса ти. Просто започни да си се храниш и тренираш както преди. Ами ако си свалил 1кг. мазнини, пак ли ще искаш да си ги върнеш? :)

Въобще не се шашкай за случилото ти се. Нищо не си загубил и няма да са ти нужни месеци, за да си го върнеш. Може да не ти се вярва, но го приеми на доверие. :)

05.06.12
22:28

Ок, мерси за отговорите. :) Надявам се до седмица да се възстановя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1