Как да изчистя подкожните мазнини?

05.06.12
21:11

Аз съм на 13г. , 172см , 66кг. От понеделник започнах с един режим за отслабване, който двама потребители ми казаха, за което съм им безкрайно благодарен. Вече свалих 1кг, чувствам се много по-добре и с повече сила. Вярно, 1 кг си е само 1 кг, но съм се хванал и ще сваля колкото трябва. Но това е друга тема .. въпроса ми е КАК да си изчисля подкожните мазнини, колко трябва да сваля и кое ще ми идеалното тегло, за да си развивам тялото ?

SO

05.06.12
22:03

При децата недохранването води до изоставане в растежа, физическото развитие и до нарушения в имунната система, а в по-тежки случаи и до сериозни здравни проблеми.
Недостатъчният прием на хранителни вещества, които играят роля за изграждане на костната маса (калций, магнезий, белтъци, витамин Д и др.) води до увеличаване риска от остеопороза и кариеси в по-късна възраст.
Идеално тегло при дете на 13 и 172 см е точно 67кг

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 05.06.12 22:07.

05.06.12
22:12

Спри да ядеш боклуци като захарни изделия, пици и мекици, спри да пиеш и безалкохолни и ще се изчистиш. За 13 годишен, ръста и килограмите са ти множко(ръста не зависи от теб де). Напоследък ми прави впечатление, че наборите 98,99 и 00 сте яко мутирали(не се обиждай).

05.06.12
22:46

казано от Death__ на 05.06.12, 22:12:

Спри да ядеш боклуци като захарни изделия, пици и мекици, спри да пиеш и безалкохолни и ще се изчистиш. За 13 годишен, ръста и килограмите са ти множко(ръста не зависи от теб де). Напоследък ми прави впечатление, че наборите 98,99 и 00 сте яко мутирали(не се обиждай).

Не се обиждам, примерно аз съм най-високия от шестите класове. Не ми трябват режими, вече знам какво да ям и какво да не ям. Искам само да знам как да си изчисля подкожните мазнини. А 65кг, с които съм сега въобще не ми отиват и пак съм си дебел.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1