05.06.12
14:15
.
Темата беше редактирана от Donnie на 08.06.12 20:10.
05.06.12
14:32
Попринцип в доста буустери слагат и креатин, но много пъти той е в малки дози които не се усещат.Например в джакед има около 1 грам мопнохидрат което си е таш*к.Комбинацията която си замислил иначе е добра.Ако пиеш буустера само преди тренировка значи си вземи едик креатин и го пий след тренировка и в нетренирочъвен ден.
Поръчах си на ON креатин само ще помоля някой по-запознат да ми обесни как да ги съчетая работите и дали ще ми трябва зареждаща доза или както се казва там от креатина. В момента пия сутринта един протеин, бустер преди тренировка двойна доза, протеин след тренировка, и преди лягане протеин.
06.06.12
00:37
Ако е суроватка не го пий преди лягане.Само сутрин и след тренировка.Може и още 1 път между храненията да добавиш.Иначе и аз сега за пръв път ще пия монохидрат и взех на ОН.Зареждане само ако за пръв път ще пиеш креатин и пак не е задължително.Навсякъде се водат спорове дали е необходима.Лично аз репих да не си права.Пия го преди и след тренировка в тренировъчен ден, а когато почивам взимам 1 доза 5гр. след бърз въглехидрат.Четох че нямало значение кога си приема и може всеки когато му е удобно.Иначе е хубаво преди протеина да вземеш бърз въглехидрат за по добро усвояване