Направете свой фитнес дневник с Pure Nutrition (сезон 2) - дискусия

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.05.12
10:37

казано от Puppy на 20.05.12, 07:50:

А видяхте ли на това момиче Гергана, освен Витан и Гипса, другите са новорегистрирани...

аз лично подкрепям всека една от кандидатурите. Мисля, че всеки има какво да покаже и от всеки един може да се извлече нещо полезно. Отделно смятам, че всеки решил да се подложи на такъв публичен експеримент пред толкова много хора (щото бб-теам не е само активните потребители на форума, а има още стотици, които предпочитат само да четат) заслужава подкрепата ми.

по-здрави

20.05.12
10:43

Аз пък се надявам да ми пусне :D :D :D :D

20.05.12
10:51

Говорех принципно бе, то и аз съм подкрепила тези, които ме кефят, дори и да не ги знам кои са и що са.

казано от Puppy на 20.05.12, 10:51:

Говорех принципно бе, то и аз съм подкрепила тези, които ме кефят, дори и да не ги знам кои са и що са.

Значи харесваш Скота повече от мен, разби ми сърцето ... (u);(

:D

20.05.12
11:04

Хаха, няма такова нещо. Харесвам всички ви еднакво хахаха
От 2 часа гледам някви неща с Кристан Клевър и мисля, че започвам да я харесвам повече от всички...започвам да се притеснявам за сексуалната си ориентация, макар че тя си прилича на симпатично момченце и реално погледнато не съм толкова объркана :D

20.05.12
13:15

Обаче на пича не му омръзва :D

20.05.12
13:18

казано от Витан на 20.05.12, 10:43:

Аз пък се надявам да ми пусне :D :D :D :D

Витане, тоз клон много голям :D

HE

20.05.12
16:28

Тоя не си е дал името, иначе 100% съм сигурен, че ФБ приятелчетата му гласуват тук /нали можеш да се логнеш със ФБ акаунта си/. Леле, какви мизерници имало :D Не вярвах, някой да се унижи така за 100 лв. под формата на добавки :D :D :D

Дайте му поне мостри, че ше си пререже вените после за цялата патардия ако не спечели :D И предупреждавам, ако мине Скота по гласове, ще го рипортна!!!!! :D

PH

20.05.12
16:35

казано от Херцог Трън на 20.05.12, 16:34:

Дайте му поне мостри, че ше си пререже вените после за цялата патардия ако не спечели :D И предупреждавам, ако мине Скота по гласове, ще го рипортна!!!!! :D

Давай по-бързо че както се е засилил и Славко ще мине ...

Няма да му позволя да пребори Скота! Рипортнах го :D

20.05.12
18:55

Хаха, това е много добра идея, и аз го ще го репортна ей сега :)

HE

20.05.12
19:29

Ето ви профила на въпросното човече.
http://www.facebook.com/sycamore.rockwell

Мразя да съм прав, гласувалите всъщност са ФБ приятелчетата му ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 20.05.12 20:29.

20.05.12
19:45

Ами смятам, че при тези обстоятелства Pure Nutrition просто ще disregard-нат неговата кандидатура :D

20.05.12
20:47

Колеги, след преглед на тази тема и препрочитане на правилата за участие в конкурса ( тъй като очевидно нещо ми бе убегнало) попаднах на следния ред: “Изборът за това кой да води дневник ще се извършва от страна на аудиторията на BB-Team.”  Признавам, че в ентусиазма си съм пропуснал ключовата част на условието - аудиторията на BB-Team - и скочих направо към точка първа. Останалото е история. Искрено се извинявам за несъобразителността си. Оттук  насетне сте в пълното си право да ме съдите за избрания метод за популяризиране на участието ми. Искрено се извинявам за проблемите, породени от това недоразумение. Явно ще трябва да кача диоптъра още малко :). Готов съм да понеса последствията от случилото се.
На колегата, посочил ми тази тема - Благодаря!
Към останалите участници - Успех!

ПП: Не нося никаква отговорност за правописни грешки в горните редове. :)

Мнението беше редактирано от Sycamore Rockwell на 20.05.12 20:50.

20.05.12
21:57

евала (y)

Мнението беше редактирано от Fallen на 20.05.12 21:57.

PH

21.05.12
17:45

казано от Sycamore Rockwell на 20.05.12, 20:47:

Колеги, след преглед на тази тема и препрочитане на правилата за участие в конкурса ( тъй като очевидно нещо ми бе убегнало) попаднах на следния ред: “Изборът за това кой да води дневник ще се извършва от страна на аудиторията на BB-Team.”  Признавам, че в ентусиазма си съм пропуснал ключовата част на условието - аудиторията на BB-Team - и скочих направо към точка първа. Останалото е история. Искрено се извинявам за несъобразителността си. Оттук  насетне сте в пълното си право да ме съдите за избрания метод за популяризиране на участието ми. Искрено се извинявам за проблемите, породени от това недоразумение. Явно ще трябва да кача диоптъра още малко :). Готов съм да понеса последствията от случилото се.
На колегата, посочил ми тази тема - Благодаря!
Към останалите участници - Успех!

ПП: Не нося никаква отговорност за правописни грешки в горните редове. :)

А защо никъде не спомена че това на снимките НЕ СИ ТИ ?

Хахахаха, това става все по-хубаво :D :D :D

PH

21.05.12
18:22

казано от Херцог Трън на 21.05.12, 18:21:

Хахахаха, това става все по-хубаво :D :D :D

К’во му харесват мнението,извинил се ... е не и аз да направя глупост и да ми шернат феисбука във форум с 500 яки мъжаги дето като ме видят ще ме направят бушон и аз ще се извиня :D :D :D Ебаси тарикатията ...
П.С. Да добавя че има и 250 яки каки дето могат да го бушонират (да не кажете че ви забравих ;д )

Мнението беше редактирано от Phxxx на 21.05.12 18:52.

21.05.12
19:03

Лелелелел, във всеки раздел - сапунка!
Във женските дневници - Класическа мелодрама
Във “И остана...” - СитКом
Тук - балканска сага
Ба*ти как се осапуни всичко! Хахха

21.05.12
19:16

Не искам да убивам инерцията, която сте набрали, но съм доста сигурен, че  разчорляната коса, раираните боксерки, бенката и най-вече орловия нос, са си лично мои. :) А и са малко шеметите, които си носят ключове по вратовете по време на такива снимки.  Вярно е, че не си приличам с профилната от Фейсбук, Phxxx. Добро наблюдение. ;) Ако ще играем на “открийте разликите”, ще трябва да потренирате още много. Как може да сбъркате тази физиономия:

Мнението беше редактирано от Sycamore Rockwell на 21.05.12 19:17.

21.05.12
20:26

Е то нали ще се постват в дневниците и снимки защо да лъже ???

21.05.12
22:05

казано от Тайсън на 21.05.12, 20:26:

Е то нали ще се постват в дневниците и снимки защо да лъже ???

Той е на снимките просто във фейсбук гледаме най-отгоре снимките които са от 2009 година вижте последните снимки :)

PH

21.05.12
22:14

Да извинявам се , тук грешката е моя не съм догледал :)

21.05.12
22:30

Стават грешки. Заровихме ли томахавките?

ПП: Без брада е по-забавно. Искат ми лична карта, когато си поръчам бира. :)

21.05.12
22:35

казано от Sycamore Rockwell на 21.05.12, 22:30:

ПП: Без брада е по-забавно. Искат ми лична карта, когато си поръчам бира. :)

Абе тая снимка ми напомни много на любимата ми банда, като бях на 13 и на този клип по-специално :D

HE

21.05.12
22:59

казано от Sycamore Rockwell на 21.05.12, 22:30:

ПП: ....................... бира. :)

Странно защо всичките думички някак се съчетават :D :D :D

22.05.12
12:52

Тука има ли аванта има и шмекери, нормално нали сме бедна страна претъпкана с хюмнета и мангали. В един друг доста посещаван форум също имаше хора които по фалшив начин участват, ама този който спечели го хванаха и стана за резил. Заради едно спонсорство в рамките на 60-70лв не мисля, че си заслужава да се прибягва да такива простотии.

22.05.12
13:27

казано от AgBOKATA на 22.05.12, 12:52:

Заради едно спонсорство в рамките на 60-70лв не мисля, че си заслужава да се прибягва да такива простотии.

Не мислиш ти, не мисля аз, ама ей го на - некъв измислен герой се прави хем на хитър, хем на забавен.
Иначе да - жалка история, но за съжаление напълно в реда на народопсихологията ;)

23.05.12
21:28

Въпрос към “slavko” ти от Варна ли си ? В “B&H” идвал ли си да тренираш ? Давам своя глас за теб, видях какво можеш и как го правиш и смятам, че определено трябва да получиш спонсорство ! Нищо, че не се познаваме.

27.05.12
12:57

Да братле...даже след малко се запътваме натам с приятелката ми:)
Ако се засечем, ела да се запознаем и да потренираме...така или иначе скоро ще се позадържа из морската столица:)
И да ти кажа залата си е супер!!! Ама аз не смея да се напъвам там, защото ако ме затисне нещо и няма как да пускам...а и спотъра ми е Марги и ме е страх и за нея...

Иначе щангистката зала на Черно море е моето място...дано се сприятелим с треньорите:)

29.05.12
20:29

казано от slavko на 27.05.12, 12:57:

Да братле...даже след малко се запътваме натам с приятелката ми:)
Ако се засечем, ела да се запознаем и да потренираме...така или иначе скоро ще се позадържа из морската столица:)
И да ти кажа залата си е супер!!! Ама аз не смея да се напъвам там, защото ако ме затисне нещо и няма как да пускам...а и спотъра ми е Марги и ме е страх и за нея...

Иначе щангистката зала на Черно море е моето място...дано се сприятелим с треньорите:)

Доста се отклоняваме от темата, но наистина залата си е супер макар с малко уреди и пространство. Атмосферата винаги ме радва, както и голяма част от готините хора които я посещават :)

Кой, как и за какви шмекери става въпрос? Абе хора, вие добре ли сте?!!  (nmob)

Мнението беше редактирано от Гергана Запрянова на 06.06.12 07:59.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1