06.06.12
14:32
Здравейте. Скоро идва лятото и искам да кача поне 5-6 кила.
На 17 години съм, висок 1.86 и тежа 73 килограма.
За сега съм се спрял на -
UNIVERSAL Milk & Egg
OPTIMUM NUTRITION Fish Oil 100 Softgels
UNIVERSAL 100% Beef Aminos 400 Tabs.
И моля ви оставете коментари с предложения.
06.06.12
15:35
1во лятото дойде :P
2ро мисли се от по-рано
3то какво да коментира ме и какво да предложим?
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 06.06.12 15:37.
06.06.12
16:04
Ми коментирайте какво мислите за стака и ако не е добър ми препоръчаите.
06.06.12
16:07
Ами... да коментираме тогава.
Това са основни хранителни добавки, които при качествено и добре преценено хранене ще допринесат за по-доброто възстановяване. Това косвено ще ти позволи да напредваш в тренировките, което пък от своя страна при определени условия може да означава увеличаване на мускулната маса. Хранителните добавки не са определящият фактор за успех в случая.
Кюнци има, печка нема :D
Стаж? Дай програма, дай примерно хранене (след като си изчел статиите по 2 пъти!) да коментираме. Те са решаващите фактори.
За добавките, насочи се към купуване на едро, (от складове като ПикКо или нет-складове като Bulkpowders) писано е тук 1000 пъти че е поне 1/3 по-евтино.
Мнението беше редактирано от K K на 06.06.12 16:38.
06.06.12
16:54
казано от AgBOKATA на 06.06.12, 16:46:
Милк и Ег замести с Голд стандарт, другото е добре
Защо?
Нямаме идея защо е избрал протеин, различен от суроватъчния. Отделно от това ON Gold Standart отдавна лежи на стари лаври и недоказани хвалби, та съвсем не е най-добрия (или най-малкото единствен) избор в този клас.
Такъв са му предложили най-вероятно, виждам, че всички имате негативно мнение за Голд-а, но пък аз нямам, явно защото си го поръчвам директно от Щатите, а тук е боза този Ирландския ли там къв беше ...
06.06.12
18:43
казано от Кольо Пияндето на 06.06.12, 16:07:
Ами... да коментираме тогава.
Това са основни хранителни добавки, които при качествено и добре преценено хранене ще допринесат за по-доброто възстановяване. Това косвено ще ти позволи да напредваш в тренировките, което пък от своя страна при определени условия може да означава увеличаване на мускулната маса. Хранителните добавки не са определящият фактор за успех в случая.
Ти не си човек :-)))) дай му надежда :-))))))))))))))))))))))
06.06.12
21:05
казано от AgBOKATA на 06.06.12, 17:42:
Такъв са му предложили най-вероятно, виждам, че всички имате негативно мнение за Голд-а, но пък аз нямам, явно защото си го поръчвам директно от Щатите, а тук е боза този Ирландския ли там къв беше ...
Много правилно казано.Аз лично съм сравнявал американската и ирландската версия.. Америка > Ирландия
По темата: За лятото 5-6 кила няма да качиш.
Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 06.06.12 21:06.