Отново за тичането

Темата е заключена.

28.07.05
21:37

В един друг форум препоръчват така нареченото интервално тичане за сваляне на килограми.И тъй като ценя мнението ви повече отколкото мнението на хората от онзи форум вие какво ще кажете кое е по ефективно нормалното или това?

28.07.05
22:26

На бас че другия форум е спайдърспорт! Аз не вярвам толкова в интервалното тичане, пък и съм бил състезател и не върши особена работа в свалянето на мазнините!

29.07.05
11:07

Йода,абе ти кой курс си в Джедайската академия,защото аз вече се дипломирах миналата година,а не те помня! Щом си бил сьстезател (по културизьм нали) би трябвало да си запознат с десетките положителни статии за интервалната аеробна тренировка. Моето мнение е, че тя наистина работи (знам го от опит),а и е отлично средство да поддьржаш пулса си в необходимите граници без да се претоварваш излишно и да гориш прекомерно мускули. Всичко е строго индивидуално и, ако бягащия не може да издьржи поне 40 мин тичане с необходимия пулс, то това е точно за него. Когато мой познат се готвеше за сьстезание правеше 100м спринт-100м вьрвене и т.н. Да не казвам,че стана шампион до 70 кг преди 3-4 години и беше най-релефния на сьстезанието. Та така, всичко е до проба/грешка, трябва да се пробва за седмица и, ако е ОК - дерзай.
Йода, и нека силата бьде с теб!  (поне на тренировка)

29.07.05
17:14

YODA Да другият форум наистина е spidersport.  Ами двете ви мнения са крайно различни и аз сега какво да правя?  Някой друг няма ли да си даде мнението?

29.07.05
17:42

[quote author=“To4ica”]YODA Да другият форум наистина е spidersport.  Ами двете ви мнения са крайно различни и аз сега какво да правя?  Някой друг няма ли да си даде мнението?

Ами вземаш собствено решение и правиш това, което по - ти харесва, или пробваш и двете :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1