проблем със спане

06.06.12
23:14

нз дали ми е точно като болест, ама прекалено мн си поспивам и само мисля как да си легна (което не е добре) не пуша и не пия ,някой ако има съвет как да го превъзмогна това ще съм много благодарен :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 07.06.12 09:22.

06.06.12
23:51

е колко много спиш?
само след тренировка или винаги?

07.06.12
00:04

ами лягам си към 00-01ч и си поспивам до към 11 някъде ,ако стана по-рано се чувствам умурлушен,после следобдяд пак си лягам за към 2-3 часа според мен е много , а в момента не работя ,не правя нищо което да ме измаря чак толкова :(

Мнението беше редактирано от dobromir91 на 07.06.12 00:05.

07.06.12
01:05

И аз имам същият проблем,наскоро направих експеримент и си легнах в 23:00ч.Толков адобре не съм се чувствал никога на другият ден.
При мен проблема е от редуването на нощни и дневни смени,но мисля че ти едвали имнаш такъв,така че опитай да легнеш дори в 22ч.

07.06.12
09:04

мерси ще опитам да си лягам по-рано :)

Аз ти препоръчвам умишлено да си нагласяш алармата да те буди след точно от 7 до 9 часа сън. Избери дали ще спиш 7, 8 или 9 часа и когато заспиваш сметни в колко точно трябва да станеш, нагласи алармата за този час и задължително стани тогава.

Факт е, че както прекалено много сън, така и прекалено малко е кофти за тялото, затова и се чувстваш така. Спазвай точен режим, независимо от деня (дали е делник или уикенд) и тялото ще се научи.

Фактор може да бъде липсата на витамини или анемия по някаква причина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1