07.06.12
13:27
здравейте искам да започна да ходя на фитнес но съм много слаб,та въпроса ми е, ще ми препоръчате ли някакви хранителни добавки,също така ако може да ми кажете някакъв хранителен режим за покачване на теглото и упражнения за начинаещи.БЛАГОДАРЯ на всички пп висок съм 1.63-1.65тежа 55 кг на 17 съм
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.06.12 13:50.
07.06.12
13:44
1-2 месеца прави обща тренировка за цялото тяло, докато свикнеш и можеш да правиш повечко лицеви, набирания и кофички.
Хвани се с някой приятел на лостове, там ще ти дадът доста съвети.
Започни с нещо подобно.
3 х Лицеви
3 х Кофички
3 х Набирания
Аз започнах така в началото, а правех едва едва по 3-4 набирания и 10 лицеви.Ама с времето, всичко се покачва :D
По-добре ги вложи тези пари в храна. Направи си добър хранителен режим, тренирай поне 6 месеца и след това мисли за добавки.
Към момента не мисля, че би имал особена полза, от това, да се нахвърлиш директно на тях.
Мнението беше редактирано от Мари А. на 18.06.12 17:29.
18.06.12
18:08
Как бе лятото дойде, трябва да е нацепен за плажа. :D
Иначе лека за него е четене на форума и изданието, а не е като да няма статии, но му горчи като сдъвкан аналгин само, като си помисли ;)
Може да ти звучи изненадващо, ама мускУлна маса не се качва с добавки ;)
А как да започнеш тренировките и какво да ядеш е писано десетки пъти, имаме си и статии и търсачка, само трябва някой да седне и да прочете.
18.06.12
22:59
казано от Dimitur Donew на 18.06.12, 17:17:
Здравейте.скоро ще започвам да ходя на фитнес,но първо чакам да си събера достатачно пари за хранителни добавки поради простата причина че съм много клйощав. Та имам следните въпроси към вас: с какви упражнения да започна в фитнеса,какви хранителни добавки да си купя за да кача мусколна маса(имам около 300лв за хранителни добавки) и ако може някои да ми каже някой добър хранителен режим за покачване на теглото. БЛАГОДАРЯ предварително. :)
18.06.12
17:17
Здравейте.скоро ще започвам да ходя на фитнес,но първо чакам да си събера достатачно пари за хранителни добавки поради простата причина че съм много клйощав. Та имам следните въпроси към вас: с какви упражнения да започна в фитнеса,какви хранителни добавки да си купя за да кача мусколна маса(имам около 300лв за хранителни добавки) и ако може някои да ми каже някой добър хранителен режим за покачване на теглото. БЛАГОДАРЯ предварително. :)