07.06.12
14:35
Здравейте на всички. Реших да си стегна тялото и затова искам да ви задам няколко въпроса. Избрах тичането за тази цел. На фитнес нямам как хода, защото живея в забутан град с една фитнес зала и три уреда на кръст и трябва да се редиш, за да тренираш. Нямам нерви за това. Та въпросите ми са: колко пъти седмично трябва да бягам и по колко километра? Искам да си стегна краката и задника, защото малко е отпуснат и не ми харесва, също искам и да го повдигна. Искам да се чувствам добре в кожата си , а сега не е така.. То, като бяга човек, мисля, че се тренират всички мускули..така че и друго може да си оформя..
Та това са въпросите ми: колко пъти седмично и по колко километра. А и какъв хранителен режим трябва да се спазва?
Мерси на отзовалите се! ;)
Мисля, че в тази статия е казано почти всичко.
Опитай.
Иначе бих ти препоръчала ТРХ-програмата, стига да имаш въже и място където да го закачваш. Последно правя този комплекс - определено “плача” след него (понякога).
07.06.12
15:12
Нямам нито лост, нито успоредка...
07.06.12
15:14
Толкова ли няма някакъв лост за пране наоколо?
07.06.12
15:16
казано от Koko Ivanov на 07.06.12, 15:12:
Нямам нито лост, нито успоредка...
Викай неволята ;)
не се иска много да си направиш сам...ама то писането по форуми е по-лесно.
Можеш да се сдобиеш с лост, успоредка, въжета, халки, както и с много други полезни “уреди” за трениране в домашни условия, стига да имаш достатъчно желание и да си поне малко изобретателен. Нямаш представа на какви брутални натоварвания можеш да се подложиш дори и само с наличието на изброените по-горе неща и със собственото си тегло... Застъпвай да четеш в сайта и форума, има много информация.
Ако живееш в къща с двор, нещата стават още по-лесни ;) Действай!
07.06.12
15:27
Изобщо нямам понятие как се прави лост или нещо подобно.. Дайте някакви идеи как се прави.. много съм зле с тия неща..
нали ви казах,че живея в забутан град, а вие очаквате лостове да има :Д. Ако ли пък не стане с лостове, да почвам да бягам през ден на стадиона,а?
Мнението беше редактирано от Koko Ivanov на 07.06.12 15:27.