Тренировки на открито с Юли

07.06.12
18:24

Тренировките на открито с Юли продължават!

Тренировките на открито с Юли вече са на нова локация - вместо в училищните дворове, както бяха предните две години, сега се провеждат в непосредствена близост до самата зала - в София, кв. Гео Милев, точно до Скай сити.

Предимствата на новата локация са:

- под ръка са всички уреди от залата:
пудовки
щанги с гумирани дискове
паралетки
гуми за спринтове
гуми за обръщане
чукове
барове за фермерска разходка
кутии за скокове
въжета
халки
..., а вече и
два лоста за набиране на открито.

- възможност да се тренира едно от най-добрите упражнение - бутане/дърпане на кола, с което може да качите маса, изгорите мазнини, станете по-бързи, силни и експлозивни...;

- повече и по-близко разположени места за паркиране.

Всеки, посещавал редовно тренировките през предните години, знае, че са много добре оборудвани и че плюсовете им не се изчерпват само с арсенала. Далеч по-важен е отборният дух, който мотивира и забавлява по време на самите тренировки.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 07.06.12 20:38.

Следващата тренировка ще е в неделя от 17:00. Ще се чакаме на бариерата тук.

Кефи ме контраста във външния ми вид през Юни(снимката с чука) и през Ноември(снимката с баровете за фермерска). Определено си личи прогреса. Силно препоръчвам тренировките на открито. :)

08.06.12
09:47

Браво Юли...изглежда много добре (y)

Де да бях от София..много ми се иска да направя една тренировка с вас на открито.

Смятам да ви посетя някой път, поне като зрител :).

Този уикенд (16-17 юни 2012):
Събота от 17.30 и неделя от 9.30 се чакаме в залата.

Тренировките на открито ще са от 9.30 сутринта и в събота (23 юни), и неделя (24 юни).

Тренировките на открито ще са от 9.30 сутринта и в двата почивни дни: събота (30 юни) и неделя (1 юли).

Тренировките на открито ще са от 9.30 сутринта и този уикенд (7 и 8 юли). За тези, които след това ще ходят на София Рокс, ще има отстъпка...от бърпитата :D

Тренировките на открито ще са от 9.30 сутринта и този уикенд (14 и 15 юли).

Събота (21 юли) сме от 10 сутринта, а в неделя (22 юли) - от 9 сутринта.

Тренировките на открито ще са от 9 сутринта и двата дни (събота - 28 юли и неделя - 29 юли).

Тренировките на открито тази събота и неделя (11-12 август) ще са от 9 часа сутринта.

Тази събота и неделя (18-19 август) ще тренираме на открито от 10 часа сутринта.

Ето клипче от днешната тренировка, а по-късно ще кача и снимки във фейсбук страничката.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 18.08.12 18:07.

18.08.12
18:50

Яко клипче!
И супер якото оборудване.

пп: трениращите отбелязват страхотен напредък

Юли вдъхновяваваш много. Особено с оборудването. Наистина заради теб постоянно ми се увеличава с по-някои уред списака за направа. Ще ме разориш... :D… Ще се идва пак да се тренира и да си открадна някой размер :P… Aко разрешиш де....

19.10.12
11:05

Тази събота в колко ще са мъченията:)

казано от slavko на 19.10.12, 11:05:

Тази събота в колко ще са мъченията:)

Избираш си цвета и в 17 часа в залата за загреем :)

19.10.12
12:15

Там сме с Марги:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1