07.06.12
13:04
Здравейте. Рових се доста и видях много различни методики и мнения по въпроса но не мога да разбера коя е най добрата. Искам да махна мазнината от корема но ме е страх че ще отслабна с мускулната маса която съм направил. Винаги съм имал желе в долната част на корема и нямам плочки. Виждат се само двете най горни под гърдите. Четох че се тича спринтове на интервали и друга тема бавно тичане по 15-20 минути за да не се губи мускулна маса. Пробвах се да намаля въглехидратите за една седмица но спрях защото несъм сигурен кое е най добре и реших да питам преди да предприема нещо в което не съм сигурен и да си загубя времето.
08.06.12
11:31
Отиваш в раздел хранене и търсиш режим за сваляне.
като те гледам на снимката, нямаш кои знае каква мускулна маса да свалиш, най-доброто е добро НВД и кардио и някои фет бърнер.
^Снимката е стара тогава бях 63 кила без мазнина. Сега съм 73 след бълк и съм качил мазно заедно с мускулната маса колкото и да е тя. И по принцип качвам много трудно тегло и за това ми е много тегаво като си помисля че ще изгубя дори и 2 килограма но искам да махна мазното. Реших да пробвам въглехидратна ротация но за кардиото питах най вече. Кое е най добро за да горя мазно а не мускули за енергия?