08.06.12
14:44
Здравейте,
от скоро попаднах на този сайт и намирам доста полезни съвети.
До момента работя по програма с която започвам вече 5-ти месец и тя спира да дава своя ефект. Лошото е че все още съм далеч от желания резултат.
Прочетох всичко каквото успях да намеря като програми от сайта , но всякаш нищо не подхождаше на това което търся.
Целта ми е не да отслабвам ( тренирам от година и половина), а да изчистя подкожните мазнини и да запазя ( а дори и да кача) мускулната маса. Повечето програми тук които разгледах са насочени по скоро за отслабване.
Мога да отделям максимум 4 дни за тренировка в седмицата.
Като добавки използвам протеин и Л-карнитин като разбира се карнитина го спирам на всеки 3 седмици и правя поне две седмици почивка от него.
Моля Ви да ми препоръчате нещо добро за следващите 3-4 месеца.
Благодаря на всички предварително.
08.06.12
14:46
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi ЧЕТИ!!!
Малееее, дойде лятото и всеки ден се пускат по 10 теми за чистене на мазнни. Леле хора, защо не се сещате по-рано??? Не очаквайте чудеса.
08.06.12
14:51
Докрая на юни ще са стотици.След което ще намалеят и пак на ново догодина май и юни.
казано от Puppy на 08.06.12, 14:47:
Малееее, дойде лятото и всеки ден се пускат по 10 теми за чистене на мазнни. Леле хора, защо не се сещате по-рано???
Е какъв е проблема, и аз сега почвам :D
08.06.12
14:55
казано от Петко К на 08.06.12, 14:53:
Къде е проблемът ли? Не виждам къде си пуснал темата... (giggle) :D
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.06.12 15:00.
08.06.12
14:56
ами пусни една тема де що се делиш от хората:-)
казано от Петко К на 08.06.12, 14:53:
Малееее, дойде лятото и всеки ден се пускат по 10 теми за чистене на мазнни. Леле хора, защо не се сещате по-рано???
Ти не се броиш. :D
Иначе при мъжете е като че ли по-добре, при жените започват да се пускат теми от типа на:
“Помогнете, искам да сваля 5кг до 2 седмици” с текст - Здравейте, облякох си банския и нещо не се харесвам, излизат ми паласките, задника и корема, бихте ли ми препоръчали упражения и хранителен режим, с които за 2 семдици да реша тези проблеми?
Или - “Бърз съвет за махане на палски” - текста е подобен на горния...
08.06.12
15:00
толкова бързо го искат(съвета),че почвам да си мисля дали не не пиша твъреде бавно отговора :-P
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 08.06.12 15:02.
08.06.12
15:09
Малееее, дойде лятото и всеки ден се пускат по 10 теми за чистене на мазнни. Леле хора, защо не се сещате по-рано??? Не очаквайте чудеса.
Колеги, не сте прочели явно какво съм написал: ”До момента работя по програма с която започвам вече 5-ти месец и тя спира да дава своя ефект.”, така че не съм се сетил в разгара на лятото. Лятото и плажа не ме интересуват много.
Благодаря на колегата за линка с диетите, но за момента спазвам такава с високо съдържание на белтъчини изислена на около 2000 калории на ден. В момента ми трябва да сменя тренировъчната програма.
08.06.12
16:51
Сериозни летни билдъри има все пак. Тренират всяко лято. Пак е нещо.
08.06.12
23:20
Еее стига де. Кой когато иска да чисти. Това, че сега някои свалят, не значи, че не е работил през годината!
09.06.12
01:05
Aахам... разбирам! Да благодаря - много ми помогнахте! (fubar) (fubar) (fubar)