Съвет за хран. добавки

09.06.12
00:02

Здравейте. 14 годишен съм и стана вече една година ходя на лостове, но мускулът ми е в застой.. и ще започвам да ходя на фитнес. Ще може ли да ми препоръчате какви хран. добавки да си взема(креатин,протеин,аминокиселини,витамини) ?

CL

09.06.12
00:06

На тия години ти трябва само здраво хранене зарежи добавките,по-добре вложи парите за качествена храна

09.06.12
00:11

Добавките вредни ли са за моята възраст, защото вече се обърках едни ми казват че не са вредни други казват че вредят..

09.06.12
00:37

Еми попринцип зависи от добавките.А и не е проблема там че са вредни за твоята възраст а просто не са ти ннеобходими.Като започнеш фитнеса ще качи спокойно имай търпение.Само качествена храна гледай да ядеш засега ги махни добавките.Те попринцип успоредките са повече за релеф отколкото за маса.Сега ще започнеш да качваш повече от фитнеса.

Мускулът ти , приятел, е в застой , защото не се храниш както трябва.Защо преди да питаш за добавки не попиташ за храненто, което е най-важното?Добавките ги зарежи а и на лостовете трябва да добавяш тежест ако искаш да качваш.

Те попринцип успоредките са повече за релеф отколкото за маса.Сега ще започнеш да качваш повече от фитнеса.

Ето я прословутата фраза.Ти не разбра ли , че няма тренировки за релеф и тренировки за маса..божее !

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 09.06.12 10:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1