Проблем при силово набиране.

Значи, все още уча силовото!  Първо се уча, като вкарам едната ръка, но като вкарам едната другата не успявам да я вкарам! Първо вкарвам дясната (десняк съм). Приятели ми препоръчаха да започна да вкарвам лявата ръка и ще ми е по - лесно да вкарам дясната след това. Опитвам се да направя силовото по следния начин - хващам се на лоста, правя засилка напред и се набирам назад, вкарвам едната ръка (дясната) и другата не мога. Какви са препоръките ви? Не знам дали ви интересува, но ето и височината и теглото ми: 177см, 67кг, на 15 години съм.

Почни да правиш по 3 серии набирания с по 25 повторения с рязко издърпване и бавно пускане. В момента, в който стигне бройката ще правиш силово без проблем -:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1