Може ли някой да ми препоръча диета за ПОКАЧВАНЕ на мускулна маса? ВВД-за качване или орелефяване ?

07.06.12
19:50

Здравейте!
Аз съм на 17 години.
Висок съм: 1.73
Тежък съм 62кг и имам бърз метаболизъм(ако е от значение).
Изчислил съм си калориите:2590
Тренирам зимата фитнес,а лятото лостове,но не съм спазвам никакви режими.
И така ако може някой да ми направи програма за покачване на мускулна.
Благодаря.

08.06.12
21:56

А може ли някой да ми препоръча ВВД за ПОКАЧВАНЕ на мускулна маса? Ще съм Ви много благодаренл

Линкът, който ти дадох... погледна ли го изобщо?
Важната тема в раздела прочете ли я?

Хайде направи го и ела пак да говорим.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.06.12 22:22.

09.06.12
13:00

Да прочетох го,но все пак не мога да си направя диета.

Какво те затруднява?

09.06.12
13:37

Ами не мога да си разпределя часовете в които да ям и не знам по колко да ям в определените часове.

Е как да ти дадем идеи, като не знаем как протича един твой ден? Освен това не съм сигурен, че те разбирам правилно - не е ясно кога е време за закуска, обяд и вечеря, така ли?

09.06.12
22:40

Ами аз съм ученик и съм първа смяна на училище.Ставам в 6:40 след това първото ми междучасие е в 9:00 часа второто в 11:00,а след това свършвам училище в 12:40.Вкъщи съм си към 13:20 и отивам на тренировка(не на фитнес) и свършвам тренировката към 16:00-17:00 часа.И след това съм свободен.Около даскало разполагам с супермаркет,бърза храна(дюнери,бургери и т.н) имам и Мак Доналдс,КФС.И да след даскало не знам как да си разпределя часовете за ядене.Това е.

13.06.12
12:54

Като на първо време не очаквай да качиш маса от - дюнерите, бургерите и всички останали джънк храни. Храни се около 5-6 пъти на ден в интервал от 2-3 часа, а за програма в сайта има няколко примерни програми за маса и сам може да си избереш, както и доста полезни материали по тази тема, разрови се, прочети ги, ако трябва по няколко пъти докато ги разбереш и ако тогава пак имаш въпроси може да се върнеш тук и да питаш, защото едва ли ще се намери човек, който да ти обясни всичко в детайли, да ти състави меню и програма за без пари ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1