08.06.12
21:36
Значи на скоро си взех протеин мио фюжън, и имам оплавания подут стомах след приема му и газове някой може ли да ми каже на какво да дължи това ? Това е втората кутия която пия от този протеин но до сега несъм имал такива оплаквания моля помогнете.
08.06.12
21:49
Не съм сигурен но мисля че прдукта съдържа лактоза , която може би е причината да имаш тези проблеми.Разбира се , не е задължително да е от това просто предполагам. :)
Поздрави !!!
От новата верия на добавката или от старата пиеш?
Аз съм изпизл към 10 кутии и не съм имал проблем с този продукт.
Били споделил,кой вкус си пил преди и сега.
09.06.12
13:10
Колегата по-горе с “лактозата” може да е прав. Аз копувах малка разфасовка на една фирма и го пиех доста време без да имам проблеми. След време реших да си взема голяма кофа. Няма смисъл да се мъча с тези малките разфасовки от 400/500. Та скочих на 3кг. СЪщата фирма, същия продукт. Ефектът-газове, подут стомах, диария. Изводът:наблъскали са го с какви ли не глупости.
09.06.12
22:09
Ами значи пия го с вода, или понякога с мляко. Комбинирам го с глутамин и креатин. Продукта е мляко шоколад, а преди това съм пил крем с бисквити.
Мнението беше редактирано от Йордан Иванов на 09.06.12 22:11.
Не би трябвало да има проблем. По принцип протеина не се обича с въглехъдратите (вкл лактоза), за тва питах, да не мешаш. Да не би да не са изчистили добре лактозата в тая партида?
проблема ти по-скоро идва от монихидрата с който го пиеш, пробвай да пиеш само протеин
казано от K K на 09.06.12, 23:46:
По принцип протеина не се обича с въглехъдратите (вкл лактоза)
Ко риече???
10.06.12
12:54
може ли проблема да идва от това, че го изсипвам в чаша и по този начин не може да се разтвори хубаво и остават бучки ?
Можеш да получиш газове от менте протеин или да си попаднал на глупава партида. Обаче myofusion си е хубав продукт и не е от това проблема май.. Лично аз имах газове първите дни от 1 протеин (няма да му споменавам името), но пък останах доволен от вкус/разтворимост. :)
12.06.12
21:46
казано от Мирослав Георгиев на 09.06.12, 13:10:
Колегата по-горе с “лактозата” може да е прав. Аз копувах малка разфасовка на една фирма и го пиех доста време без да имам проблеми. След време реших да си взема голяма кофа. Няма смисъл да се мъча с тези малките разфасовки от 400/500. Та скочих на 3кг. СЪщата фирма, същия продукт. Ефектът-газове, подут стомах, диария. Изводът:наблъскали са го с какви ли не глупости.
Кажи коя е фирмата де...
казано от Делев на 12.06.12, 21:46:
казано от Мирослав Георгиев на 09.06.12, 13:10:
Кажи коя е фирмата де...
ACTIVLAB Muscle Up Protein е протеина. Независимо, че от началото имах лек дискомфорт, останах много доволен от вкуса и разтворимостта на продукта. На мен ми хареса макар и да не е толкова търсен просто беше много евтинийка и нямаше как да него взема :D Стана малко офф-топик, за което се извинявам!
12.06.12
22:35
За някой лев по-малко буквално ще си разцепите гъзовете! :D