04.06.12
16:56
Темата се превърна в спам-тема...
Темата беше редактирана от Мартин Димитров на 10.06.12 21:53.
04.06.12
19:50
ти с 1400 калории и мазнини няма да можеш да качиш.
04.06.12
22:03
*Грешка*
Мнението беше редактирано от Мартин Димитров на 10.06.12 21:54.
06.06.12
15:03
...
06.06.12
15:17
Няма да станеш дебел от мазнините.
07.06.12
11:00
щом можеш толкова повторения сигурно вече ти са лесни препоръчвам ти да тренираш със тежести
07.06.12
20:59
А искам също така да попитам: Добре ли е в един ден силова тренировка на лостове (набирания, кофи, силови, Л-сит) и в друг ден заедно с кардиото прогресии за драгон флаг, елбол левър и задна везна, защото ако правя двете тренировки в един ден няма да имам достатъчно сила за цялата тренировка, а се старая да почивам 1 мин между сериите ?
Мнението беше редактирано от Мартин Димитров на 07.06.12 21:00.
Защо имаш толкова много кардио, а искаш да качваш?!
На тази височина и килограми, не знам какво чистиш.. ахахах
08.06.12
16:41
Кардиото не само гори мазнини... подобрява функцията на сърцето, прави краката по-силни и увеличава издържливостта. :)
Относно покачването на килограми - според мен трябва да добавиш още ден или два към тренировъчната програма на лостовете.Тренирай 2-3 дена и след това почивай един.В противен случай може да увеличиш сериите, когато тренираш, или пък повторенията, но както виждам се справяш с тях.Вариантът с тежестите също е добър.Също така щом знаеш, че приемаш твърде малко калории, провери си калорийния баланс.
Ако не искаш да си “мазен” - прави кардиото сутрин на гладно (най-добре тичай).С три такива тренировки седмично мисля, че ще имаш ползи.
Тцтц на 59 килограмово момче му казваш да прави кардио сутрин на гладно -без коментар
По темата- щом държиш да правиш кардио (а дори и да не правеше) ти трябва един стабилен хранителен зоб.Ще ти кажа един лесен и приятен начин-сваляш си някое интересно филмче и вместо едни пуканки си вариш 300 грама ориз (суров 300г- сварен ще е двойно и отгоре) .Гледаш си филмчето и си дъфкаш ориза ,излишно е да споменавам ,че трябва да го изядеш целия.Това го правиш два пъти дневно ,като освен това си имаш още три храненета,които са предимно богати не белтъчини.
Успех
Мнението беше редактирано от Гената на 09.06.12 18:09.
09.06.12
19:13
Благодаря за съветите :) Ще пиша след известно време дали има прогрес. Освен това гледах едно момче с доста здраво тяло в youtube пише се TheF0rtress. То е на около 17-18 и тренира само със собствено тегло (65 кг.)
На мен 65 кг. и здраво тяло не ми се връзват в едно изречение ;) Освен ако не е висок 160 см.
10.06.12
00:20
http://www.youtube.com/watch?v=DO-Y8KGHMko&feature=plcp :)
10.06.12
12:30
казано от Мартин Димитров на 10.06.12, 00:20:
ръка 34-35 см
гърди-дъска
плочки-едвам личат
Не може даже кофички да прави и ги прави грешно
За краката няма да се коментира
10.06.12
13:18
казано от Teen Power на 10.06.12, 12:30:
казано от Мартин Димитров на 10.06.12, 00:20:
ръка 34-35 см
гърди-дъска
плочки-едвам личат
Не може даже кофички да прави и ги прави грешноЗа краката няма да се коментира
Едва ли... Наскоро гледах клип как да направя Elbow Lever, понеже не мога да си вдигна краката във въздуха и попаднах на още един клип с това момче. Тук обаче със сигурност ръката му не е 35 см ;д
http://www.youtube.com/watch?v=72BYEdfEIFM&feature=plcp
Мнението беше редактирано от Мартин Димитров на 10.06.12 13:19.
ръка 34-35 см
гърди-дъска
плочки-едвам личат
Ти си мислиш, че след като се издуеш както подобава от тежестите, можеш да направиш сравнение между стрийт фитнеса и фитнеса ли? Може би момчето от клипа няма ръка 50см, супер оформени гърди или 4 реда плочки, но ето я и съществената разлика - той е спортист, а ти не си.
10.06.12
17:10
казано от Stoqn Kolev на 10.06.12, 17:04:
ръка 34-35 см
гърди-дъска
плочки-едвам личат
Ти си мислиш, че след като се издуеш както подобава от тежестите, можеш да направиш сравнение между стрийт фитнеса и фитнеса ли? Може би момчето от клипа няма ръка 50см, супер оформени гърди или 4 реда плочки, но ето я и съществената разлика - той е спортист, а ти не си.
Да, всичките 50 кг. дришльовци са спортисти, а когато гроздето е кисело, то е високо :D
А да забравих, че само стриит фитнеса е спорт, останалото не струва, протеина е зоб и ядете квот намерите.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.06.12 17:11.
5 тренировки за крака и постиженията му падат на половина на лоста :D (Да понатежи :D )
Ти се обърка нещо май? Не казвам, че всички “50 кг дришльовци” са спортисти.Казвам, че в сравнение с билдърите дори дървосекачите изглеждат спортисти.Културизма е спорт, не бодибилдинга.Има разлика.
10.06.12
17:22
След това мнение -
КИЛ ХИМ БЕФОЪР ХИ ЛЕЙС ЕГС!!!!!!!!!!!!!
10.06.12
17:29
The Bar-Barian requirements:
5 Muscle Ups
45 Dips
25 Pull Ups
55 Push Ups
5 Muscle Ups
All under 6 minutes.
Бахти смешните изисквания, тука половината съфорумци стават за Bar-Barian-и :D
10.06.12
17:48
казано от Кристиян Дончев на 10.06.12, 17:29:
The Bar-Barian requirements:
5 Muscle Ups
45 Dips
25 Pull Ups
55 Push Ups
5 Muscle Ups
All under 6 minutes.Бахти смешните изисквания, тука половината съфорумци стават за Bar-Barian-и :D
Хайде сега, малко се изхвърли. Като цифри могат да изглеждат лесни, но има времеви лимит и който ги е пробвал знае, че трудно се изпълняват. Бар-бериънс са един от най-големите клубове в света занимаващи се с тренировки със собствено тегло, няма да сложат лесни изисквания за членство.
Проблемът е, че нямаш право да накъсваш сериите и трябва да го направиш в описания ред. Всъщност никак не е лесно, особено да правиш силови с одървени от лицевите ръце.
10.06.12
18:07
казано от Stoqn Kolev на 10.06.12, 17:04:
ръка 34-35 см
гърди-дъска
плочки-едвам личат
А може би тва,че тренираш на някакъв лост и то го правиш грешно (даже кофичките ги прави грешно този) ядеш хляб с лютеница и имаш 32-33 ръка ,нямаш си напредстава за какво говориш (погледни по-долу сравнението си за културизъм-bodybuilding) , нямаш елементарни познания за храна и като ти казват хранителен режим дрискаш по 3 пъти в секунда ,защото не знаеш какво е това чудовище , НОООО ти си оставаш велик спортист
Конкретно за мен ли говориш? Защото не представлявам нищо от това, което написа.Нямам намерение да описвам живота си, но съчетавам бойно изкуство и лостове.За “храна” и “хранителен режим” съм почти сигурен, че знам повече от теб.Не съм искал да обидя никого, просто като започнете да се подигравате на “лостаджиите” или на някой, който тренира с цел - просто усъвършенстване, а било то и за здраве, ставате много смешни.Не можеш да слагаш всички под един знаменател.Това, че някой тренира на лостовете, не го прави по-малко запознат с хранителния режим от теб.А твоите цели са ми ясни - искаш тяло, добре.И за какво ти е тяло, ако не можеш да го използваш? Повечето от вас не могат да спорят, а просто нападат.. още една причина да ми е смешно.
10.06.12
18:24
Защото беше даден като пример,а даже кофички не може да прави правилно..А беше да го хвалят за тялото му. И с какво точно помагат конкретно лостовете за използването на тялото ? (само не ми казвай гъвкавост,еластичност ,а във фитнеса ставаш тромав :D)
10.06.12
18:38
E преувеличих, но не е особена трудност. От 55 лицеви едва ли ще ти се одървят ръцете. Според мен кофичките и силовите ще са най-трудната част. Набиранията ако се правят така, както го прави тоя в клипа, до брадичка, не представляват никаква трудност. Лицевите не са голяма бройка, само както казах, силовите и кофите ще са по-голям проблем.. Защо няма изисквания за крака? Пистолети примерно? Смешна работа.. Аз не мога да ги покрия, но все пак не са трудни.
Ако тренираш с големи тежести и не съчетаваш с някакъв друг спорт, колкото и правилно да тренираш несъмнено се вдървяваш, не е ли така? Според мен големите мускули пречат, но го казвам на базата на опита, който имам в бойните изкуства.Самия спорт го изисква, въпреки че и по принцип мисля, че е така.И фитнеса и лостовете си имат плюсове и минуси.Зависи от целите разбира се.
Сега ще ти кажа защо отношението към лостаджиите е такова. Казвам го като човек, който тренира със собствено тегло. Просто хората масово са ПРОСТИ, склонни са да вярват на всичко и не обичат да мислят много. И като се съберат много прости хора на едно място, стават сбирщина глупаци и това някак се набива на очи. Развива се и bro-science. Просто лостовете са по-социално занимание от залата, а в социалната среда глупостта си личи повече. Не че в залата е особено по-различно.
И когато във форума почнат да валят теми ‘’лостове за релеф’‘, обикновенно адски неграмотно написани, човек не може да си мисли друго.
Колкото до изискванията, правил съм ги и ако ги изпълняваш чисто, натоварването е доста сериозно. Повечето видеа са някакви гърчави кофички и непълни набирания, смешна работа. За крака няма изисквания, защото това е street fitness. Никой не го интересува колко са ти силни краката, това са просто традиции от много време и е на почит само силата в горната част на тялото, за добро или за лошо. : )
10.06.12
18:57
Пречат ,но на какво ?
А момчето както тренира далеч няма да стигне
10.06.12
19:11
казано от Stoqn Kolev на 10.06.12, 17:19:
Ти се обърка нещо май? Не казвам, че всички “50 кг дришльовци” са спортисти.Казвам, че в сравнение с билдърите дори дървосекачите изглеждат спортисти.Културизма е спорт, не бодибилдинга.Има разлика.
Като сме тръгнали така, то лостаджиите сравнени с маймуни, пак не изглеждат спортисти ;)
Това за бойните изкуства вече ми е много смешно - всеки средно статистически посерко ходи на ММА или карате, защото му е писнало да му взимат закуската, но при първия уличен бой ходят да плачат на мама, защото на улицата няма ринг, правила, съдия и не идва времето, когато съдията ще ги отърве от допълнителна порция шутове в зъбите.
Имаш се за велик спортист ли, що ли? Да не говорим, че пред повечето дето не ги броиш за спортисти, ще седиш мирно с поглед в земята, а при първото “псссссст” от негова страна ще има нов световен рекорд в дисциплината “бягане с препятствия”.
Пораснете, спрете филмите с карате и изобщо екшъните, излезте и се сбийте с някой /не на плейстейшън/ и тогава ръсете мъдрости.
Конкретно по темата - лостаджиите са най-необразованото племе. Нямат понятие от храна и тренировки, а искат мускули. Повечето бисери за “химия” са тяхно дело и, когато осъзнаят, че нищо не става от тях излизат с номера “Тренирам си за здраве”. Да има и изключения, които са по-скоро да потвърдят правилото.
Преди няколко седмици ходих да правя спаринг на Герена, двама с “страхотни” кик-боксьори правихме спаринг. Единия се отказа, аз втория май беше сбъркал спорта, а уж бяха най-добрите в групата - до тук и с бойните изкуства :D Само да доуточня, че ръкавици не бях слагал месеци, а на спаринг не се бях качвал от години.
Нямаш право да говориш за бойни изкуства - просто си некомпетентен по тая тема.Нито знаеш какъв съм, нито с какво се занимавам, нито как тренирам.Коментирай си телцето и заличката.Ще седя мирен с поглед в земята? Това все едно не съм го видял.
Колкото до героичния ти спаринг - аз бих си сложил главата, че няма да издържиш и 3 рунда срещу някой мъничко по-квалифициран.Все пак там нямаш еднократно напъване и половин час почивка, а има динамика и движение - с една дума спорт.
Мнението беше редактирано от faf на 10.06.12 19:58.
10.06.12
20:31
Ти май дори не знаеш какво е спорт :D
10.06.12
20:45
казано от Stoqn Kolev на 10.06.12, 19:58:
Нямаш право да говориш за бойни изкуства - просто си некомпетентен по тая тема.Нито знаеш какъв съм, нито с какво се занимавам, нито как тренирам.Коментирай си телцето и заличката.Ще седя мирен с поглед в земята? Това все едно не съм го видял.
Колкото до героичния ти спаринг - аз бих си сложил главата, че няма да издържиш и 3 рунда срещу някой мъничко по-квалифициран.Все пак там нямаш еднократно напъване и половин час почивка, а има динамика и движение - с една дума спорт.
Миличкия! Правилно предположих, че се имаш за велик :D Да ти дам едно малко жокерче - качвал съм се на ринга в продължение на 12 години :* И да може и да не седиш мирно, а да правиш, каквото ти кажа или да те правя, каквото си искам ;) Знаеш ли защо съм толкова сигурен? Не се напъвай да мислиш - знам си възможностите и имам победи срещу имена в кик-бокса /макар и не официални/ ;) А ти...... ти просто доказваш тезата ми. Има една хубава книга “За мишките и хората” - прочети я, пък дано станеш човек /съмнявам се в това, но пробвай/.
Не ми казвай на, какво имам право и на какво не, а ако искаш можем да се видим и да ми докажеш, че греша :*
Не съм аз този който се мисли за велик.Обаче не си нищо повече от комплексар.
Блъскай си, надувай се и се заблуждавай, че си постигнал нещо значително.Със здраве :)
10.06.12
21:09
казано от Stoqn Kolev на 10.06.12, 21:02:
Не съм аз този който се мисли за велик.Обаче не си нищо повече от комплексар.
Блъскай си, надувай се и се заблуждавай, че си постигнал нещо значително.Със здраве :)
Хехехехе малка, гърчава мишчица за, която гроздето е висока, но в интернет е лъвче :D Боже, като Китайците сте - нямате свършване. Горкото - будиш съжаление. Знаеш ли имам оферта за теб? Отиваме на Славия или Герена, взимаме ринг под наем /предлагаха го преди няколко години/, съдия и ръкавици, а ти ще можеш да ми кажеш всичко което те мъчи в очите, аз обещавам да те изслушам :) Първия рунд, ще ти обяснявам движение, динамика и болка, а края на втория, коя звезда, как се казва и, кой спря осветлението. Сега и да те стимулирам, ако изкараш първите два рунда ще те черпя, колкото и, каквото можеш да изядеш и изпиеш за един ден!
п.п. Предполагам ще е доста интересно за много съфорумци да видим, колко си добър и, какво е истински спортист. Ще си докажеш тезата и ще станеш форумна звезда!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.06.12 21:10.
Ти наистина живееш в някакъв измислен и филмиран свят.Каква ти е целта в момента не мога да разбера? Форумната звезда е ясна - 10000 мнения, и се правиш на герой пред “съфорумниците”, вместо да ми пишеш на лично.Вярно, това за гроздето беше оригинално първия път, но вече.. По-добре спри с писането, ставаш жалък.
Мнението беше редактирано от faf на 10.06.12 21:32.
10.06.12
21:42
Целта ми е да ти оборя тезата - нали това искаше! На теория успях, а сега е редно да проверим на практика, как е? Нали си залагаш главата или това беше преди малко? Та стиска ли ти или само пред компа?
Не съм забелязал да си ми оборил тезата.Поне не с нормални аргументи.Оставил съм ти ЛС, но като гледам продължаваш да се правиш на мъж.Както решиш.
Мнението беше редактирано от faf на 10.06.12 21:47.