09.06.12
14:26
Така аз съм момче на 12 години съм, 1,50 см. г/д 43-44 кг. Има много теми за отслабване, но аз реших да направя ако може да ми дадете съвети за отслабване за хранителен режим и т.н до Август.И да е според възможностите ми.Трябва да сваля подкожна мазнина в корема, бедрата и в ръцете малко.Правя коремни преси доста често, но няма ефект заради подкожната мазнина мисля.
09.06.12
14:31
Аз имам същия проблем .. на 17 съм , 85-6 кг.. 1,74 висок .. От 9 месеца тренирам и не мога да сваля.. Пробвах всякви работи , тренирам без химия.. В момента ходя на фитнес 3 пъти и когато не ходя правя хийт кардио 15 минути.. спрях тестени изделия , безалкохолно , мазнини и така нататъка , но все пак корема си седи .. не знам как да се отърва от подкожните мазнини .. ако се наложи ще сваля от мускулната маса също , само някой ако може да ми даде програма или диета или да каже нещо , което ще ми помогне.. наистина ще съм благодарен.. Иначе до сега мисля , че свалих малко за тия 9 месеца и на всякъде чета че са нужни 3 неща.. КАРДИО ( ХИИТ е за предпочитане) , силови тренировки и диета!..
Мнението беше редактирано от Scott Adkins на 09.06.12 14:32.
09.06.12
14:46
На 12 години..
09.06.12
14:57
И двамата искате да ви се изготви диета и прогама за вас - ами за това се плаща и едва ли някой ще се захване лично да ви изготвя.
Денис - още ти е рано да спазваш някакви режими и т.н. Просто ограничавай вредните храни, газираното и се движи повече.
Scott Adkins - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063 . Четеш я, смяташ си нещата и си съставяш меню. Тренировките взимаш от тук www.bb-team.org/fitness/workouts , съобразени с целите ти, разбира се и си ти. Първата статия е много полезна и е написана разбираемо. Друго, което можеш да направиш, е да разгледаш дневниците на хора, които са на такъв режим, и да “краднеш” някои техни менюта, но да ги съобразиш с това, което ти е излязло като резултат от пресмятането.
Мнението беше редактирано от Георги Попов на 09.06.12 14:58.
09.06.12
14:59
Благодаря , ще се опитам :))
09.06.12
18:53
е и какво като съм малък поне ми кажете какво да ям закуска обяд вечеря. Какво да правя пример в домашни условия коремни преси и т.н ..
казано от Denis Asdfghj на 09.06.12, 18:53:
е и какво като съм малък поне ми кажете какво да ям закуска обяд вечеря. Какво да правя пример в домашни условия коремни преси и т.н ..
Нали ти отговориха вече.Ти още се развиваш,каквото и да правиш е по-добре от нищо.
09.06.12
22:01
Четене му е майката все пак се намирата в най-добрият сайт за фитнес в Република България :P да не кажете,че се мазня :D ............
Пич малък си за диети на 12 си яж си спортувай си и се радвай на детството си не се товари от такава ранна възраст!