Добавка за почакване на мускулна маса

10.06.12
20:58

Здравейте!Искам да споделя моя тъй наречен “проблем с покачването на ММ”.От доста време чета статий,постове,теми във този форум.Въпреки прочетеното и приложените от мен хранителен режим,тренировки аз така и не успях да постигна покачване на килограмите ми.На 19 години съм тренирам от близо 2 години и разликата от тези 2 години е НИЩОЖЕСТВЕНА.Пробвал съм гейнъри АББ ХХЛ 2 броя креатин 500г витамини.Просто няма абсолютно никакъв резултат от тях както и от тренировките.За тези вече 2 години аз нищичко не постигнах.Така какво ще ме посъветвате ВИЕ?По разни магазини за добавки разглеждах хормонно стимулиращи продукти и най-вече се спрях на АНИМАЛ СТАК.Какво ще кажете вие,дали би ми помогнало съвсем малко?Моля хора който са се сблъсквали със тъй наречения застой да споделят мнение.ПОЗДРАВИ!

HE

10.06.12
21:02

Значи не ставало с добавки, но въпреки всичко искаш още добавки, че и стимулиращи хормоните? :D
Пробвал ли си да си оправиш храненето и тренировките? Явно не си, защото тогава резултатите нямаше да са минимални!
Във сайта и форума има доста режими, които можеш да прегледаш, дневници също. Такова нещо, като универсален съвет за мускулна маса няма - четеш, пробваш, опитваш и се учиш.
Избий си всички глупости за добавки от главата, защото трябва да ти е ясно от опита ти до момента!

10.06.12
21:13

Перфектно те разбирам.Тренирахме заедно със 1 приятел.Той правеше това което и аз той постигна страхотни резултати а аз никакви!Аз знам как ще стане работата ама..та просто вече едва ли не ще се откажа.Тези 2 години май отидоха на вятъра..

HE

10.06.12
21:17

Дали ще се отказваш или не си е твое решение - аз само ти предлагам едно очевидно решение на проблемите ти. Вярно е, че няма да стане бързо, нито лесно, но резултатите и удоволствието от постигнатото си заслужават....... всяка една минута!

10.06.12
21:25

Виждам че си запознат със това хоби и то доста..Би ли споделил струва ли си пак да си взема протей или тъй наречения стак.Пък пак ще пробвам със друг хранителен и тренировъчен режим?И просто се чукя как тези от деца стават извънземни http://www.youtube.com/watch?v=o-9WKSEzfd0? :О

Мнението беше редактирано от Митко Митков на 10.06.12 21:26.

10.06.12
21:26

Оправи с храненето ти казаха.Стига с тия добавки.

SO

10.06.12
21:40

казано от Митко Митков на 10.06.12, 21:25:

Виждам че си запознат със това хоби и то доста..Би ли споделил струва ли си пак да си взема протей или тъй наречения стак.Пък пак ще пробвам със друг хранителен и тренировъчен режим?И просто се чукя как тези от деца стават извънземни http://www.youtube.com/watch?v=o-9WKSEzfd0? :О

100% стероиди ,самия клип мирише даже на стероиди на последните снимки се вижда че има и гинекомастия...която не се получава от хранителни добавки.

HE

10.06.12
21:49

казано от Митко Митков на 10.06.12, 21:25:

Имаш много ама много път да извървиш до там!!! Казах ти хранителен и тренировъчен режим, а не протеин /така се пише между другото/. Почни да четеш и да се образоваш от двата раздела “Фитнес” и “Хранене”!

По какви програми си тренирал?

10.06.12
22:02

Понеделник:Гърди и бицепс
Сряда:гръб и трицепс
Петъка:Рамо,трапец и предмишница.Тренирах по тази програма 1 година и след това я смених със тази досега.

1 ден Гърди и рамо
2 ден Гръб и трапец
3 ден Ръце
След това 1 ден почивка и пак повтарям 1,2,3 ден.

HE

10.06.12
22:02

А крака?

10.06.12
22:05

Краката тук там ги вмъквах измежду някой от дните.

SO

10.06.12
22:23

Няма смисъл да тренира крака,те не се виждат,а и за краката се иска много работа,здраво сърце и бели дробове.

Еми първата ти грешка е в избора на програма. Втората предполагам, че ти е в храненето.

10.06.12
23:44

Нищо лично ама щом не си постигнал абсолютно нищо за тези 2 години и краката “тук там = 1 път в месеца” най-малкия ти проблем са добавките. Нямаш абсолютно никакъв режим и правилно съобразена тренировъчна програма. Тъй наречения застой при теб липсва, защо ? Защото нямаш напредък !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1