спадане покрай изпити :(

25.07.05
00:08

значи темата ми е от сорта “да се оплача” но тия кандидат студентски изпити ме съсипаха тотално: нямам време да тренирам,не се храня правилно ,спя по 4-5 часа + солидно количество нерви и резултата е че се чувствам като г*з :(
та идеята ми е да споделите как се отразяват на вас изпитите защото предполагам има доста набори и кандидат студенти във форума че аз съм се отчаял тотално вече.
пък и можем да се засечем с некои колега на някой предстоящ изпит8)

25.07.05
00:15

на мене изпитите ми свършиха
намалих за 2 седмици тренировките и тва беше
не са ми се отразили зле

SH

25.07.05
00:50

аз съм сигурен че можеш да отделиш поне малко време за тренировки и що годе добро хранене стига да искаш всичко се постига

25.07.05
09:17

прав си малко време винаги може да се намери но просто ми умира желанието за тренировки покраи всичките глупости .незнам...предполагам сега като минат изпитите ще си върна стария ритъм на живот че не се издържа

WO

25.07.05
09:59

шефе, не сте само кандидатите в кюпа, и баш студентите сме така.... аз по време на сесията бях мноо зле, щото имах 7 изпита и нямах време за нищо - нито за сън, нито за сериозно и често хранене..само тренировките гледах да не намалявам, ама пак тренирах по-малко...за нервната система и цялостния тонус да не говорим....резултатът беше 4кг надолу и се поомазних малко (качих си % на мазнините от 9 на 11) ся гледам да наваксам...дано успея....пожелавам ви го и на вас  :wink:

27.07.05
13:51

Все някога ще свършат и ще си възвърнеш предишната форма

27.07.05
19:51

Ползвай тренировката да отпуснеш напрежението - при мене беше така. Добре действа като се назлобиш от яко учене. :evil:

VA

28.07.05
02:25

Мани  бегай...незнам от топлото ли от изпитите ли,но за месец свалих  5 кила....направо ужас.Понеже съм от провинцията тия 5-6 часови пътувани я през седмица до софия,комбинирано с липсата на тренировки (редовни) и нередовните хранения ме сасипаха.Отиде си цял сантим от бицепса...а мазното си седи :( .Мъка....
  off:каде кандидатствахте,аз в СУ и ТУ

29.07.05
20:23

ужас е батка,е преди два часа се върнах от софия и във влака не се дишаше много жега между другото днеска ми беше последния изпит ша черпявам :) като излезнат резултатите де.ако некой е бил на транспортното днеска да каже може да съм го мернал 8)

30.07.05
14:11

тази кандидат студентска кампания и на мене ми развали плановете с лошо хранене нередовен сън и тн ама в крайна сметка е някаква важна крачка в живота така че не съжелявам важното че си искарах навсякъде добре изпитите и съм приет пък какво точно ще се разбере по-натам

30.07.05
14:52

Не може два пъти добре пичове  :)  има време не се притеснявайте

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1