НВД меню- май не работи :(

25.07.05
08:49

Здравейте на всички. От 1 седмица съм на НВД, придружено със 5пъти седмично кардио рано сутрин и Л-карнитин. В момента тежа 90кг и съм 187см.
Ям следните неща:
11ч- 1 кисело мляко 2%
12ч- 70-80гр ядки
13ч- 200гр пиле с 1 краставица и 1 домат
15ч- 2яйца със малко сирене и 1 краставица(на салата)
17ч- 200гр пиле с 1 краставица и 1 домат

Резултатът е по-малко от 1 кило за 1 седмица...
:cry: Къде е проблемът? Сега заминавам(където пак ще съм на това меню) и се надявам до 1 седмица да сте ми отговорили.
Благодаря ви!

Мисля си че едно кило на седмица е предостаъчно :) От това което аз съм чувал, даже е хубаво да не сваляш повече от 0,5-0,7 кг на седмица. За къде си се разбързал?

25.07.05
10:26

Аз не виждам проблем. 1 кг на седмица даже е много. Ако запазиш този темп (0,5 - 1 кг седмично) е добре.

26.07.05
14:44

Тва ше рече че сваля чисто мазнини 0.5-1кг на седмица или ?

26.07.05
15:25

[quote author=“Kang”]Тва ше рече че сваля чисто мазнини 0.5-1кг на седмица или ?

Да, на теория.

27.07.05
13:03

Честно казано това което ядеш е крайно недостатъчно.Незнам дали тренираш или не ама дори и да не тренираш трябва да ядеш повече.

27.07.05
14:17

Да, като се замисля, протеина е прекалено малко за 90 килограмов човек - няма и по 1 грам на килограм!

27.07.05
16:51

Аз не спазвам 100% НВД но гледам да не ям и пия въглехедрати сега си разрабтва НВД  щото корема ми е доста мазен и имам паласки но на практика от вчера ям

11часа 200гр. пилешко месо и чаша прясно мляко 1,5% масленост

15часа ям 3 яица от които 3белтака и 1 жълтък

18-30мин ще пия 2-3 суперни лажици протеин Pro Gold 90 на нутрим в чаша прясно мляко 200-250мл.

21часа една шопска салата с много малко олио и малко сирене

Знам че е много малко но просто нз кви други работи да ям сички други храни дет се сещам за тях са бъкани с въглехедрати затова моляви предложете нещо и вие !

Link на протеина на Нутрим които си купих и мисля да почвам да пия от днес  http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=61&gid=60

30.07.05
14:30

До какво ще доведе това, че белтъка ми е малко? Ще губя мускулна маса ли? Благодаря на всички за отговорите

Да ще губиш мускулна маса в резултат на това ще сваляш килограми за пред кантара но понеже повечето ще са от маса процента ти мазнини като цяло ще си остане същия и дори може да стане по неприятен за теб.Когато си на НВД ти трябват калории все едно си на обикновенна диета за сваляне само, че понеже не приемаш въглехидрат те трябва да са от протеин.Всяко пагубно отрязване на калориите не би те довело до нищо хубаво.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1