11.06.12
13:07
11.06.12
13:52
Какво да мислим това което сам си правиш,никой друг не може да ти го направи.Като нямаш нищо в главата до там се стига,не мога да ги разбера хем знаят риска ,но това си е тяхно решение щом им се мре на по на 20 да мрът,кой ги спира хич не ми е жал за такива тъпани....И това не е само той ами още колко такива има например немският културист Андреас Мюнцер пак от това умира колко спортисти в сащ,но щом не ценят живота мен ли да ме е грижа за тях
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 11.06.12 13:55.
Това не е само от глупост. Тези неща са социален проблем. Не знаеш на какви хора ще попаднеш и накъде ще ти избие психиката. Човешката природа е непостоянна и всеки в някой момент от живота си може да направи фатални грешки. Това не го прави глупак. Мен ми е жал за такива хора.
11.06.12
16:06
Анаболни субстанции ->
увеличен протеинов синтез -> хипертрофия на мускулна тъкан лява камера -> дилатация на лява камера (увеличено сърце) -> митрална/ аортна регургитация -> систолна дисфукнция -> връщане на кръв и обемно обременяване на ляво предсърдие -> задръжка на кръв по обратния път-> кръвен застой в белодробните вени -> тъканна течност от пасивна дифузия на кръвта в алвеоларното и периалвеоларното пространство -> трансудат в белодробните основи
-> ЗАДУХ (особено при легнало положение)
тромбите са по-сложни за разказване :D
Мнението беше редактирано от introducer на 11.06.12 16:07.
11.06.12
19:46
И анаболните стеройди са толкова опасни като захарта, солта, алкохола. Всяко нещо си има определени граници. Когато не се увличаш-всичко ще е наред. Мир на праха му.
казано от Мирослав Георгиев на 11.06.12, 19:46:
И анаболните стеройди са толкова опасни като захарта, солта, алкохола. Всяко нещо си има определени граници. Когато не се увличаш-всичко ще е наред. Мир на праха му.
Баш тъй - що не вземеш да го напишеш това на СЗО, та най-после или да махнат списъка със забранените вещества или да вкарат и захарта, и солта вътре.
11.06.12
20:15
Най-големите беди на човек идват от собствената му глава!
Едва ли ще седна да мисля по въпроса, защо някакъв е прекалил със стероидите, но от друга страна е прекрасен пример, че безплатен обяд няма и по един или друг начин - всичко се плаща! По тези въпроси трябва да мислят олигофрените, които искат всичко сега и веднага ;)
11.06.12
21:11
казано от head_hunter на 11.06.12, 20:15:
Най-големите беди на човек идват от собствената му глава!
Едва ли ще седна да мисля по въпроса, защо някакъв е прекалил със стероидите, но от друга страна е прекрасен пример, че безплатен обяд няма и по един или друг начин - всичко се плаща! По тези въпроси трябва да мислят олигофрените, които искат всичко сега и веднага ;)
Много точно им го каза!!!
11.06.12
21:20
Аз немога да разбера едно що аджеба, не вдигат гирлотия,че всяка година умират от наркотици и интоксикиране с нормални лекарста хиляди,а че за две години умряха двама от анаболи и те може да са били обременени наследственно.Не защитавам използването на стероиди.За мен дозата прави отровата.
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 11.06.12 21:21.
12.06.12
08:17
Според мен т’ва е евтина реклама на АС и човекът е умрял от тромбоемболия, която е имал и стероидите са ускорили процеса.
Съгласен съм с горе посочените неща. Това което не ми допадна в интервюто за поредната жертва на предполагаема злоупотреба с медикаменти е ,че отново бъркат хранителни добавки с хормонални препарати в едно тесто. Ще е интересно да чуем мнение на някой приятел/познат на момчето, който е наясно с какво е било здравословното му състояние и дали наистина е изгрубявал с употребата на забранени субстанции и какви ?
*пс. Всеки хормонален препарат от типа на тестостерона е “анаболно андрогенен”. Много е важно да се отбележи това!
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 12.06.12 13:21.
12.06.12
23:18
казано от Strelok91 на 12.06.12, 13:19:
*пс. Всеки хормонален препарат от типа на тестостерона е “анаболно андрогенен”. Много е важно да се отбележи това!
Това прозвуча, като “водата е мокра”. Нищо лично, но не всички ААС са на основата на тестостерон, който между другото е по-скоро андрогенен ;)