Ecdysterone - мнения

RA

26.07.05
10:04

Доста често напоследък попадам на статии за този препарат - всички са 100 % положителни, та чак ми става подозрително.

От години слушаме за биостимулатори със анаболен ефект сходен с този на стероидните препарати и същевременно напълна безопасни, т.е. без андрогенни ефекти. Едно време такива работо се говореха за трибестана, после се оказа, че не е баш така.
За този твърдят че чрез ефекта си на поддържане на положителен азотен баланс правел възможно качването на чиста мускулна маса. В някой статии сравняват ефекта му с метандростенолона. В Щатите опаковката на Universal от 60 капсули върви по 22-23 долара.

Някой пробвал ли го е? В продажба ли е в България?

30.07.05
17:01

Търси из руски сайтове - сте намериш купища инфо за препарат наречен Екдистен и Леветон “съветски” аналози на този който ти посочваш. Търсил съм за тях по родните аптеки и дрогерии но не съм попаднал нито на един от двата продукта. В България го предлагат на http://musashibg.com/programi_i_statii/ekdisten.htm но цената е доста солена доката казаците я индексират на 19-25 зелени гущера. Интересното е че преди месец бях в Украйна и също не успях да срещна нищо :roll:

Обърни внимание на приказките по тамошните форуми!!!
Ако изкопаеш нещо различно/изгодно непременно да се отчетеш :wink:

RA

01.08.05
11:56

бах мамата. Тия хора зобят на друго равнище. Попаднах на теми за препарати и органични продукти, за които не бях чувал. Има и доста информация, но за съжаление руския ми не толкова добър че да се включа в дискусиите. Явно изследванията върху тия препарати се правят (и са се правили главно в бившия Източен блок). Има някой неща за иприфлавоните (вид органични съединения) дето са много интересни - особенно за препарати като  methoxyisoflavone.
За екдистена обаче мненията се разделят - много се говори за него, но повечето мнения са че бил по- скоро “адаптогенен” препарат, подходящ след цикли на традиционно зобене. Не трябвало да се очакват чудеса от него, действал индивидуално и в зависимост от това с кое го комбинираш, така казват там хората.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1