Издръжливост при бягане!

11.06.12
18:44

Здравейте,някои има ли наблюдение за продукта Екстрийм  Пауър?Моля Ви дайте ми съвет ако този продукт не е особено ефикасен,какво бих могла да взимам защото тичам за време,обаче съм доста бавна и бързо се уморявам.Просто нямам дян,тъй като от доста време не съм се занимавала усилено със спорт.

За този продукт не мога да ти кажа дали е ефикасен , но от 1 седмица пия NO - xplode na BSN и издръжливоста ми в тренировките и най - вече в тези с бягане се повиши многократно :)

12.06.12
10:19

Ама Вие сериозно ли ? Ако темата не е шега имай впредвид, че Xtreme Power представлява аргинин. Хубава аминокиселина, но независимо формата и тя не участва пряко в издръжливостта, а и не се препоръчва при интензивни аеробни натоварвания от типа на бягане, велосипедизъм и др от този тип. Освен, ако не желаеш краката ти да станат на буци разбира се... Основната съставка на това, което “колегата” ти препоръча, отново е аргинин в кетаглутаратна форма, което нищо не променя.

Това, което мога да те посъветвам от личния ми опит с бягането. Дай си време и бъди упорите. Резултатите по-принцип са най-мотивиращи за индивид, който се занимава със спорт. Затова нека всяко твое тичане е с 30-60 секунди повече. Именно това е начина постепенно и прогресирайки да изградиш някаква издръжливост, резистентност към умората и техники. С времето може да приложиш и различни стратегии за разнообразяване и оптимизиране на самото бягане (ритъм на дишане, спринтове или отсечки ходом, избор на правилни обувки и др).

Едва, когато мислиш, че си натренирана, усещаш някакъв застой при положение ,че си дала почти всичко от себе си може да разгледаш суровини, като бета-аланина и креатина. Мисля, че няма нещо, което като суплемент може да се свърже с издръжливостта по-добре от тях.

За сега, ако искаш хапове ( защото те разбирам ) може да пиеш някакви аминокиселини за едно по добро възстановяване и витаминно минерален комплекс.

Поздрави !

12.06.12
11:19

Кофеин, карнитин и т.н. nootropics , но ако причината е липса на въздух - тренинг се иска :)

12.06.12
19:02

За мен кофеина и бягането са неразделни.Аргинина няма работа тук.Дишането при бягането наистина си е до тренинг.А Л-карнитина съм го отрекъл отдавна

12.06.12
21:57

АЛКАР визирах, но той си е към нуотропиците.

12.06.12
22:31

Издръжливостта при бягане , ще я вдигнеш само с бягане и не всичко опира до издръжливостта а до въздуха :) виж някъде във форума имаше доста приятни програми за вдигане на качествата и издръжливостта .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1