12.06.12
20:44
За Време:
Run 1200 meters
63 Kettlebell swings, 1.5/1 pood
36 Pull-ups
Run 800 meters
42 Kettlebell swings, 1.5/1 pood
24 Pull-ups
Run 400 meters
21 Kettlebell swings, 1.5/1 pood
12 Pull-ups
Един от комплексите от Игрите 2010
Results Men.
За съжаление не успях да открия класиране при жените.
Мисля комплекса е повече от ясен. Мъже 24 кг. пудовка,жени 16 кг.
При липса на 24-ка може да се изпълни с 32 кг.пудовка.
Повторенията в този случай се променят : 47-32-16,бягането и набиранията се запазват.
Видео на комплекса :
20120612
Пудовка 32 кг. по схемата 47-32-16. Време 25:02.
Дори и намалени суинговете с 32-а са по тежки от 24 КВ.
Хвата се смачква за набиранията. Бягането е почивка.
Мнението беше редактирано от ISB на 12.06.12 20:54.
12.06.12
22:12
иха голям кеф кога ще го правим? :D
Мнението беше редактирано от Todorka Ivanova на 12.06.12 22:12.
казано от Todorka Ivanova на 12.06.12, 22:12:
Спомняш ли си, че това го гледахме у вас, пихме бира и викахме - Тея не са добре :D
Сега викаш - Кога ще правим.... Харесваш ми!
12.06.12
22:21
казано от Puppy на 12.06.12, 22:16:
казано от Todorka Ivanova на 12.06.12, 22:12:
Спомняш ли си, че това го гледахме у вас, пихме бира и викахме - Тея не са добре :D
Сега викаш - Кога ще правим.... Харесваш ми!
след тоя Хидалго всичко ми се струва като песен,а и вече бягам всеки ден :P
Шугър, може да го направим на 30 юли, ако искаш, дотогва обаче да си намерим няква достатъчно висока платформа ( кофа, кутия) или квото там може да намерим и да го сложим под тоя лост на стадиона, защото е много висок, а камъчетата са нестабилни и мен ме е шубе, иначе вчера ходих и след Синди и 1600м, се набрах like a boss на кипинг няколко пъти. Лоста е много удобен, но не мога да се хвана стабилно и се наместваm, а за такава бройка набирания в комплекс си трябва сигурност. Все пак ще гоним някаква прилично време, няма да се туткаме.
Като се хвана и под мен остава метър и половина... I am scared…
14.06.12
16:36
Направен днес.Тегав комплекс-кръв,пот и сълзи се ляха в буквалня и преносния смисъл (grin):)
Бягането - мина добре,с изключение на една криза по време на 800те метра другото мина гладко.
Суинговете- Доволен съм ! Мисля,че за 2ри или 3ти път правя суингове,като преди това съм правил само с 16ката,а днес направих 130 суинга до вертикала с 24ка.Вярно,накъсвах сериите,но не съм и очаквал да ги прелетя.
Набиранията- е тука ми се *** ****** !!! Страшно много време загубих от тия набирания,още на 7-8 набиране в първата серия скъсах 3 мазола,като вземем и предвид,че лоста беше ужасно нагрят (правих го в 13 часа) сигурно загубих 10на минути само в набиранията от накъсване.Това си беше изпитание за психиката,иначе не ме затрудниха много,ако имах магнезий подръка щях да сваля 2-3 минути.
Като цяло,имайки предвид,че комплексите,които съм правил се броят на пръстите на ръцете сигурно,самото завършване на комплекса без скалиране е успех за мен.Някои сигурно ще ме нападнат,че ми е рано за такива комплекси,но мисля че именно те каляват психиката.Все пак записвам времето за да го имам за сравнение,когато някой ден реша да го направя отново - 40:06.
Комплексът изобщо не е тежък, бягането е много малко, набиранията не са много, хората са сметнали, че тея там машини правят поне по 20 кипа в серия ( говоря за женската част).
Не видях нито една от атлетките на този ивент да накъсва на суингове... аз на 25-я пускам... смятай, колко са натрениране.
И на мен ми се иска да дам добро време на тоя комплекс, ама с тея 5 кипа в серия, както казват един колега - А дано!... Ама надали..
Затова и мисля да го поотложа във времето, когато ще се гърча и аз като дъга на киповете.
Мнението беше редактирано от Блажка на 14.06.12 17:31.
14.06.12
17:36
Свалянето във времето тука идва от бягането според мен.Аз набиранията ги накъсах адски много,накрая се стичаше кръв от лоста.Ако поддържаш под 2мин на обиколка това са ти 12 минути за бягането,вече хвата на набиранията след суинговете е доста тегав,но ако имаш някакъв нисък лост,който да можеш да хващаш пак веднага след като се пуснеш не е чак такъв проблем.Иначе при мене няма въздух...тва беше проблема.
казано от Intolerante на 14.06.12, 17:36:
Свалянето във времето тука идва от бягането според мен.Аз набиранията ги накъсах адски много,накрая се стичаше кръв от лоста.Ако поддържаш под 2мин на обиколка това са ти 12 минути за бягането,вече хвата на набиранията след суинговете е доста тегав,но ако имаш някакъв нисък лост,който да можеш да хващаш пак веднага след като се пуснеш не е чак такъв проблем.Иначе при мене няма въздух...тва беше проблема.
Именно за това наложих на всички в нашия екип да бягат, бягане му е майката, няма как да можеш да бягаш и да ти стига въздуха, ако не бягаш. Тоди малко се мръщеше, нали е по-голямата принцеса Иванова, ама сега в Хисар обръща стадиона :)
С времето ще свикнеш, на мен ми става все по-лесно и все повече увеличавам темпото.