12.07.05
17:04
Рекламираха едно устроиство за оформяне на тялото което има вид на пеперуда! Имаше няколко степени на трептене! Искам да питам от това дали има ефект и на какъв принцип работи?
[quote author=“cska89”]Рекламираха едно устроиство за оформяне на тялото което има вид на пеперуда! Имаше няколко степени на трептене! Искам да питам от това дали има ефект и на какъв принцип работи?
Пуска безопасни, леки ел. импулси по проводниците доколкото знам, което причинява контракция на мускулите. И така се свиват и уж трябва да помага абе има други такива теми земи да потърсиш. Ако имаш здравословни проблеми върши работа.
по-здрави
12.07.05
17:15
Ще ми дадеш ли линк към тези теми или поне в кои раздел да търся?
Тук в общите доколкото си спомням, но тия архиви са гадна работа, защото трудно се търси.
по-здрави
12.07.05
17:29
май пробаь едно такова отвратително е като усещане..
тази машинка като ти предизвиква контракции в коремните мускули с какво ти помага ?
изгаря мазнини ?
прави големи коремните мускули ?
не може да седиш пред ТВ-то да пиеш бира, да ядеш чипс и да имаш пресата на дедо Арни
Един приятел каза, че като пийне 5-6 бирички пред телевизора и пусне тая простотия леко му олеквало.
по-здрави
[quote author=”^MaD^”]тази машинка като ти предизвиква контракции в коремните мускули с какво ти помага ?
изгаря мазнини ?
прави големи коремните мускули ?
не може да седиш пред ТВ-то да пиеш бира, да ядеш чипс и да имаш пресата на дедо Арни
не искам да те убидя мисълта ми е че без труд нищо не се постига !
[quote author=“Emil_mlo”]Един приятел каза, че като пийне 5-6 бирички пред телевизора и пусне тая простотия леко му олеквало.
по-здрави
хахахххаахха
пичове и аз съм супер негативно настроен към тези джаджи ама да си призная съм виждал един лекоатлет от НСА да тича с такова нещо и имаше преса с каквато доста малко могат да се похвалят
13.07.05
23:08
Един приятел си купи и не стига, че никаква работа не му свърши ами и гълта батерии като хала. Ако питаш мен- голям боклук- по- добре си прави всичко по стария изпитан начин- чрез фитнес :wink:
Еми питайте мене, и само аз ще ви кажа че не са боклук! Хора които не са го ползвали, да не се изказват! Има ефект, но с тъпа и мазна храна нищо не става. Ефективни са по време на кето диета и са си забавление :)
Действат!
според мен това е пълна глупост! само се чудят как да вземат парите на хората! интересното е че доста добре се справят :wink:
30.07.05
14:56
Това си е интересно да ви кажа,та баща ми си беше купил подобно за 150 лв. работи със една кръгла батерия.като го пусна на последната степен такава контракция се получава че имам чувството че ще ми откъсне корема от тялото.интересно ми беше,ако се пусне на 12 волта тва дали ще ми скъса мускулите,но едно 94 % съм сигурен че така ще стане,защото стандартната батерия е на 3 волта и прави такава болка тва.и като седиш 4-5 мин. с това такава мускулна треска имаш на другия ден леле.,за тия пеперуди - това е слабо,ако ще си купувате си вземете има едни с две импулсни устройства - прави гърч.може да се слага и на други части,интересно е на предмишницата - пръстите ти правят ламбада,а на бицепса ръката ти се свива сама като пощуряла.муслкулната треска-задължителна.
30.07.05
16:13
Абе на че нещо ама...от магазин всичко за левче си купих 5 такива бърдида....за по 2 лева всяко.За шоуто стават,ама да иначе...преса за 2 лева.....хм.Според мен е подходящ уред за поддържане на тонус, но за изчистване или пък качване-според мен е ъпсурд.Това са моите впечатления-може и да греша!
30.07.05
16:19
[quote author=“vayrron”]Абе на че нещо ама...от магазин всичко за левче си купих 5 такива бърдида....за по 2 лева всяко.За шоуто стават,ама да иначе...преса за 2 лева.....хм.Според мен е подходящ уред за поддържане на тонус, но за изчистване или пък качване-според мен е ъпсурд.Това са моите впечатления-може и да греша!
Те по ТВ-то ги дават за по 40-50 ......ебати изедниците!
30.07.05
17:44
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]И аз съм ги виждал в всичко по левче и са същите на вид като по ТВшопа
А ще кажете ли къде па да си вземеме по 2-3?
[quote author=“Sportex”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]И аз съм ги виждал в всичко по левче и са същите на вид като по ТВшопа
Ами аз лично в Ботевград на центъра има магазин всичко по кинт там ги има но предполагам не те устройва отговора
30.07.05
18:42
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Sportex”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]И аз съм ги виждал в всичко по левче и са същите на вид като по ТВшопа
Ами аз лично в Ботевград на центъра има магазин всичко по кинт там ги има но предполагам не те устройва отговора
мерси все пак ама ако некой от София знае да каже.
31.07.05
12:24
не съм много сигурен ,но под колоните на пиротска имаше магазин за 1 лев и вътре мисля ,че продаваха такива устройства :D
31.07.05
13:28
[quote author=“_MuSa6I_”]не съм много сигурен ,но под колоните на пиротска имаше магазин за 1 лев и вътре мисля ,че продаваха такива устройства :D
Колоните на пиротска ... на ъгъла с Ботев ли имаш предвид?
31.07.05
13:41
посока към SNC