12.06.12
23:22
Днеска си говорих с един приятел, че взимам суроватъчен протеин по време на НВД и той ми каза, че било грешно, защото той се използвал за показване на маса, а не за сваляне и ми каза да си взема млечен. Та въпроса ми е това наистина ли е така, защото според мен не е, нали все пак в протеина има само белтъчини ?
12.06.12
23:36
WTF приятелят ти е страшен разбирач сигурно е и с “вишу” по културизъм :D :D :D суроватката помага много да те възстановява да се грижи да не губиш мм,аз пия суроватка+казеин сутрин и казеин вечер на НВД съм и си свалям само мазнините е и мм ,но по-малко.Суроватка помага,а не пречи 100%
12.06.12
23:45
То даже при НВД е хубаво да взимаш суроватка. :)
Поздрави !!!
13.06.12
08:23
казано от traiki на 12.06.12, 23:22:
Днеска си говорих с един приятел, че взимам суроватъчен протеин по време на НВД и той ми каза, че било грешно, защото той се използвал за показване на маса, а не за сваляне и ми каза да си взема млечен. Та въпроса ми е това наистина ли е така, защото според мен не е, нали все пак в протеина има само белтъчини ?
Можеш да спреш да обсъждаш всичко свързано с фитнес средата с твоя приятел.
13.06.12
11:52
казано от Виктор Стойчев на 13.06.12, 08:23:
Можеш да спреш да обсъждаш всичко свързано с фитнес средата с твоя приятел.
Подкрепям те напълно ! Протеина е един от най - важните неща в период на чистене. Той да не е говорил за гейнър ? Има голяма разлика между двете добавки.
Мерси за мненията, значи продължавам по план :)
Victory за суроватка си говорехме не за гейнъри.
PS: За да не отварям нова тема ще питам направо в тази - нормално ли е да сваля само килограм в първата седмица на НВД, защото четох къде ли не, че през първата седмица се сваляло адски много - 2-3 дори и повече килограми(вода) ?
13.06.12
13:10
Да, леко ще спаднеш, но няма страшно.. това е вода. Ти не си мисли, че като се орелефяваш трябва да спреш въглехидратите и мазнините. Яж 2-3 пъти в седмицата по 100 грама ориз, пилешка пържола или рибено филе. Животинската храна за вечеря :). Мазнините играят важна роля в изразходването на мазнини !
Днеска си говорих с един приятел, че взимам суроватъчен протеин по време на НВД и той ми каза, че било грешно, защото той се използвал за показване на маса, а не за сваляне и ми каза да си взема млечен.
Кажи му на твоя компетентен приятел хубаво да се засили и да си удари главата с всичка сила в най-близката стена.
казано от Victory на 13.06.12, 13:10:
Да, леко ще спаднеш, но няма страшно.. това е вода. Ти не си мисли, че като се орелефяваш трябва да спреш въглехидратите и мазнините. Яж 2-3 пъти в седмицата по 100 грама ориз, пилешка пържола или рибено филе. Животинската храна за вечеря :). Мазнините играят важна роля в изразходването на мазнини !
Аз си хапвам въглехидрати и мазнини, имам и зареждащ ден. Идеята ми е: възможно ли е да се орелефя без да загубя много килограми ? Защото в момента съм 72, а съм висок 180 и не ми се иска да падна до 67-8 килограма.. само заради едните плочки
Ами ако имаш 5 кг. мазнини за чистене, за да изкараш релеф, значи няма как да не ги свалиш. Е има един начин де - трябва да качиш в същото време 5 кг. мускули ;)
Broscience
Broscience is the predominant brand of reasoning in bodybuilding circles where the anecdotal reports of jacked dudes are considered more credible than scientific research.
14.06.12
11:51
казано от Петко К на 13.06.12, 18:00:
Ами ако имаш 5 кг. мазнини за чистене, за да изкараш релеф, значи няма как да не ги свалиш. Е има един начин де - трябва да качиш в същото време 5 кг. мускули ;)
Ако има 5 кг мазнини за сваляне и иска да ги свали за един месец, трябва да намали калорите си за месеца с 35000 останалите 40000 трябва да са основно от месо малко мазнини и малко въглехидрати :-))))
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 14.06.12 11:52.
19.06.12
20:33
казано от Цеци Ангелов на 19.06.12, 19:26:
Нали суроватката не пречи да сваляш и само те въстановява ? :)
не непречи пий сурватка на воля