10.06.12
14:11
Здравейте, скоро свършваме училище и свободното ми време се увеличава наистина много. На 17 години съм и съм наясно, че ако използвам бърнър, то трябва да е по-лек. В момента колебанията са ми между:
1.SCITEC Perfect Fatloss + допълнително Л-Карнитин, защото включеният ми се струва малко
2.Scitec Adipokill отново плюс л-карнитин
Приемам и други продукти и комбинации, стига да се вписват в бюджета ми :)
Бюджета ми е около 50 лева, защото останалите си пари влагам във качествена храна
Темата беше редактирана от danider на 10.06.12 14:12.
Тия 50 лева по-добре си ги спести за по-добра храна или евентуално някакъв протеин.
ЕДИТ щото и да вземеш л-карнитин- за да е ефективен трябва едни 4-5грама да приемаш на ден. Сметките си прави ти.
Успех.
Мнението беше редактирано от Бойко на 10.06.12 14:30.
10.06.12
14:42
По принцип и двата бърнъра горе са почти еднакви по състав и цена. Не са от най-леките, но има къде-къде по-силни.
Лично аз бих избрал Perfect fatloss, тъй като количеството на съставките е ясно обозначено и знаеш от кое колко точно има. Малкото му предимство са допълнителните 500мг. л-карнитин.
Комбинацията от съставки е страхотна, а и продуктът по етикет е страхотен като цяло. Единственият недостатък е недобрата слава на Scitec като марка, но пък и много хора са доволни от нея. Явно истината е някъде в средата.
По принцип основата е в храненето и тренировките, но щом тези 50лв. са ти отделно от парите за храна, не пречи да тестваш.
Ще си взема Perfect fatloss и ще допълня с едни аминокиселини, защото смятам да правя кардио 4-5-6 дена в седмицата, според другите ми задължения плюс 3-4 силови тренировки седмично :)
13.06.12
19:33
Аз лично съм много доволна от L-carnitin като правя кардио, но само ако го правя на гладно иначе резултата не е същия. Според мен си спести парите за евтин фатбърнар - не си заслужава и 5 лв. да дадеш. Общо взето е като с евтините обувки - може да са много красиви, но на второто обуване се прибираш на едно токче... Само дето фатбърнара се пие, а не се носи (което още повече трябва да те притеснява). Л-карнитин и BCAA амино киселини би трябвало да ти свършат работа.
09.07.13
00:45
Хубавите бърнери са малко над твоя бюджет...а дали ти трябват е отделен въпрос.
Основната стставка на бърнарите е конска доза кофеин с удължено освобождаване.Вместо да даваш пари за бърнер може да пиеш 2-3 кафета,а останалите пари да вложиш в качествена храна.
И все пак хубавите бърнери са:
►Stimulant X:най-добрия на пазара,но е много силен,не е подходящ за жени.
►Slim FX:новата версия на горния бърнер,по-слабичък е именно за това да може да бъде използван от от женския пол.
►BSN Hyper Shred
Другите бърнери които ги хвалят(най-вече производителите и разпространителите) са ОxyELITTE,AnimalCuts,Amix ThermoLean,SYNTRAX Fyre и BSN Аtro-Phex.Но не са нито от най-ефективните,нито от наи-евтините.
08.07.13
22:39
Здравейте !
Много , ама много ще съм благодарна , ако някой ми препоръча качествен бърнър до 50лв ( в момента не работя и ми е трудно да отделя повече ) . Никога до сега не съм пила и изобщо не мога да се ориентирам : (