Как да вляза отново в залата и да започна да се храня както трябва?

13.06.12
10:45

Здравейте,приятели.Преди години се занимавах с фитнес сериозно,но спрях за около 3год след контузия.Преди около година отново започнах да ходя в залата,но преди около 2 месеца и половина хванах тежка болест,която в последствие ме повтори.За тази година в залата,постигнах доста добри резултати-поне според мен -качих околко 13кг,и всичките ми обиколки бяха пораснали с по няколко сантиметра.За съжаление се разболях,от тогава  съм влизал в залата само 2 пъти и отслабнах много(някъде 7-8кг),бицепсът ми спадна с 4см,бедрото с 3,гръдната обиколка също е спаднала,но не съм я мерил.В тези 2 пъти,в които ходих в залата не можех да тренирам пълноценно.Уморявах се бързо,задъхвах се,просто нямах търпение тренировката да свърши и да си тръгна.От момента,в който се разболях до ден днешен,не мога да се храня пълноценно-ям по 2-3 пъти на ден (а преди това се храних по 6-7 пъти) и то по-малко.Дори,често взех да се тъпча с джънк.Моля Ви за помощ.Ако някой е имал подобна случка,нека сподели,как е започнал отново да тренира и да се храни като хората.Благодаря ви предварително.

П.П.Съжалявам,ако не съм оцелил раздела,в който да пусна темата

Темата беше редактирана от Aus Lander на 13.06.12 11:14.

VI

13.06.12
11:45

Приемам, че си загубил доста сила, затова килограмите са доста ниски. Разбира се най-лесното е да си ги промениш според възможностите. Все пак е добре известно време да потренираш с по-леки тежести, за да отработиш техниката, килограмите лесно се качват.

Не си казал ще взимаш ли добавки, няма ли ? Но все пак ще ти предложа нещо по - евтинко :)

Икономичен вариант:
Креатин: NOW Creatine Monohydrate: 2 x 5 гр на ден. Не го разтваряй в шейкове. Първо една супена лъжица захар, след това креатина, след това пиеш 4-500мл вода бързичко. 30 дни го пиеш, 20 дни почиваш
Протеин: Syntrax Whey Shake: 1-2 дози след тренировка заедно с половин шепа стафиди.

Пълно е с по-евтини креатини, протеини и азотни формули, но имай предвид, че това са може би най-добрите продукти на БГ пазара, като съотношение цена-качество и изобщо няма смисъл да спестиш 10-20 лева и да си вземеш боклук, само колкото да кажеш, че пиеш еди какво си. Ако нямаш парите карай с икономичния вариант известно време. Ще ти върши работа гарантирано.

Мнението беше редактирано от Victory на 13.06.12 11:47.

13.06.12
14:01

Благодаря за отговора,но въпросът ми не е какви добавки да пия,а как да си върна желанието за тренировки,както и апетита.
За добавки,имам останали от преди Протеин Syngex,около 2 кг малтодекстрин и Азотен Бустър Уайт Флууд.Не мисля,че ще има ефект от кръгова тренировка,при условие,че не съм начинаещ.Притеснява ме това,че не мога да се храня като преди-ям,но почва да ми се гади като хапна повече,а като отида на тренировка -измарям се лесно и ходя като,че ли на сила.

казано от Victory на 13.06.12, 11:45:

Приемам, че си загубил доста сила, затова килограмите са доста ниски. Разбира се най-лесното е да си ги промениш според възможностите. Все пак е добре известно време да потренираш с по-леки тежести, за да отработиш техниката, килограмите лесно се качват.

Не си казал ще взимаш ли добавки, няма ли ? Но все пак ще ти предложа нещо по - евтинко :)

Икономичен вариант:
Креатин: NOW Creatine Monohydrate: 2 x 5 гр на ден. Не го разтваряй в шейкове. Първо една супена лъжица захар, след това креатина, след това пиеш 4-500мл вода бързичко. 30 дни го пиеш, 20 дни почиваш
Протеин: Syntrax Whey Shake: 1-2 дози след тренировка заедно с половин шепа стафиди.

Пълно е с по-евтини креатини, протеини и азотни формули, но имай предвид, че това са може би най-добрите продукти на БГ пазара, като съотношение цена-качество и изобщо няма смисъл да спестиш 10-20 лева и да си вземеш боклук, само колкото да кажеш, че пиеш еди какво си. Ако нямаш парите карай с икономичния вариант известно време. Ще ти върши работа гарантирано.

И защо му е да се хвърля на добавки веднага?
И защо парите не ги инвестира в хранене а не в добавки?

VI

13.06.12
19:34

Просто предлагам, ако иска да взима.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1