29.07.05
18:18
Бая мазничък си - иначе ако си ти - браво - ръката е към 46 обаче - от тука я виждам :)
надоло си зле - крака - прасци - няма никой !
рамо - що годе !
гърди - трябва да ги стегнеш !
гърба - е много интересен - особено долната част - повече тяга и усуквания няма да ти дойдат зле !
само ръката е горе-доло добре - но само тя не те прави културист !
това че си начисто - малко не го вярвам - иначе похвално !
Браво, не слушай какво ти говорят хейтърчетата...давай напред, явно за теб масата е на първо място, аз предпочитам едно хубаво, стегнато и симетрично тяло - ти наблягаш на ръцете, зарязъл си краката ;] Ако това ти харесва - продължавай, възхищавам ти се на волята, но не виждам защо така си прахосваш живота до момента - живей чрез хубаво тяло, а не живей за него ;] Все пак ако това ти беше цел No1 до сега да си почнал със стероидите.
P.S. искрено се надявам наистина да си чист - ако е така - евала ти, с тази воля си можел да станеш почти всичко ;]
30.07.05
00:04
Айде почнаха и от фен клуба :)
Ние не сме хейтъри - просто знаем кое как е и не обичаме да ни лъжат !
От доста време се занимавам с ББ ,а и не само аз ,има неща в които никой не може да ме убеди !
Това че някой показва 46-7 ръка не ме впечатлява - защото си я имам , с тази разлика ,че съм я постигнал за много години !
А тука идват някякви бикове и твърдят че за 2 години са стигнали 50см и то на ЧИСТО .
Това може да окаже лошо въздействие на начинаещите ,които като прочетат тези писания ,ще очакват ,че и тяхната ръка ,ще стане 50 ,за 2 години !
Като видят че ,не става - което е нормално ...
Ще се подтиснат - може да спрат да тренират дори ,а може и да прибегнат до стероиди !
Така ,че Драги @Unruly - спести си епитетите за да запазим добрия тон на форума !
PS - Подобни тими са чисто самохвалство и не допринасят с нищо !
Май е време да се лок-не темата ...
30.07.05
00:28
Еее prompt това вече са дивотии.поне чети тия постове по километър до края там си пише,защо го правя,ако си мислиш,че го правя за да се хваля,във враца ме познават всички или поне ме знаят.много е интресно и смешно да чуеш за себе си че си припадал във залата,че вдигаш незнам си колко(доста над мах) и други глупости.та да се правя известен си е безмислено,давам надежда на момчетата да помпат здраво,еми ако още никой не е разбрал главно говоря за волята,която съм я повторил поне 100 пъти в тия постове.И че всичко е възможно,ти сега кажи на хората че няма смисал.Разликата между всеки един човек е че на един му върви в едно на друг в друго както и всеки е добър в нещо,което обича и го прави най-добре.Радвам се че тренираш от много време така се кове якия мускул,но това което казваш че има неща в които никой не може да те убеди те моля да се замислиш по-дълбоко,та нали знаеш че всяко нещо се доказва по някакъв начин.няма да си правя повече труда да обеждавам когото и да е за себе си,няма смисъл от сума ти време се опитвам,но одавна ми писна.И други работи ще ви кажа,но като гледам интереса никакъв го няма само дивотии,но всеки си има мнение което уважавам.По-здрави
Аре пусни снимки дее! Стига с тия тъпи спекулации! Или го правиш или не! Ако не поне да се заключи темата да на се лъжеме само!
30.07.05
00:46
@YODA - снимки е пуснал по-нагоре ... яко е цепен !
qk_bik - замислих се дълбоко ...и реших да се задълбая в мисълта си повече, като ти задам няколко въпроса :)
1-во - ти какъв беше когато нямаше нищо *визирам 50 ръка*
демек от къде започна - преди 5 години ...или там колкото се падат стаж досега ...
2-ро - дай подробности - мерки ,ако си мерил през периода
интересува ме напредъка от 1-вите 6 месеца главно !
3-то - колко кила беше преди да започнеш
хранителен режим диети сън?
4-то - силови постижия в началото и сега !
Ако си чист и съм се объркал си един малък феномен !
[quote author=“Unruly”]Браво, не слушай какво ти говорят хейтърчетата...
Абе пич я се ориентирай в обстановката..
PROMPT що се нервиш и защо си губиш времето с тия неща които само на начинаещите не са им ясни , няма смисъл
30.07.05
01:34
djgorgio-ASTOR - прав си ,спирам да пиша в тази тема !
няма смисъл .
дано ,обаче децата ,дето четат - и сега започват да тренират ,не започнат да му подръжават... и да изпълняват лудите му режими, хранения и тренировки (които са безумни) ... за да не се разделят бързо и разочаровани със тренировките и ББ!
за тях пиша още в тази тема .
А 45-50, че и нагоре ръка се прави на чисто, но не за 1-2 години
,а с много труд работа и болка.
който иска да се бори ,ще успее за целта трябва време обаче..
и накрая да спомена само ,че в този спорт ,не размера е най-важен, а цялостната симетрия и хармония на тялото !
30.07.05
01:49
[quote author=“PROMPT”]@YODA - снимки е пуснал по-нагоре ... яко е цепен !
qk_bik - замислих се дълбоко ...и реших да се задълбая в мисълта си повече, като ти задам няколко въпроса :)
1-во - ти какъв беше когато нямаше нищо *визирам 50 ръка*
демек от къде започна - преди 5 години ...или там колкото се падат стаж досега ...
2-ро - дай подробности - мерки ,ако си мерил през периода
интересува ме напредъка от 1-вите 6 месеца главно !
3-то - колко кила беше преди да започнеш
хранителен режим диети сън?
4-то - силови постижия в началото и сега !
Ако си чист и съм се объркал си един малък феномен !
Снимки съм постнал за всички,който не са разбрали по-нагоре в мненията.
1.Почнал съм като типичен врачански билдер от мазе,гаражи и стигнах до фитнес накрая.не съм бил нищо особено.1-во - ти какъв беше когато нямаше нищо *визирам 50 ръка* - това ме изкефи - отговор :)
малък врачански дришльо :)
2.Абе за някои ще е още по-трудно да повярват,че съм чист след като съм почнал с 30 см. ръка,160 мс височина и 50 кг.Така когато започнах бях в етап “дива” тренировка - тренирам всички упражнения,които знам,за по една серия и след като ги направя всичките започвам 2-ра серия и така 4 серии,като не правя 4 серии от едно управнение ми ги редувам -лег,бицепс и т.н.пълна дивотия.
После във фитнеса видях ка се прави и така.Когато започнах от лег вдигах 40 кг. - 6-8 пъти.След 6 месеца вдигах 100 кг. за 3 пъти. имах 37,5 ръка и бях 65-70 кг.тогава взимах гейнер(mas-l-blast - mlo).за друго не мога да кажа вдигнах си много постиженията за всички мускулни групи.
3.Първата ми диета беше лятото преди да направя 50.5 ръка тогава бях изкарал преса тогава бях 5 месеца на диета,но не тази.не помня нищо от тогава като размери и т.н.само помня че спазвах стриктен режим защото ходех и на работа(яко носене) освен фитнеса
4.Може да звучи смешно,но по едно време си направих книжка със постижения и тя ми е от одавна има си дати и всичко още я пазя(за внуците :) ) та ако имаш работа насам пиши на майл да ти я покажа.интересно е записал съм си и програми и всичко.но не съм писал от много време в нея(дори до когато ми бяха най-добрите постижения - 50.5 ръка,205 лег.,но това може да го потвърдят много хора)много постижения имам но няма да ги пиша всичките.Видях точно от кога тренирам - средата на декември 2000 г.пише си всичко само няма кой да гледа.Ето постижения:
11 август 2001г.(15 години и 5 месец)(8 месеца от както тренирам) - 120 кг. лег.
4 септември 2001г. - с щанга от стоеж за бицепс - 55кг.(6 повторения)
10 юли 2001г. - мах мъртва тяга - 150 кг.
31 октомври 2001г. - 40 см. ръка
9 декември 2001г. - 150кг. мах от лег.
има и много други,които мисли че си измислям да дойде да се увери чен е лъжа.
30.07.05
01:55
От 30 ръка - ще се дигна до Враца :)
дано да намеря време само .
може да си феномен човече ,но ако се окаже че се се бъзикал - яко ще почерпиш ;) !
30.07.05
02:00
който не вярва да доъде правим среща и показвам книжки и докзвам.Пиши майл като тръгнеш.По-здрави
11 август 2001г.(15 години и 5 месец)(8 месеца от както тренирам) - 120 кг. лег.
Това е много пич стига сега за 8 месеца от 40 на 120 кила.....
30.07.05
11:57
почнах и аз да тренирам по същото време като бика пак с 30 ръка пак с 40 от лег ..... ама ...... след 8 месеца ( с 1 прекъсване ) си седя на 60 килограма за 4 -6 повторения ..... и 37 ръка при това гърдите вярвам че са ми много слаби и не съм чист . ама той за 8 месеца да скочи x3 нa лега ебати гена сериозно ако е истина съм в траур :) надявам се някой ден и аз да дигна толкоз .
Признавам, че ми стана интересно и затова си “поиграх малко”. :)
Според оскъдните данни (и скромното ми мнение - изчисление), то човекът на 17 год. трябва да е бил на около 5% мазнини. С такива размери и подобен %мазнини със сигурност е приличал поне малко на своите идоли от списанията. Той е нямал нужда да се готви за състезание, трябвало е само да се разходи дотам. Като цяло, описаното не е вярно. Не според мен тоя път, а по принцип. :D
Елементарно Уотсън :wink:
Поздрави на всички!
30.07.05
13:01
абе за ко не вярвате? ? кат имате шибана гинтетика ко ви е виновен якия бик? .. то и аз тренирам от 2-3 месеца и имам ръка 37-8 .. па един авер дет вобще не тренира има поне 46- .. само лостове праи вече 5-6 месеца ? и ( не е мазен и т.н и то без никва химия .. )
30.07.05
13:10
[quote author=“Martin”]Признавам, че ми стана интересно и затова си “поиграх малко”. :)
Според оскъдните данни (и скромното ми мнение - изчисление), то човекът на 17 год. трябва да е бил на около 5% мазнини. С такива размери и подобен %мазнини със сигурност е приличал поне малко на своите идоли от списанията. Той е нямал нужда да се готви за състезание, трябвало е само да се разходи дотам. Като цяло, описаното не е вярно. Не според мен тоя път, а по принцип. :D
Елементарно Уотсън :wink:
Поздрави на всички!
1.това за всеки е индивидуално.Интересна универсална формула имаш.
2.Това за 5-те % е пълна дивотия.При мен не беше въобще така.
3.Имам лека костна система,ако ме беше видял тогава щеше да ми дадеш поне с 10 кг. отгоре,то и сега си е така.
4.Тогава бях 93 кг. - 50.5 ръка,124 гръб,сега - 47-48 на 96 кг.,125 гръб,та виж сега колко по мазен съм,а тогава съм бил по чист.
И всяко правило си има изключение.Пак ще кажа не ми е интерес да си измислям.
30.07.05
13:31
хора не се занимавайте с глупости
дали е на чисто или не - няма значение .
ТАЯ ТЕМА СЕ ПРЕВЪРНА В ТОТАЛЕН ОФТОПИК !
такъв интерес по-добре проявете ,към други теми и раздели на форума ...
поне ще има какво да научите - вместо да си губите времето с глупости :)
Добре як_бик искаш да ми кажеш че за 8 месеца си вдигнал лега с 80 кила без никаква зоб така ли отговори ми на въпроса
30.07.05
15:27
Точно така.
[quote author=“qk_bik”]Точно така.
Ясно няма какво да питам вече
Всъщност тия стрии дето са по 20 см от какво са са получили мойте ръце са по 55 см. а имам само по една стрия по раменете и те са едва забележими ......
30.07.05
17:26
пи4ове само едно въпросче да ви задам: тялото на “бика” харесва ли ви?????
Става ми смешно като гледам такива мазняри дето гледат само колко санта им е раката и колко кг са. Неразбрахте ли че в този спорт важното е симетрията, не мерките?!?!?!?!Според мен това е меко казано грозно. Бик, ти нямаш много релеф май, а? И навсичкото отгоре стрий в промишлени количества и акне....тва може би е станало задалжителна част от бодибилдинга, а? И стига с тея мерки бе....кво значение има колко ти е раката?! Според вас кое ще изглевда по добре: 25 санта китка и 40 санта предмишница и незнам си колко рака или китка 18, предмишница 38 и тн. Виждате че има значение нали? Примерно моята ръка е 40(на 8% мазнини!!!), но китката ми е 17 сантиметра! тея дето са с по 50 санта ръце познайте колко им са китките! Същото е и с гръдния кош, какво като ти е 130 след като талията ти е почти 100…?! тъпо е немислите ли? Вижте тялото на кирил вълчев, тва се казва тяло....симетрия има, маса, ВСИЧКО!!! Незнам за какво ви е да ставате с по 50 ръка и 120 талия....мисля че е тъпо. Но всеки си има свое мнение, аз не искам да се бъркам на никого, само споделям лично мение. Нали затова е форума! Айде със здраве!
30.07.05
18:05
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“qk_bik”]Точно така.
Всъщност тия стрии дето са по 20 см от какво са са получили мойте ръце са по 55 см. а имам само по една стрия по раменете и те са едва забележими ......
Сега пич чета ти постовете от преди 1 година до сега и просто ми е интересно,ти като тренираш от 14-15 години можеш ли да ми задаваш толкова тъп въпрос.Ти имаш тройно повече опит от мене,а се чудиш на такива елементарни неща:
1. за да ти се получат стрии не е задължително да са от химия.
2.това е състояние на кожата при което тя се цепи(разтяга),защото тялото расте по-бързо от колкото кожата може да се разтегне.
3.това разтягане може да се получи от бързо качване,сваляне и от липса на някои витамини.
4.Всяка кожа е различна и има различна разтегателна способност.
И още нещо пич ти от кога беше започнал да се чистиш?
И ми е интересно колко кила си бил когато си започнал да тренираш и с какви размери.
за това което е писал just a man
1.Не съм казал че имам добро или хубаво тяло,казал съм че съм мазен.
2.Може да нямам релеф,но това което съм постигнал за тия 5 години ти няма да го постигнеш за 25.И пак ще кажа на снимките съм много по зле от преди.За тялото на вълчев мисля че просто много неинтелигентен коментар си направил - симетрия?това ако ти е разбирането за симетрия :o ще ме извиниш но ми става смешно.Симетричен е с якето си от сибирски мечки :) благодаря за коментарите.Изинявам се ако съм обидил някой-вече въобще не е по темата.Искахте снимки - давам ви.Започват се коментари това защо е така онова защо е така.Добре ама без глупости де.Мислете преди да напишете нещо.И на just a man ще ти направя едно сравнение за да не омаловажаваш труда ми - Мариус Подзаиновски притежател на незнам си колко титли за най-силен мъж на планетата на 18 години и два или три месеца е направил мах на лежанка с 200 кг. а при мене са 205 кг. 3 месеца преди да ги навърша.Темата е за момчетата които се чудят каде да си загубят времето а не относно мен.Само им давам пример,за това какво може да направи волята с човека,друг пример е момчето от Пирдоп (което беше във враца за състезанието)Просто той за мен е пример за възхищение - моята воля пред неговата не е нищо.Момчето доказва че волята е всичко.
[quote author=“qk_bik”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“qk_bik”]Точно така.
Сега пич чета ти постовете от преди 1 година до сега и просто ми е интересно,ти като тренираш от 14-15 години можеш ли да ми задаваш толкова тъп въпрос.Ти имаш тройно повече опит от мене,а се чудиш на такива елементарни неща:
1. за да ти се получат стрии не е задължително да са от химия.
2.това е състояние на кожата при което тя се цепи(разтяга),защото тялото расте по-бързо от колкото кожата може да се разтегне.
3.това разтягане може да се получи от бързо качване,сваляне и от липса на някои витамини.
4.Всяка кожа е различна и има различна разтегателна способност.
И още нещо пич ти от кога беше започнал да се чистиш?
И ми е интересно колко кила си бил когато си започнал да тренираш и с какви размери.
Точно това е интересното ЯКБик а и на всички останали как си получава този растеж толкоз бързо та и ние да направим нещо по въпроса
Чистенето спря че нямах време сега съм си мазен
За размерите беше доста одавна не съм мерил нищо но 30 кила щанга ми беше адски тежка след доста време минах на 50 а 75 ми тежеще като цял тон с две думи 80 кила прогес в лега съм имал но минимум 2 години са минали
30.07.05
18:22
е то ако става на въпрос на мен ми епо-чудно от колкото на вас всичките взети заедно,защото така се цепех и просто не знех какво да направя,ма по едно време ми беше все тая стига да има напредък.
30.07.05
18:30
just`a`man - не съм съгласен с теб за някои неща
[quote author=“just`a`man”]пи4ове само едно въпросче да ви задам: тялото на “бика” харесва ли ви?????
Става ми смешно като гледам такива мазняри дето гледат само колко санта им е раката и колко кг са.
Бик, ти нямаш много релеф май, а? И навсичкото отгоре стрий в промишлени количества и акне....
лошо е да се обижда потребител в прав текст - това и в правилата го пише !
особено че бика никой не е убидил а търпи - eвала за това
...Примерно моята ръка е 40(на 8% мазнини!!!), но китката ми е 17 сантиметра! тея дето са с по 50 санта ръце познайте колко им са китките!
....ми моята китка е 19см а ръката ми в мoмента е към 48 ( и повече е била ;)
Това за китките в книгата на Рангелов ли го видя :)
Виж китката на Флекс, а колко му е ръката ;)
Вижте тялото на кирил вълчев, тва се казва тяло....симетрия има, маса, ВСИЧКО!!!
Тук само ще се зaсмея ;-)
точно той за мен е смешник ....
Незнам за какво ви е да ставате с по 50 ръка и 120 талия....мисля че е тъпо.
Всеки се стреми към нещо пич . не е задължително 50-те санта на ръката да вървят с 120 талия ;)
Но всеки си има свое мнение, аз не искам да се бъркам на никого, само споделям лично мение. Нали затова е форума! Айде със здраве!
тука вече си прав :)
моето мнение е това - дали на чисто или мръсно - момчето е направило нещо на аматьорска осново !
дори и да е зобал - много и със зоб не могат - зобта сама не прави нещо!
30.07.05
19:35
съжалявам ако съм обидил някого - не това е била целта ми. Аз просто изразявах собствено мнение. Промпт, много от нещата които каза са верни! Това за китката никуде не съм го чел, а е мое мнение. Както казах всеки има право на собствено мнение. Бик, сори ако съм те обидил с нещо. Дадох за пример тялото на кирил вълчев, защото за мен това е идеала за тяло, за други може да не е. А и целта е напълно постижима. Иначе 48 ръка и 19 китка - евала! браво. това е добро постижение. на колко години си и взимал ли си химия? За китката на флекс незнам, колко е ? Все пак това е човека генетика :)
по-здрави
П.С. и още веднъж казвам - всеки има свой собствен идеал за перфектно тяло!
30.07.05
19:39
just`a`man - човече дай да приключваме с тази тъпа тема ,ще ти отговоря на въпросите на ПМ ! да не разводняваме още :)
30.07.05
19:50
Важно е да си яко говедо(слушам си Scooter - Fire,кърти канализации) голям дзвер,който чупи щанги и къса важета.Както има един лаф Вдигай колкото искаш,само гледай да не ти се счупат крайниците..яка музика и големи щанги.да си различен си има и предимства и недостатъци,но всеки вижда само предимствата.И пичовете да не се заблуждават - всеки средно статистически човек гледа колко си голям,а ако имаш и преса направо го гледат като извънземен и още нещо да си се извенил до безобразие и сцепен като краставица(като мен) не се харесва на 90 % от жените на другите 10 % им е безразлично. Аре вдигайте докато припаднете.
30.07.05
20:35
тая тема стана бая известна... защо просто бика не си снима раката със един метар около нея та да видиме колко сантима е сега ?а и ... кат се замисля хубаво де колко сантима ти е била преди да почнеш да тренираш ?
мен най добрия ми приятел без никви зобове и химия и каквото и да е било верно че яде по 1 тавичка на ядене ... ама точно за 1 месец така му се нацепиха рацете че не е истина ... а е борец ! и не ходи на фитнес ... и според мен си зависи много от гените никои не защитавам но според мен и 45 рака си е много добре егати за кво му е на човек повече за да си бута колата по петрохан ли ? :twisted: :twisted: :twisted: аз лично ходя на фитнес не за нешо друго ами за да догоня силата и енергията която ми трябва за да си живея както искам и да имам добър вид
пък ако ще да имам и 57.1 (ако не се бъркам нещо) рака кат на кътлар нема да се фаля непокрито ще слова направо видео клипче как си меря раката така че сички да го видят :P
така сичко ще се разреши като се направят достатъчно обеждаващи снимки според мен
аз му вярвам е не на 100 % де но се пак му имам вера
:wink:
30.07.05
20:51
и с метър да я снима - може да прещипе 2-3 ,че и повече сантима отзад - не е гаранция !
стига с тея мерки вече - една баба до нас е със 65 ръка - чудесно качество ;) 20 години работа в сладкарница има зад гърба си ,не се научихте че едната ръка културист не прави !
Виждал съм момчета на 40-42см сепарирани и плътни - много чисти и очертани и то без химия ,което е по-трудно от размера !
Всеки с тежко вдигане и много ядене - може да качи доста кила ,но с какво качество ?!??
А и една 45 релефна ръкя - изглежда по-голяма от 48-9 мазна !
Само бика го дъвчете - вижте Джорджио е със 56см ръка :)
има и други големи в тоя форум - но пак повтарям - важна е формата и цялостното седене на тялото !
30.07.05
21:01
Да се снимам не е проблем,но пък компроматите са:
1.мръднал си метъра
2.май някой си е играл на photo shop
3.ама тоя метър ти ли си го нарисува
и подобни дивотии,тука темата не е за това дали ръката ми е била толкова или не(имам една камара свидетели) а на какво трябва да се набляга в залата и има ли смисъл да се посещават такива учреждения.
30.07.05
21:14
@qk_bik
най-добре е да се вдигнеш до София да дадеш семинар :)
иначе няма да ти повярват .
Ако темата беше преди 100 години - можеше и оферта за показване по панаирите да получиш - JOKE !
30.07.05
21:19
Идеала ми за теле killer - мега силен,ръка 52-3,гръб - 135 см.,175 см. височина,крака - 75-80 см. и 98-100 кг. Лег.-320-350,мъртва тяга - 450 кг. и клек толко.е тва е животно за мене.Нещо като Подзаеновски(бая по як обаче) як дзвер и с яко тяло,не много голямо но е супер.
30.07.05
21:40
[quote author=“PROMPT”]@qk_bik
най-добре е да се вдигнеш до София да дадеш семинар :)
иначе няма да ти повярват .
Ако темата беше преди 100 години - можеше и оферта за показване по панаирите да получиш - JOKE !
това беше готино.
Един виц да разнообразим по темата:
Чапай и Петка отиват за риба.Чапай отишъл да вади червеи щото свършили.Докато го нямало Петка хванал златната рибка.Тя му казала - Ще ти изпълня три желания ако ме пуснеш.тя му изпълнила две и Петка решил да остави едното на Чапай,а той се обажда от храстите:Петка да та ебат 300 бика,тука няма червеи!!!
Това в кръга на шегата,защото ситуацията е близо до военната.
Трябва да се якнее няма начин,щото като се отвърже бичето се трошат щанги.По-здрави
30.07.05
22:08
бих ви дал програмата по която съм тренирал когато започнах,но силно ме съмнява че някой ще издържи по нея 3 седмици,камо ли 10 месеца.Е ако има някой много навит младеж или мазохист във доста напреднал стадии като мен.Само ще спомена че програмата няма ден за почивка. :shock: Абе гадно ми е да си го призная ма тая програма ме бутна светлинни години напред,но тва повече никога няма да го направя(щото не ми е по силите вече).
30.07.05
22:52
як бик за друго незнам ма краката земи поработи върху тях незнам с колко бедро си ама на снимките си личеше поне на 1 та че никой няма както каза промпт ;)
абе защо не тренирате крака е хора то тва половината тяло пък и е ебати готиното
30.07.05
23:29
Дай снимки да те видим какъв си ;)
иначе,ми се струва почти невъзможно това кето каза за теб,но може и да е възможно,не сам склонен да твърдя нищо!
Ако е истина,евала ти казвам!
Все пак дай снимки :)
иначе,хората с химия неправят такива резултати,пък ти без химия,съмнително :)
за 3 години стаж в залата 50.5 ръка ?
ако си почнал с 45 ръка да ходиш в залата,може :)
30.07.05
23:31
[quote author=“SkA7er”]Дай снимки да те видим какъв си ;)
иначе,ми се струва почти невъзможно това кето каза за теб,но може и да е възможно,не сам склонен да твърдя нищо!
Ако е истина,евала ти казвам!
Все пак дай снимки :)
иначе,хората с химия неправят такива резултати,пък ти без химия,съмнително :)
за 3 години стаж в залата 50.5 ръка ?
ако си почнал с 45 ръка да ходиш в залата,може :)
Прочети внимателно цялата тема или поне моите постове там има и снимки и всичко което те интересува.
[quote author=“qk_bik”]бих ви дал програмата по която съм тренирал когато започнах,но силно ме съмнява че някой ще издържи по нея 3 седмици,камо ли 10 месеца.Е ако има някой много навит младеж или мазохист във доста напреднал стадии като мен.Само ще спомена че програмата няма ден за почивка. :shock: Абе гадно ми е да си го призная ма тая програма ме бутна светлинни години напред,но тва повече никога няма да го направя(щото не ми е по силите вече).
Защо си мислиш че ще проработи при някой тази програма по добре не я давай за да не се измъчват хората и няма да качат нищо но което е по лошото ще загубят маса и ще си кажат щом с такава брутална тренировка не пораснах значи този спорт не е за мен, така ще се откажат изобщо от спорта.Тази програма брутална и без почивка дори аз да я правя с този стаж ще скапя със сигурност а и да взема зоб не съм сигурен дали ще мога да издържа така че съвета ми е не пускай такива неща в този форум